Kardeşlerimle Bir konu Üzerine İstişare...

Konu sahibi son olarak 786 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Kardeşlerim ;

Mueddeb , Kitap Hırsızı , Zeyy , metalblood , Jose , Soğuk Kahve , Grifikir , Sky , The , Classiic , Issız , HATRA

Yönetimden taleb etmiş olduğumuz Yazı - Analiz başlığı ; Yönetiminde kendilerince Haklı gerekçelerle talebimiz red edildi.

Gerek yayınlanacak Yazıların Analizleri ve gerek Yazı yazarken dikkat edilmesi gereken Kaideler ve eğitim süreci, Birbirimizi geliştirici , Birbirimizin ufkunu açacak Yorum ve eleştiriler için kullanmamız gereken bir sistem geliştirmemiz gerekmektedir.

Bu amaçla Bu başlığı Açmış olup önerilerinizi almak istiyorum...
Çünkü Yazıları tek tek Özelleriniz de ele almam çok geniş bir zaman isteyen bir durum. Bu da iş yüküm e ve Neşriyat alanındaki yükümlülüklerime ayrıca Çok büyük bir yük...

Nasıl bir yönteme gidebiliriz...

Restful Kardeşim Skype üzerinden gurup kurarak bunu yapmamızı önerdi.

Şu an Hali hazırda Önümüzde 3 Seçenek bulunmaktadır...

1. Skype üzerinden gurup kurarak Yazıların analizini öneri ve eğitim sürecini gerçekleştirmek.
2. Geçici bir blog kurarak blog üzerinden Analizleri yapmak.
3. Burada bir başlık açarak o başlık altında analizler ve yorumlar yapmak. ( Açıkçası analizlerin ve istişare edilecek konuların açıktan yapılması benim içime sinmiyor ama yinede karar sizlerin. )

Bunlar dışında öneriniz var mı ?
Yada ne yapalım ?
Bunu istişarenize açmak istedim...
Bu konu da ortak bir karar alırsak daha güzel olacaktır.

Eminim birlikte birbirimize katacak çok şeyimiz olacaktır... Bizi bir araya getiren Aynı düşünmemiz , yada ortak hedefler için mücadele etmemiz değildir...
Bizimde ; Güne dair , Olaylara dair , Gündeme dair , Zamana dair her zaman ve mekanda söyleyecek sözümüz olduğunu inşallah çeşitli neşriyatlar aracılığı ile duyuracağız...

İnşallah Bu başlangıcın Bir Dergileşme yada daha farklı çalışmaların ilk adımı olacağını düşünüyorum....

Buyrun inşallah Kardeşlerim Fikrinizi alabilir miyim ?

Qasem abi bir sayfa aciniz facebookta oyle isim koyunuz ki kimseler umursamasin. bide facede yeni nickle giriniz. orda rahat rahat yapa bilirsiniz paylasimlarinizi abiml

Benim ismim geçmediğine göre demek ki benim yazılarıma ihtiyaç yok :)
Hayırlısı olsun hakkınızda ..

Ben blogtan yanayım. Çünkü şuan en aktif yer orası ve blog okuyan çok genç var. Hem biz kendimizi geliştirmiş oluruz, hem yazılardan yararlanacak gençler olur.

Saygılar.

ciddiyet problemleri olan bi blogum var. istersen ciddi bi şeyler yazdırabiliriz sana abi.

Konunun ne ile ilgili olduğunu bilemiyorum ama fazla genele yayılmasını istemediğiniz bir konu ise mail yolunu önerebilirim. Skype sağlıklı olmayabilir geriye dönük yazışmaları görmek açısından. Facebook vya blog derseniz, alenen insanların fişlendiği bir ülkede yaşamaktayız. En sağlıklısı mail olarak görünüyor bence ayrıca paylaşmanız gereken dökümanlar olması durumunda daha kullanışlı olacaktır.

google'da grup kurun yazılarınızı orada ele alırsınız

ben ortaklaşa istişare yaparak yazı yazmayı sevmem
kalemlerimiz çakışabilir.
Qasem özel bir isteğin olursa kaleme alırım senin için
başka türlüsü beni bozar.

Şuraya girdiğimde güzel bir bilgi ediceğim diye düşünürken okuduğum yorumlara bak.
Qasem abi kusurabakma sana saygım sonsuz ama bence hiç uğraşma.

mail olabilir ama facebook iletişim hızı açısından daha etkili.

skyp kullanmıyorum malesef.

Lütfen özel sorunlarınızı özelde tartışın, rica ediyorum.

Arkadaşlar LÜTFEN , ben sizlere danışmak için konu açtım. Konu altında kavga edin diye değil...

EkSen Listede sen de varsın
Sen ve The İkinci aşamada olacaksınız. The istişarede senin adını yalnışlıkla yazdım... İkinci aşamada sen olacaksın. İstişare merkezli bir yazım olurmu hiç... Her yazar özgün yazı yazacaktır...

The konuştuğumuz üzere işleyecekir süreç
EkSen Sen ve bir kaç arkadaşla daha görüşeceğim inşallah...

Hakkınızı helal edin konuyla alakalı olmayan mesajlarınızı editlerseniz sevinirim.

Skype kullanmıyorum.
Facebook ortamı da sağlıklı mantıklı değil.
En uygun ortak bir blog sayfası olabilir onun üzerinden devam ederiz.
Forumda da kimse bizim uzun uzun yazılarımızı fikirlerimizi okumak istemeyebilir.İnsanlar foruma biraz eğlenmek amaçlı geliyor kimseyi sık boğaz edemeyiz.
Böyledir düşüncem.Fırsat buldukça bu başlıktan takip edeceğim sonuç ne olur bilemiyorum.

Arkadaşlar LÜTFEN , ben sizlere danışmak için konu açtım. Konu altında kavga edin diye değil...

EkSen Listede sen de varsın
Sen ve The İkinci aşamada olacaksınız. The istişarede senin adını yalnışlıkla yazdım... İkinci aşamada sen olacaksın. İstişare merkezli bir yazım olurmu hiç... Her yazar özgün yazı yazacaktır...

The konuştuğumuz üzere işleyecekir süreç
EkSen Sen ve bir kaç arkadaşla daha görüşeceğim inşallah...

Hakkınızı helal edin konuyla alakalı olmayan mesajlarınızı editlerseniz sevinirim.

Yahu benim sitemim takılma amaçlıydı ..
Zaten işim gücüm başımdan aşkın yazmak istesemde yetişemem sıkıntı yok hocam sen devam inşaALLAH ..

EkSen olay kapandi artik uzatmayin lutfen. zaten Qasem abim yeterince yorgun oluyo. kafa kaldiramaz bu kadar sıkıntını..

Kimsenin kimseyi umursadığını sanmıyorum.
Neyin istişaresi millet kendi yazdığını okumakdan aciz.
Kendi aranızda faydalı olur kimbilir.

T.t de nasil herseye cok gulebiliyor aklim almiyor. Ustelik gulecek bir sey yokken ortada.

Umarim birlesmeniz ve aldiginiz karar hayirlara vesile olur. Muvaffak olursun insAllah.

Ben çekileyim bu birliktelikten. Sizin yolunuz açık olsun. Herhangi bir konuda talebiniz olursa kaleme almaya çalışırım. Ancak bu kadar kapsamlı bir organizasyonda yer alabileceğimi sanmıyorum.

Keyifli yazımlar.

Yorumlara göre blog uygun duruyor. hazır blog sistemleri var onları deneyebiliriz gerekirse host domain mevcut sıfırdan blog kurarız. fikir yatarsa kafanıza akşam araştırim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri