Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Bu zamana kadar bir insan beni sevmediyse ve sebebinden emin değilsem ilk tahminlerim " her halde bi huyum gözüne battı, biraz geçimsizim ondan galiba,enerjimi sevmemiştir olabilir vb." der geçerim fakat çevremde sevilmediğinde bu tarz yaklaşabilen insana pek denk gelmedim.
Çoğu olaya " beni kıskanıyor, çekemiyor, dedikoducu ve dolduruşa geliyor vb." şeklinde yaklaşıyor.
Patolojik bir kendine anlam yükleme durumu var çoğu insanda.
Halbuki biraz "neden kıskansın ki, beyni yok mu neden dolduruşa gelsin ki vb" diye düşünse, belki de kendisi için güzel bir keşif yolculuğunun kapısını aralayacak.

@Thalassa @Yabani ne diyorsunuz bu habere ? Ruh hastasi ettiler bizi

Ekli dosyayı görüntüle 103709
Anladığımız dilden paylaşsaydın belki bizde bir şeyler derdik ama uğraşamayacağım çevirmek için görselden anladığım kadarı ile şunu diyeyim:
Avrupa da banka atm lerine dayanan kimliği belirsiz cisim şimdide Amsterdam atm lerinde görüldü. Mevduat sahiplerinin dikkatli olması istenilirken banka güvenlik görevlileri de teyakkuza geçti.

Anladığımız dilden paylaşsaydın belki bizde bir şeyler derdik ama uğraşamayacağım çevirmek için görselden anladığım kadarı ile şunu diyeyim:
Avrupa da banka atm lerine dayanan kimliği belirsiz cisim şimdide Amsterdam atm lerinde görüldü. Mevduat sahiplerinin dikkatli olması istenilirken banka güvenlik görevlileri de teyakkuza geçti.
Savas alarmi bu Rusyanin Almanyayi tehdit etmesi vs evde para bulundurun diyorlar daha dune kadar evde para bulundurmanin limiti vardi max 1600 mu ne.

Bu baska bir seye isaret, durduk yere bankalar boyle talimatler vermez Hollandada. Hersey dijitale gecmisken
Dünya tanrının insafına bırakılacak kadar başı boş bir yer değildir..Üst akıl ve dünyayı yönetenler insanları şekillendiriyor

Savas alarmi bu Rusyanin Almanyayi tehdit etmesi vs evde para bulundurun diyorlar daha dune kadar evde para bulundurmanin limiti vardi max 1600 mu ne.
Evde para bulundurma limit aşımı nasıl tespit edilecek ve yaptırımı nedir ki ?

Evde para bulundurma limit aşımı nasıl tespit edilecek ve yaptırımı nedir ki ?
Biz son bir kac senedir dijitale gectik, iste ufak ufak bankalar kapandi, pesinden her bankanin atm'si kapandi. Sonra az atm yaptilar ve yillik su kadar para cekerseniz ektra ucret alicaz artik sizden dediler. Pesinden bankalar artik senin yaptigin dijital harcamanda kontrol sahibi olup random mektup gonderebiliyor polis sorgusu gibi. Tum bunlar olurken dijitale gecmisken cash para bulundurun diyorlar simdide. Evet kara para olma ihtimali oluyor fazla cash para. 10 binden fazlasini cebellezi yapiyor polis :d insani kazandigi paradan suphe ettiriyorlar .)

mit başkanı
emevi camii'nde namaz kılmış
vay arkadaş

Bir bakmışsın Yusuf kuyudadır, bir bakmışsın Yusuf Mısır’a sultandır…

bugün biraz bişeyler izleyeyim
benimki yanımda olsa birlikte izlerdik evet

herhangi bir karşılık beklemeden bir şeyler yapan insan kalmadı mı artık? eskiden de bu tarz şeyler duyuyordum ama son zamanlarda daha sık karşılaşır oldum. ne bileyim, bir arkadaşımın düğününe gittiğimde takacağım takının peşine düşmedim; cenaze olsun, hastalık olsun elimden gelen ne varsa, yeri gelir fazlasını yapmaya destek olmaya çalışırım. bu illa kendi çevrem, yakınlarım için geçerli de değil. duyarsam birinin ihtiyacı var, ona da koşarım, gocunmam. "o sana takacak mı, gelecek mi? senin başına gelse o koşturacak mı?" bunlar bana garip geliyor. nankör insanlar da yok değil, evet, ama benim bir şeyler yaparken de karşılık beklediğim yok. yapmak istiyor ve yapıyorum. aman "o bana gelir mi, yapar mı?" gibi bir düşünce içerisine bile girmem. girenlerin de samimiyetinden gerçekten şüphe ederim. bana birileri de bir şeyler yaparken "o bana yaptı." diye bir mahcubiyet hissetmesindense içinden gelerek, imkanlarınca yanımda olmasını yeğlerim.

herhangi bir karşılık beklemeden bir şeyler yapan insan kalmadı mı artık? eskiden de bu tarz şeyler duyuyordum ama son zamanlarda daha sık karşılaşır oldum. ne bileyim, bir arkadaşımın düğününe gittiğimde takacağım takının peşine düşmedim; cenaze olsun, hastalık olsun elimden gelen ne varsa, yeri gelir fazlasını yapmaya destek olmaya çalışırım. bu illa kendi çevrem, yakınlarım için geçerli de değil. duyarsam birinin ihtiyacı var, ona da koşarım, gocunmam. "o sana takacak mı, gelecek mi? senin başına gelse o koşturacak mı?" bunlar bana garip geliyor. nankör insanlar da yok değil, evet, ama benim bir şeyler yaparken de karşılık beklediğim yok. yapmak istiyor ve yapıyorum. aman "o bana gelir mi, yapar mı?" gibi bir düşünce içerisine bile girmem. girenlerin de samimiyetinden gerçekten şüphe ederim. bana birileri de bir şeyler yaparken "o bana yaptı." diye bir mahcubiyet hissetmesindense içinden gelerek, imkanlarınca yanımda olmasını yeğlerim.
Maalesef dünya menfaat dünyası olmuş. Maneviyatın, güzel şeylerin içi boş artık… istisnalar dışında tabii…

Geri