Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üstad hedefimiz ulusal bazda dergi ve aynı zamanda çeşitli dergi ve haber sitelerinde köşe yazarları yetiştirmek... Özgür üniversiteli dergisi de böyle bşr çalışmanın ürünü ve çok güzel yazarlar çıkarttık inşallah oradan... Forum bizim için sadece kendimizi geliştirmek için açık kaynak aracıdır...Okuyamadığım 10 kadar mesaja binayen söylüyorum
Qasem hocam işin çok zor Allah kolaylık versin ..
Nacizane tavsiyem haddime değil tabi ama ..
Forumda paylaşın zorlamayla bile okutamazsınız özel dahi olsa metinlerin içerikleri ..
Ya vallah abim ne isterseniz ''He'' derim.Sıkıntı yok benim için
Fakat kalemime zerre güvenmiyorum bunuda belirteyim
Sonradan beklenti yüksek olmasın (:
Blog nedir ben onu da bilmiyorum bu aradaHani face skype gibi bişey değil en azından onu duymuştum ondan blog dedim
Bak öğrenecek bişey daha çıktı
Kişisel bir Web sayfası / Arada ki fark Kendi server alanınız yerine bir sitenin server alanını ve hazır şablonunu kullanıyor , Aynı zamanda o sitenin reklamını yapmış oluyorsunuz...
=) Anladım gibi ama ben düzenli gelmiyorum internete, beni arada uğrayanlar listesine alın:pldum olası disiplinsiz biriydim ben =)