Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Slklnti yok abla
Canin sagolsun abla.....

Simdi bunlari kim diyecek bana.... senin gibi kocaman kocaman kim gulecek.... kim..... yavrum... canim.... toprak seni incitmesin.. yattigin yer cicek bahceleri olsun kuzum... sen hep kalbimizde anilarimizdasin... bu gidis sana hic yakismadi yavrum... sen gideli neredeyse 1 ay olacak.. acimasiz hayat

aksine öyle alışmışız ki, olması gerekenler lüks gibi geliyo :emoji_weary:

Bu gece lambası ve ben yanlış yerlere/insanlara ışık saçtık…

Vizyonsuzlar da yallah fkjlsjklsjlskjfs

Son düzenleme:
  • Hımm
Tepkiler: W
„Hikayenin benim tarafı artık önemli değil. Zaman geçti, iyileştim ama en önemlisi; kimin masamda oturacağını ve kimin bir daha oturmayacağını çok iyi öğrendim.“

yazik gercekten, dost dediginiz insanin aslinda dost olmadigini fark ettiginiz o an.
fazla alttan aliyorum bazen her seyi, bu huyumdan kurtulmaya karar verdim bu sene..
hadi bakalim:D

„Hikayenin benim tarafı artık önemli değil. Zaman geçti, iyileştim ama en önemlisi; kimin masamda oturacağını ve kimin bir daha oturmayacağını çok iyi öğrendim.“

yazik gercekten, dost dediginiz insanin aslinda dost olmadigini fark ettiginiz o an.
fazla alttan aliyorum bazen her seyi, bu huyumdan kurtulmaya karar verdim bu sene..
hadi bakalim:D
Benim oturduğum masanın kıyısına bile yaklaşamaz her kimse o!!!!!!! jhvsfşbjkvfh

• sarılma
Tepkiler: Sim
bazen öyle sabrımın sınırına getiriliyorum ki, yaşayacağım olası bir patlamadan kendim de yaralı çıkarım gibi geldiğinden, o sınırın taşmamasına çok gayret ediyorum. bir süre sonra bundan da yorulduğumu fark ediyorum. eski ben çoktan terör estirmişti; değişmişim.

bazen öyle sabrımın sınırına getiriliyorum ki, yaşayacağım olası bir patlamadan kendim de yaralı çıkarım gibi geldiğinden, o sınırın taşmamasına çok gayret ediyorum. bir süre sonra bundan da yorulduğumu fark ediyorum. eski ben çoktan terör estirmişti; değişmişim.
yaşadıklarına inanamayan ve inanılmaz şeyler yaşayan biri olarak sandığımızda kendimizi, çok kötü sıçıyoruz.
biricikliğini belirleyen bir salak olarak insan dardadır.
dardayız ve darlığımızı genişletme çabasındayız. dua edelim kardeşim....

bazen öyle olaylar yasıyorum ki kendimi bile gözüm görmüyor….yer yerinden oynasın ne olacaksa olsun diyorum ama bi arkadasım var beni diriltip tekrar gömer ondan korkuyorum hşgjsjsjsj

Hangi çirkin gerçek uğruna tükettin güzel ütopyamızı.

Geri