Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

AKP milleti bedava karpuz kuyruğuna kadar düşürdü. Eski eski diye diye milleti eskiden daha beter duruma getirdiniz. Gerçi bu mullette yaptığı tercih ile bu rezilliği hak etmiyor değil. Yakında hıyar kuyruğunu da görürüz. Askıda ekmek ile başladınız karpuza kadar düştünüz.Yahu biz zamanında fatura ödemek için kuyruğa giriyorduk @melnur hatırlar
Melnurcum bu keyfi kuyruk festival var kuyruktan ziyade katılım çok milletin keyfi yerinde Almanya'da böyle festivaller göremezsin amele gibi çalıştirirlar anca çalış senAKP milleti bedava karpuz kuyruğuna kadar düşürdü. Eski eski diye diye milleti eskiden daha beter duruma getirdiniz. Gerçi bu mullette yaptığı tercih ile bu rezilliği hak etmiyor değil. Yakında hıyar kuyruğunu da görürüz. Askıda ekmek ile başladınız karpuza kadar düştünüz.
Kahkaha attım ya SjjssjsjAKP milleti bedava karpuz kuyruğuna kadar düşürdü. Eski eski diye diye milleti eskiden daha beter duruma getirdiniz. Gerçi bu mullette yaptığı tercih ile bu rezilliği hak etmiyor değil. Yakında hıyar kuyruğunu da görürüz. Askıda ekmek ile başladınız karpuza kadar düştünüz.
Ben de Iba'nın cevabına kahkaha attım aksjshjjKahkaha attım ya Sjjssjsj