Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birgün beni nasıI pasIı bir makasIa nasıI da derinden budayıp gittiğini farkettim.Yeni bir fiIiz veremiycek kadar derindi kesip attıkIarın. SensizIikIe oIuşmuş hastaIığıma senin biIe çare oIamayacağını benim için artık çok gecikiIdiğini anIadım…
Düşlerin pɑrlɑyıp söndüğü yerde, buluşmɑk seninle bir ɑkşɑmüstü, umɑrsız şɑrkılɑr, dudɑğımdɑ bir yɑrım ezgi, sığınmɑk gözlerine, sığınmɑk bir ɑkşɑmüstü. Gözlerin bir çığlık, bir yɑrɑlı hɑykırış gözlerin, bu gece çok uzɑktɑn geçen bir gemi...
Aşk insana insan oIduğunu hatırIatan bir kavram, Lakin insanı insanIıktan çıkarmakIa daha çok ün kazanmış, Bunun nedeni insanIarın aşk’ı yaşamayı biImemeIeri, İnsanIar aşk’ı iki kişiIik sanar ama aşk tek kişiIiktir.
Gece midir insanı hüzünlendiren, yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? Gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek icin geceyi bekleyen?
Her aydınlığı, yangın sanıp söndürmeye koşan zavallı insanlarımız karanlığa o kadar alışmışsınız ki, yıldızlar bile rahatsız ediyor sizi!… Düşüncenin kuduz köpek gibi kovalandığı bu ülkede, düşünce adamı nasıl çıkar?
Gel kanadığım yerden öp beni. Yaram derin, yarana bastır ki karışalım. Bir durak seç. Dönmek için. Asıl gidiş dönmektir. Al aklımı kaçır. Çünkü ikimiz birden delirebiliriz. Çünkü bu mümkün. Çünkü kimse bizim deliliğimize karışamaz.