Arkadaşlar Psinoza gözünü kararttı ve aşk acısına dayanamadı Ukrayna'da savaşa katılmaya karar verdi.
Zelensky faşist, Putin diktatör! Ama kardeşim orada komünist birlikler ile haraket edecek. Savaşın seyrini değiştirecek Kürt kökenli Türkiyeli kardeşim
forumda son zamanlarda çok sevilen birisi olmasını kıskandım açıkçası ve bu yüzden gelmese de olur ahah. Forumda bir yakışıklı eksik olması her zaman iyidir, birazdan Ukrayna'dan zelensky gibi video çekerek forumdan gitti, kaçtı haberlerini yalanlayacak.. evet benim sırma saçlı Kürt bakışlı kardeşim, sensiz forumun tadı yok ve işlerini bitirip hemencecik gel.. bak ben de devrim şarkıları dinlemeye başladım!
Grup Yorum Moskova'da konser vermiş bak kafamız karışık, biz bu savaşta hangi tarafta olacağız.. bir yanda faşist, bir yanda diktatör
Zelensky faşist, Putin diktatör! Ama kardeşim orada komünist birlikler ile haraket edecek. Savaşın seyrini değiştirecek Kürt kökenli Türkiyeli kardeşim
Grup Yorum Moskova'da konser vermiş bak kafamız karışık, biz bu savaşta hangi tarafta olacağız.. bir yanda faşist, bir yanda diktatör