Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 65 gün önce görüldü
Yeni işe başlamış olabilirsin ama hazıra konma ya..
Ben zaten sana yardımcı olmaya çalışıyorum ee bi zahmet elindeki listeyi kontrol et işaretleye işaretle git..

güzel insanlar bu dünyadan göç ederler ama bıraktıkları güzel hatıralar kalbimizde hep yaşamaya devam eder..

Bazen nefes almak için burnunu değil de sadece,gözlerini ve kulaklarını kullanırsın..

Millet evin camından denize bakıp efkarlanıyor
ben camdan bakınca karşı binada balkonda sigara içen 58 yaşındaki izmarit metin dayıyı görüyorum halime şükür ediyorum rabbime.
bir de tütün içiyor.
bu tütün içenler sana ısrarla sigara uzatıp içmeni istiyor.

Profesyonel Hayatda Orjinal Acılar cektim o yüzden tombul severim.

Diyerek basladık bu hayata sonrasımı o dönemin bütün tombul kızları şuan kayboldu..

2 kapi ilerdeki Hankal amcanin guvercinleri vardi yuzlerce bahcesi buyuktu. Hankel amca vefat edince kizi yikti orayi ve guvercinleri bi sekilde yok etti. Tahminim oradan kalma bir kac guvercin her sabah namazi vakti penceremde otuyorlar. Zorla kaldiriyorlar hem de saat alarmi gibi. Ben onlarin suyunu yemini hic eksik etmiyordum, bu son sicaklarda onlari ihmal ettim galiba kuzularim bahce masasin altina siralanmis sucluluk hissettim. Onun disinda farkli kuslar da var bahce duvarimda siralanmislar. Susuzluktan adeta yalvariyorlar gibi hissettim :( her yere su ve yem koydum Allahin dilsiz kullarina. Aklima Xerath geldi martilar simit yemez diye diye gitti. Yiyor iste bal gibi de gel kapisak gi

Tayland’tan aldığım yüz bakım ürünleri ve Japonya’dan aldığım maskeden sonra kocamın uzak doğuda yaşayalım mı? teklifine sıcak bakıyorum. Kocama şirket bu teklifi uzun süredir yapıyor ben napppcam uzak diyarlarda diyordum ve bayramda gittik gezdirdi beni ve ve veee alışverişin dibini yaptım ve hayır hayır Tayland da yaşayamam ama Japonya’da bir Türk geyşa ay kulağa hoş gelmiyor mu :))

Geri