Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
“Ağızların tadını kaçıran ölümü çokça hatırlayın.” sözünü çok doğru buluyorum, söz derken hadistir. Ben zaten 15 yaşımdan beri hatırlıyorum; ama ölümden bahsetmeyerek ondan kaçamıyorsun nihayetinde. Keskin, soğuk ve acı bir gerçek var; ona da ölüm diyorlar.

Mesela şu forumda şöyle bi gruplaşma var.. En sevdikleri insan BOK resmi paylaşsa like atarlar ama vatana millete yani Türk bayrağı paylaşsa normal tanınmayan biri like atmazlar. Ahaha.
bunu diyen bahtiyarın anlıktaki fotoğrafları beğenmemesi.jsjsjsj en son ne zaman, kime beğeni verdin bahtiyar?……

Ne güzel uyuyordum neden pazartesi ve sabah oldu. O halde yeni bir hayata başlayayım bugün pazartesi. Çok canım sıkkın hiç muziplik yapasım yok, kesin pazartesi diye yok. Fakat bana bu konularda pek güven olmaz. Belki de birazdan 2017 yılında sorulmuş bir soruya alakasız saçma sapan bir metin yazabilirim. Fakat canım çok sıkkın. Çünkü açım diyedir. Ispanaklı gözleme söyledim Nibja törtıls bardağıma da 14 şeker attım oldu bitti çayı içeyim, hani böyle var ya ipli.

Rüyamda bir dinozordan daha büyük, uçan, çok korkutucu suratlı, kötü bakan, hiddetli ve klasik şeytan tasviri suratına sahip bir kırmızı yaratık gördüm, çok hızlı ve ürkütücü uçuyordu, sanıyorum üstüme geliyordu. Bundan da biraz korkmuş ve muzipliğime zeval gelmiş olabilir. Oysa gelse adam gibi iki rekat otursa derdini anlatsa, ben dinlemeyecek miyim, ona yemek ve artık işte ne içiyorsa ondan ısmarlardım ve üstüme doğru saldırmak yerine beni tanısa kesin çok severdi, niye, ben sevilmeyecek adam mıyım?

Bugün pazartesi, 08:37, yeni bir hayata başlıyorum...

Şimdiden bizimkilere pasta masta kutlama vs düşünmeyin tepeye çıkıp içecem dedim. Bu sene yalnız kutlamak istiyorum. Kaputun üstüne oturup bira-fıstık yanına sevdiğim müzik ve manzara. Terapi budur abi.

70lik gin bitti 35lik yedek almıştım onu açtım vallahi bugün sarhoşum dmleri kapatın.

Geri