Karın Kası Çalıştırıcılar Nasıll?

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti

Haklısın Elif :D Gülen fotolar, gülmeyen avizeli fotolar, gülme hazırlığındaki fotolar diye foto atıyo adam artık. Vay beeee. Hep bu cessi ceyms yüzünden alıştırdı çocuğu foto atmaya.

hakkaten ya, onceden foto atmazdi simdik gecilmiyor ahh jesse classi bozdu class da seni :p

Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim

Neden bena boyle yapiyorsunuz :T:

Neden sana yapmayalim :T: bak senin gobekde alip basini giidecek sende egsersiz yap .p

Sunu dene ben 5.dksinda pert .)

[YOUTUBE]/watch?v=aZnKsG6DHQk[/YOUTUBE]

nihat ilk aylarda baya gozle gorulur etki yapiyor ama sonra ise yaramiyor sanki 6 aydir yapiorum ben ilk 2 ayfark yapti sonra hep ayni, niye ki sence?
Ayrica sanki seninki daha rahat gibi bir denemek lazim bunu .p

Hep aynı düzen çalıştığı için vücut ilk 1-2 aydan sonra kendini alıştığı formda tutmuştur ondan dolayı fark hissetmiyorsundur daha fazla zorlayacak bir alet alıp devam edersen farkı görürsün vücut bu sefer de kendini o alete adepde etmeye başlayacak ve bir süre sonra o alette sanki sana çalışmıyormuş gibi gelecek ^^

Sözde titreşimler terletip yağ yakmaya yardımcı oluyor... Belki 1000 yıl kullanırsan etkisini gösterebilir bu alet.
En iyisi natürel mekik hah çok zorlanıyorsan ab rocket tarzı bi alet alırsın gerisi boş.

jessie, bize vucudunun başka kaslarını geliştirirken kullandığın yöntemleri de yazar mısın. <33

Hep aynı düzen çalıştığı için vücut ilk 1-2 aydan sonra kendini alıştığı formda tutmuştur ondan dolayı fark hissetmiyorsundur daha fazla zorlayacak bir alet alıp devam edersen farkı görürsün vücut bu sefer de kendini o alete adepde etmeye başlayacak ve bir süre sonra o alette sanki sana çalışmıyormuş gibi gelecek ^^

anladim tesekkurler : ))
daha zor biseyler bulmaya baslim ben en iyisi .p

jessie, bize vucudunun başka kaslarını geliştirirken kullandığın yöntemleri de yazar mısın. <33

Parmak kaslarimi gelistirmek icin Portakal mincikliyorum.
Bel kaslari icin özel birsey yapmiyorum, kendiliginden beton gibi kaslar olusmus .ss

Mueddeb sarma sarsa da yesek.
Konu buraya nasil geldi diye soracak olursan,
Beyin kaslarimi da böyle gelistiriyorum bebek .sss

Parmak kaslarimi gelistirmek icin Portakal mincikliyorum.
Bel kaslari icin özel birsey yapmiyorum, kendiliginden beton gibi kaslar olusmus .ss

Mueddeb sarma sarsa da yesek.
Konu buraya nasil geldi diye soracak olursan,
Beyin kaslarimi da böyle gelistiriyorum bebek .sss

Bide tatlı yapicam yer misiniz:o Çok güzel oluyor tavsiye ederim bak

Geri