Karpuz yeme kuyruğu

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Orda dert tek karpuz değil pişi gibi bişey var yanılmıyorsam öğün atlatmak için kuyruğa girmişler sjsjsssj

dün karpuz keserken elimi kestim ufak, hemen göstereyim

IMG_1866.jpeg

izmir’de lokma kuyruğu meşhurdur, statü fark etmeksizin herkes nizami olarak o kuyruğa girer kfkfj oh çok da güzeldir, allah kabul etsin der, yeriz ama karpuz kuyruğuna girmem, kendimi kessem de karpuz kesebiliyorum çok şükür ama lokma yapamıyorum… mantığım bu jfjd lokma severim

Karpuz için de şu sıcakta kuyruğa giremem…

Yahu biz zamanında fatura ödemek için kuyruğa giriyorduk @melnur hatırlar
AKP milleti bedava karpuz kuyruğuna kadar düşürdü. Eski eski diye diye milleti eskiden daha beter duruma getirdiniz. Gerçi bu mullette yaptığı tercih ile bu rezilliği hak etmiyor değil. Yakında hıyar kuyruğunu da görürüz. Askıda ekmek ile başladınız karpuza kadar düştünüz.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
AKP milleti bedava karpuz kuyruğuna kadar düşürdü. Eski eski diye diye milleti eskiden daha beter duruma getirdiniz. Gerçi bu mullette yaptığı tercih ile bu rezilliği hak etmiyor değil. Yakında hıyar kuyruğunu da görürüz. Askıda ekmek ile başladınız karpuza kadar düştünüz.
Melnurcum bu keyfi kuyruk festival var kuyruktan ziyade katılım çok milletin keyfi yerinde Almanya'da böyle festivaller göremezsin amele gibi çalıştirirlar anca çalış sen

Kahkaha attım ya Sjjssjsj

Geri