Kardeşler ile Kavga

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Abimle aramızda 2 yaş var. Kankiden hallice küçükken kavga edince çok kötü kavga ederdik biz annem ikimizi de döverdi sonra ortak bişey yicemiz zaman barışırdık Sjsjsj

KIZ bulacaksın ara yapacaksın

Abimle aramda dört yaş var fakat arkadaş gibi büyüdük ve öyle şiddet içeren bir kavgamız da olmadı hatta annemlerin anlattığına göre ben onu küçükken daha çok korurmuşum. Kavgaya karışırsa gidip onu dövmeye çalışan çocukların yüzünü tırmalarmışım ki bu detayları pek hatırlamıyorum.:)

yengec-basak, yay-aslan, kova-kova, akrep-aslan kombinasyonu dusunun.. kavga ve tartisma olmamasi mumkun mu evde? :d

Abimle aramda dört yaş var fakat arkadaş gibi büyüdük ve öyle şiddet içeren bir kavgamız da olmadı hatta annemlerin anlattığına göre ben onu küçükken daha çok korurmuşum. Kavgaya karışırsa gidip onu dövmeye çalışan çocukların yüzünü tırmalarmışım ki bu detayları pek hatırlamıyorum.:)
Ama başkasına şiddet uygulamışsınız hemde catwomen konseptinde kınıyorum sizi Lefty hanımcım.

Ama başkasına şiddet uygulamışsınız hemde catwomen konseptinde kınıyorum sizi Lefty hanımcım.
Beş yaş civarı sanırım.:) Kendimce abimi korumuşum ve neyse ki o çocuklar da beni dövmeye kalkmamışlar.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Dört kardeşiz hepimiz arasında birer buçuk yaş var. Cocukken birimiz ağlayınca hepimiz birden ağlardık.Iki erkek kardeşim kızlardan küçük onları döven olunca, bizde gider o çocukları doverdik;) Evde olunca birbirimizi yeriz, hiçte anlaşamayız:)

Minik çete Sanem ve kardeşler Sjssj

Kavga diyorlar ya bizim evde amerikan güreşi oluyordu bildiğin :D

Kardeşim saat kaç ?
Yapmışım Bi ton salata.
Bu rap şarkısına çok iyi gider :d

Kardeşim helikopter şarkımsı da böyle çıktı kesin djdk

Gideyim Bi ara he yapayım belki bişeyler çıkar.

Sokaktır mekanım leftydir adım
Tırmalamadan geçmem
Öfkeyle kalkarsam zarar vermeden oturmam
Kardeşim saat kaç
Yapmışım Bi ton salata
Manitama gideceğim
Bekliyor bostanda yow yow

Acv Majikten bulaştı hep.

Küçük ablamla birbirimizi öpme kavgası yapardık biz. birimiz fazla öpünce ötekimiz az öptü diye kavga ederdik skdjfjf sonra biraz büyüdük, ablamın hep parası olurdu iyi kullanırdı yani parayı, ben hemen gider hepsini kırtasiyede harcardım, benden 2 sınıf üstteydi okulda, arar bulur kantinden kendime tost aldırırdım skdjfdjfkfjfjj o aç kalırdı :((((
Doğum günlerimde güzel ayakkabılar telefonlar alırdı ben de ona 1 milyoncukcudan çerçeve, kupa alırdım ahhaahaöslshdhdjfjfjhfhfj
şimdi 2 aydır küsüz. Allah kurtarmış karşim üzülme ahajdkfjfjfsjfhfh

Ya bi şey daha anlatıcam. UTANIYORUM. sldjfjfjfjfj
bu gerizekalı bana derdi ki meyve yerken; Bak Derin bunun adı neden ananas biliyor musun? Bunlardan biri bir gün anasını asmış, herkes onu görünce ananı as ananı as demiş adı ananas olmuş, katil meyve bu yersen ananı asarsın..
NE? ahanskdjfjfjfj
Kim kimden kurtulmuş biraz daha düşünmek istiyorum dkfjfjfjfj

Abim benden 6 yaş falan büyük, hiç kavga etmedik ama hiç de sevmem görüşmüyorum zaten, biz sessiz sessiz yedik birbirimizi, duygusal şiddet olayı var ya hani çok başarılı o konuda
Kız kardeşimle yaptığımız kavgalar tabi ki kıyafet kavgasıydı eskiden yani, klasik kız şeyleri işte .p Onunla iletişimimiz çok güzel ♡

Geri