Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Karma hepimiz için var. Bir kez yanıldığına şahit olmadım. Ben diyeyim karma sen anla ilahi adalet…

Birtakim guzel haberler. Icim kipir kipir…

Kötü niyetli olduğunu bildiğiniz (%100) kişinin peşinden gidenlere üzülmeyin; muhtemelen kötü niyetli olduğunu zaten biliyorlardır ve bir takım köprülerin geçilmesi için planlar yapılmıştır. Anlayacağınız, kötü niyetini bildiğiniz kişi maviyse, peşinden giden yeterince tanımadığınız o kişi-ler de muhtemelen laciverttir.

Bu sebeple birilerinin gözünü açma girişiminiz %90 elinizde patlar ve kötü olan siz olursunuz.

Tılsımı bozmayın; sadece izleyin, tadını çıkarın...

„insanlara ne kadar kendinizi tanıtıp, zaaflarınızı belli edersiniz önce o noktadan vurulursunuz. İnanın, özellikle o noktadan vurmayı seçerler çünkü yıkmak kolay gelir. Toparlanmak zor olanıdır. Kural bu, içinizi açtığınız kadar yara alır, belli ettiğiniz kadar incinirsiniz.“

„insanlara ne kadar kendinizi tanıtıp, zaaflarınızı belli edersiniz önce o noktadan vurulursunuz. İnanın, özellikle o noktadan vurmayı seçerler çünkü yıkmak kolay gelir. Toparlanmak zor olanıdır. Kural bu, içinizi açtığınız kadar yara alır, belli ettiğiniz kadar incinirsiniz.“
İsim, nick ver. Gidip indirek hemen…

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
Kötü niyetli olduğunu bildiğiniz (%100) kişinin peşinden gidenlere üzülmeyin; muhtemelen kötü niyetli olduğunu zaten biliyorlardır ve bir takım köprülerin geçilmesi için planlar yapılmıştır. Anlayacağınız, kötü niyetini bildiğiniz kişi maviyse, peşinden giden yeterince tanımadığınız o kişi-ler de muhtemelen laciverttir.

Bu sebeple birilerinin gözünü açma girişiminiz %90 elinizde patlar ve kötü olan siz olursunuz.

Tılsımı bozmayın; sadece izleyin, tadını çıkarın...
Tam da şu an bunu yapıyorum… duygularıma tercüman bi yorum..

bi yarışma için seçme yapmamızı istediler, gönderdiğim iki çocuğum da elemeleri geçip takıma seçilmiş. seçilen öğrencilerim ve ben:

t25_07082020032ba877.jpg

-öğrencim dahi sendromuna yakalanmışımdır-

Stephen King'in de dediği gibi çöp olan fakat her ergen gibi benim de okuduğum twilight serisinin tek faydalı öğretisi

"Ölüm huzurlu, kolay; yaşamak daha zor."

• Beğen
İnsanın aklı kendine düşman olur mu ?
Benim aklım bana düşman.

• Beğen
„hırsla koşmak yerine keyifle yürüyen daha uzaklara gider. bazen yavaşlayıp içe dönmek lazım.”

Kasımın son mısralarındayız.
Günlerden ne bilmiyorum.
Ama ben,
bugün de seviyorum seni...

Kasım geçti,aralıktan da bir gün çaldık.
Ne garip,bu yıl da sensiz,sevgisiz kaldık.
Böyle geçti,heba oldu ömrümüz
Seneye dönersin diye yine hayallere daldık.

#heppimizkaramuratız

ay nasıl olur
ben sizi hiç tanımıyorum ama
hem alalem ne der sonra

Bazen hayır sandıklarımızda şer, şer sandıklarımızda hayır vardır…

çocukların doğum günlerinde bi tane browni üstüne mum dikiyorum, diğerleriyle birlikte kutluyoruz sınıfta.
çocuklar bunu o kadar önemsiyor ki dün doğum günü olan öğrencim arkadaşlarına şöyle demiş: “ben şimdi tuvalete gidicem, derse biraz geç gelicem, öğretmene söylersiniz rahat rahat hazırlansın” :pppppppp
benim külfetli hazırlık: browniyi paketinden çıkarıp mum dikmek&youtubedan iyi ki doğdun şarkısı açmak:emoji_massage:

"Herkesi kendin gibi zannetmemek " eylemini eksik ele alıyoruz; algısal sınırlarımıza dahil etmiyoruz.
Mesela bazen tüm kördüğümlerin tek çözümü, karşımızdaki insanın bizi anlamadığı ve anlayamayacağı gerçeği ile yüzleşmemizde saklı fakat bunu nadiren tercih ediyoruz;yıllar süren tripler,küslükler ve ihtiraslarla anlaşılmayı bekliyoruz. Karşı tarafın anlamasını beklediğimiz bir tekamülde olmadığı, belki de olamayacağı ihtimalini ele almıyoruz.
İstenilen frekansta anlaşılma inadı yerine, anlaşılabilir sınırlar çizsek keske. İkincisi egomuzu okşamadığı için pek sevimli değil farkındayım fakat tekamül için muazzam bir deneyim.

Geri