S
Simurg
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cok severim ben kargalari. Cocukken Behrengi'nin "Ulduz kizin kargalari"ni okumustum sevmistim
Sonra Brandon Lee "The Crow" izleyip sevmistim. Cok uzun yasadiklarini okumustum.
bazi mitlerde omru temsil etse bile daha cok karanlik olarak resmedilmesi bana gore haksizlik.
Bense yuz okumustum . Zeki olduklarina dair veriler var imis,
mesela sosyal olarak gelismis hayvanciklar.
Cocukken bu arkadaslardan birinin yavrusu nasil olduysa bizim kapiya dusmus, tam kapinin onu.
On bes dakika icersinde kapinin onunde toplanan suruyu anlatamam.
Nasil iletisime gecildi, nasil toplanildi hic bir fikrim yok ama evden cikabilmemiz saatlerce surmustu.
Hafizalari ilgimi cekmistir bi de ilkokul kitaplarinda Ataturk'un Makbule hanim ile tarlada kovaladiklari kargalar vardir hatiralarimiza kazinmis bir resimle.
Bilmiyorum karga'ya yavrusu kuzgun gibi gelir ya hani bana da karga kuzgun gibi gelir.
Bense yuz okumustum . Zeki olduklarina dair veriler var imis,
mesela sosyal olarak gelismis hayvanciklar.
Cocukken bu arkadaslardan birinin yavrusu nasil olduysa bizim kapiya dusmus, tam kapinin onu.
On bes dakika icersinde kapinin onunde toplanan suruyu anlatamam.
Nasil iletisime gecildi, nasil toplanildi hic bir fikrim yok ama evden cikabilmemiz saatlerce surmustu.
Hafizalari ilgimi cekmistir bi de ilkokul kitaplarinda Ataturk'un Makbule hanim ile tarlada kovaladiklari kargalar vardir hatiralarimiza kazinmis bir resimle.
Bilmiyorum karga'ya yavrusu kuzgun gibi gelir ya hani bana da karga kuzgun gibi gelir.