Kardeşlerimle Bir konu Üzerine İstişare...

Konu sahibi son olarak 788 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okuyamadığım 10 kadar mesaja binayen söylüyorum
Qasem hocam işin çok zor Allah kolaylık versin ..
Nacizane tavsiyem haddime değil tabi ama ..
Forumda paylaşın zorlamayla bile okutamazsınız özel dahi olsa metinlerin içerikleri ..

Okuyamadığım 10 kadar mesaja binayen söylüyorum
Qasem hocam işin çok zor Allah kolaylık versin ..
Nacizane tavsiyem haddime değil tabi ama ..
Forumda paylaşın zorlamayla bile okutamazsınız özel dahi olsa metinlerin içerikleri ..
Üstad hedefimiz ulusal bazda dergi ve aynı zamanda çeşitli dergi ve haber sitelerinde köşe yazarları yetiştirmek... Özgür üniversiteli dergisi de böyle bşr çalışmanın ürünü ve çok güzel yazarlar çıkarttık inşallah oradan... Forum bizim için sadece kendimizi geliştirmek için açık kaynak aracıdır...
İleriki dönemde inşallah sizinde kapınızı çalacağım Üstad...

Tevhid - Adalet - Özgürlük

Ben skype kullanmıyorum ya da başka bir sosyal agim yok. Blog en uygunu sanırım ama düzenli olarak yazabilir miyim. bilmiyorum bu konuda kararlı degilim. Fakat yazan arkadaşları takip edeceğim tabi ki. Blog olursa adresini bana da bildirin lutfen

Merakla bekliyorum nasıl birşey cıkaracaksınız ortaya .
Takipteyim arkadaşlar .
Kolay gelsin .

Ben ne olduğunu anlayamadım dünde okudum çok fazla zamanım yok yazmak için zaten kalemimde sağlam değil diğer arkadaşlar kadar ama genede ihtiyacınız olursa buradayın çoğunluk ne derse olur farketmez bana abi.

İlginç bir proje gibi. Umuma açıldığı zaman bir göz gezdirmeyi isterim. Özellikle yaklaşımlarını, seçecekleri konuları ve bunları işleyiş şekillerini merak ettiğim birkaç kişi var mevcut listede.

Abi facebookta gizli grup kurarsın sen eklemeden kimse giremez gruba.

Blog kullanmadım bilmiyorum lakin çoğunluğun fikri blogdan yanaysa öyle yapalım derim.

Sevgili Sky Senin önerin olacak mı karara mı tabi olacaksın inşallah...

Jose ve Classiic Kardeşim sizin de Müsadeniz ve Rızanız olursa inşallah blog kuracağız. Çoğunluk Blogtan yana karar kıldı , Ama ben tam bir Mutabakat tan yanayım...

Blog Kurulumu için Sizden Cevap bekliyorum inşallah

Ya vallah abim ne isterseniz ''He'' derim.Sıkıntı yok benim için
Fakat kalemime zerre güvenmiyorum bunuda belirteyim :D
Sonradan beklenti yüksek olmasın (:

Ya vallah abim ne isterseniz ''He'' derim.Sıkıntı yok benim için
Fakat kalemime zerre güvenmiyorum bunuda belirteyim :D
Sonradan beklenti yüksek olmasın (:

Kimseden beklentim yok üstadım...
Birlikte birbirimize çok şeyler katacağımız bir sürece adım atıyoruz... Ben sizi değil biz temel anlamda birbirimizi yetiştireceğiz. Rahat ol Azizim

Allah razı olsun Üstadım...

Blog nedir ben onu da bilmiyorum bu arada:D Hani face skype gibi bişey değil en azından onu duymuştum ondan blog dedim

Blog nedir ben onu da bilmiyorum bu arada:D Hani face skype gibi bişey değil en azından onu duymuştum ondan blog dedim

Bak öğrenecek bişey daha çıktı :)
Kişisel bir Web sayfası / Arada ki fark Kendi server alanınız yerine bir sitenin server alanını ve hazır şablonunu kullanıyor , Aynı zamanda o sitenin reklamını yapmış oluyorsunuz...

Bak öğrenecek bişey daha çıktı :)
Kişisel bir Web sayfası / Arada ki fark Kendi server alanınız yerine bir sitenin server alanını ve hazır şablonunu kullanıyor , Aynı zamanda o sitenin reklamını yapmış oluyorsunuz...

=) Anladım gibi ama ben düzenli gelmiyorum internete, beni arada uğrayanlar listesine alın:p :Oldum olası disiplinsiz biriydim ben =)

Qasem Üstat baştan demiştim kalemime çok güvenmiyorum diye. Elimden gelen bir şey olursa destek veririm her zaman. Blog uygundur Blogger olsun wordpress olsun bunlara yabancı değilim kullanmasını biliyorum benim açımdan sorun değil.

Sky Kardeşim, Hiç kimsenin Kaleminin gücüne yada iyi bir kalem olmasına bakmıyorum...
Kimse Annesinden Kalemi iyi kullanan bir yazar olarak çıkmadı...
Bizler bu yolda bir adım atıp Aynadan bir kendimizi görelim...
Farzedin ki kompozisyon yazmaya başladık... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri