Kardeşler ile Kavga

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Üç numara skj küçüklüğümüzden beri takıntılı bir şey.. hep onun dediği olmak zorunda gibi bir durum. bir kaç anı paylaşayım bununla ilgili..
10 yaşlarındayım, ailece bir masada oturur yemek yeriz.. salataya koyduğumuz catalı tekrar salataya koyamayız.. neymiş efendim ağzımıza değmiş catal slkj o dönemler daha medeniyet gelmemiş.. cahiliye dönemindeyiz.. tabağa servis olayını getirmek istiyor ama daha keşfedilmemiş bir şey bulamıyor onu skjj bize zehir ederdi o salatayı ama kendisi yerdi.

Koltukların üstüne annem örtü sererdi üstünde oturamazdık.. neymiş efendim kıcımız örtüyü kaydırıyormuş.. kötü görünüyormuş.. jilet gibi söylene söylene dümdüz ederdi koltukları.. Bu yüzden hep yerde otururduk... ama o istediği gibi uzanırdı, otururdu.. cünkü o düzeltiyor ya.
O koltukların gününü göremeden cürüdü gitti.

Üç numara skj küçüklüğümüzden beri takıntılı bir şey.. hep onun dediği olmak zorunda gibi bir durum. bir kaç anı paylaşayım bununla ilgili..
10 yaşlarındayım, ailece bir masada oturur yemek yeriz.. salataya koyduğumuz catalı tekrar salataya koyamayız.. neymiş efendim ağzımıza değmiş catal slkj o dönemler daha medeniyet gelmemiş.. cahiliye dönemindeyiz.. tabağa servis olayını getirmek istiyor ama daha keşfedilmemiş bir şey bulamıyor onu skjj bize zehir ederdi o salatayı ama kendisi yerdi.

Koltukların üstüne annem örtü sererdi üstünde oturamazdık.. neymiş efendim kıcımız örtüyü kaydırıyormuş.. kötü görünüyormuş.. jilet gibi söylene söylene dümdüz ederdi koltukları.. Bu yüzden hep yerde otururduk... ama o istediği gibi uzanırdı, otururdu.. cünkü o düzeltiyor ya.
O koltukların gününü göremeden cürüdü gitti.
Ahahha hemen postalayın hemen
Bizim evde de var ona benzeyeni onun kadar olmasada
Bizimki kendi iş yaparken senin yatmanı kabullenemiyor sjjd kendisi de yapmaz sana yaptırana kadar beyninin etini yer artık yılar da çenesi kapansın diye kalkar yaparsın :d
Ama evdeki salataya çatal koydurmama mevzusu bende .p

• Beğen
Tepkiler: ne
Burayı okursa görürsün sen Sirius çatalı Sjsjs

Orta model olunca en kahır çeken o. Boğuluyorum bazen onu dinle ona hak ver. Sonra salkımı düşünen yok
Kardeşliğin kaymağını ya evin büyüğü ya da küçüğü yedi..(evin küçüğüyüm) ortancıların hep hakkı yeniyor.. O yüzden hep agresifler skjh Bu devir de bir evin bir kızı olacaksın.

Tek cocuk olan var mı burada....

İkizler ve akrepli bir evde huzur olur mu sizce.....
Restini görüyorum.
İkizler - Akrep - Balık diyorum..
Üç kardeşin hem fiziksel hem de karakter olarak bu kadar ayrı olduğu nadir görülmüştür.
İkizler ve Akrep ile aynı evde yaşanmaz..

Restini görüyorum.
Üç kardeşin hem fiziksel hem de karakter olarak bu kadar ayrı olduğu nadir görülmüştür.
İkizlere kurban ol kele bak

Restini görüyorum.
Evin İkizleri sen misin....

İ
Kardeşliğin kaymağını ya evin büyüğü ya da küçüğü yedi..(evin küçüğüyüm) ortancıların hep hakkı yeniyor.. O yüzden hep agresifler skjh Bu devir de bir evin bir kızı olacaksın.

Tek cocuk olan var mı burada....
Ahh nerde o günler. Anamın üzerine titrerim değerimi bilir.. Benim anam 4 kardeş idi küçük dayım vefat etti. Onların en büyüğü olmasına rağmen onlara anne oldu kolladı yeri geldi en küçükleri gibi davranılıp yok sayıldı. Kardeşler arasında bunlar aranılmaz denilse de küçük küçüklüğünü büyüğüne karşı her zaman bilecek arayacak hal hatır soracak danışacak yani.. Durdur beni Annaa

Bu boş konuları bırakıp benim yakışıklılığım hakkında birkaç şey yazsan..
Ne bu boş burç muhabbetleri :)
Bu yakışıklılık konusunda benden destek bekleme. Az çok biliyorsun beni, oveyim derken döverim öyle de odunum :)

birbirimize karsi sevgimiz ve koruma istegi okadar buyuk ki arada sesler yukseliyo. isteeee aynen boyle:

üç kardeşiz ve çok küçük yaşlarda aşırı aşırı şekilde kavga ederdik.
üniversite çağı askerlik derken birbirimizden epey bir süre ayrı kalınca birbirimizin kıymetini anladık.
allah nazarlardan saklasın aramız gayet iyi ikisiyle de.

• Beğen
Tepkiler: ne
Ablamla pek kavgamız olmadı...pilava yoğurt olayini çalmam dışında...pek evde olmuyordu ki zaten gezenti....
Diğer iki kardeşim ise erkek kardeşimi çok dövdüm zamanında........hep peşime takiliyordu şimdi boyu beni coktaaaan aştığı için aramızda güzel bir saygı var...
Kız kardeşim ise o benim her şeyim ya. Kıyafetlerimi,makyaj malzemelerimi kullanıp geri yerine koymadığında ayar oluyorum. Sabahın köründe ışığını acip ortalığı bilerek ses cikararak dağıtıp eşyalarımı geri almak en büyük hobimdir... dün gece sigarasizlik başımıza vurduğunda en son yemek masasını kafama geçirmekle beni tehdit etti ama şu an iyiyiz... Akrep burcu ile yaşamak çok zordur..
Ama bayılıyorum iyi ki var hepsi kavgalarimizi da seviyorum

Ergenken ve yetişkinken sağlıklı ve derin bir ilişkimiz pek olmadı, yıllardır da görüşmüyoruz.
Çocukken guzeldik.
Hep öyle kalsaydik .

Son düzenleme:
Geri