Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
36 yas fark diye hatirliyorum. Kiz 18ine girer girmez 54 yasinda adamla evleniyor. Ben hic romantik bakamiyorum bu olaya.Charlie Chaplin, kendisinden 30 yaş küçük Oona ile evlenmeye karar verdiğinde şöyle demişti:
“Benimle evlen, sana yaşamayı öğreteyim, sen de bana ölmeyi.”
Oona ise şöyle cevap verdi:
“Hayır Charlie, sen bana büyümeyi öğret, ben de sana sonuna kadar genç olmayı.”
Bu harika bir evlilikti; 8 çocukları oldu ve Charlie 88 yaşında vefat edene kadar birlikte yaşadılar.
Sevgi, ne zordur, ne sıkıcıdır, ne kaçar, ne terk eder, ne aldatır.
Sevmeyen ise yapay bahanelerin, sahte ve kırılgan mazeretlerin arkasına sığınır.
Charlie Chaplin, bu derin sevgisini anlatmak için Candilejas (Lime Light) adlı şarkısını besteledi.
Şarkının bir dizesinde şöyle der:
“Sen bana gelirken, ben gidiyordum. Sen nisan ışığısın, ben ise gri bir öğleden sonra.”
36 yas fark diye hatirliyorum. Kiz 18ine girer girmez 54 yasinda adamla evleniyor. Ben hic romantik bakamiyorum bu olaya.
Varda nolmus cocuklar yetim kalmis.Yaş konusunda haklı olabilirsin.
Ama gerçek olan güzel bir evlilik ve yeterince çocuk var.
Varda nolmus cocuklar yetim kalmis.![]()
Hic psikolojiden anlamiyorsunuz. Arkaya atilmis yok muamelesi gormus kizcagiz....En arkada ki kız cok sinsi bakmış onun dışında herkes mutlu sşsld
Şu tabloda beğenmediğim tek şey beyaz saçlar.
Hic psikolojiden anlamiyorsunuz. Arkaya atilmis yok muamelesi gormus kizcagiz....
Onunda ustu kaval alti sishane....Sanmıyorum.
O an başka bir düşünce de olabilir.
Erkek çocuk ile aynı yöne bakıyorlar.
Çok duygusal bakıyorsun.