Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Tatile ihtiyacim var :( Nereye gitsekkk

• Hehe
Tepkiler: W
baştan sona süreci takip ettin mi bilemiyorum da olayda çok anormallikler var. öyle böyle değil. çoğunluk gibi ailenin masum olduğunu düşünmeyenlerdenim.
empati yapalım ben masumsam, ailemdeki üyeler masumsa, biz kendimizi biliyorsak istedikleri kadar bana/bize yüklensinler ne olabilir. en ufak bir şüphe varsa bu şüphenin giderilmesi için yardımcı olurum, ona göre hareket eder, kafalarda soru işaretlerini yok ederim. bunlar bunu yapmıyor, yapmadıkları gibi her adımları, her söylemleri şüpheli.
Cok cok once Muge Anliya cikmisti ordan biliyorum

geçen gün laf arasında beni masrafa sokan yosun hanımın aldırdığı ürünüm geldi ama istediğim şekilde gelmedi. kardeşim bu ülkede insanlar kendine hediye alamaz mı? sitenize “hediye paketi” seçeneği koyduysanız o zaman öyle yollayacaksınız o ürünü… bi de 6 tl’ye koymuşlar paketi, şanındandır diye ekliyorsun mesela ama paket yok. 6 tl’ye paket dedikleri kutuyu sardıkları patpatlar herhalde. böyle şeylere de tilt olurum ve “noldu 6 tl’ye paket satıyorsunuz diye ekleme zahmetinde bulunmuyor musunuz?” diye düşünüp şikayet ederim… showhaber derdimle birlikte arzum’a meydan okuyorum. bugün paket 6 tl diye 200 kişi satın alsa ve bu sürekli tekrarlansa çarpıp toplayın ve gönderilmeyen 6 tl’lik paketlerin kârını hesaplayın… 6 tl’ye sakız bile alamazken sana niye hediye paketi versinler aslında di mi? burada bi iş var… anna hanım olsa büyük oyunu görürdü de ben göremiyorum…

geçen gün laf arasında beni masrafa sokan yosun hanımın aldırdığı ürünüm geldi ama istediğim şekilde gelmedi. kardeşim bu ülkede insanlar kendine hediye alamaz mı? sitenize “hediye paketi” seçeneği koyduysanız o zaman öyle yollayacaksınız o ürünü… bi de 6 tl’ye koymuşlar paketi, şanındandır diye ekliyorsun mesela ama paket yok. 6 tl’ye paket dedikleri kutuyu sardıkları patpatlar herhalde. böyle şeylere de tilt olurum ve “noldu 6 tl’ye paket satıyorsunuz diye ekleme zahmetinde bulunmuyor musunuz?” diye düşünüp şikayet ederim… showhaber derdimle birlikte arzum’a meydan okuyorum. bugün paket 6 tl diye 200 kişi satın alsa ve bu sürekli tekrarlansa çarpıp toplayın ve gönderilmeyen 6 tl’lik paketlerin kârını hesaplayın… 6 tl’ye sakız bile alamazken sana niye hediye paketi versinler aslında di mi? burada bi iş var… anna hanım olsa büyük oyunu görürdü de ben göremiyorum…
Sikayete devammmmm arzummm bize yapmayacaktın bunu !
(Benim makine beleşe gelecek gibi duruyor)
Bu ileti saçları buklem buklem olan kiz tarafından gönderildi.

başka bir grup dinlerken youtube, otomatik olarak gripin'in 2012 yılında çıkarmış olduğu yalnızlığın çaresini bulmuşlar albümüne geçti. 11 şarkı, 48 dakika... nerelere gittim, kimleri kimleri düşündüm; bir anıdan bir anıya geçtim. güzel insanları anımsadım, yeni, bir anda eski arkadaşım olan biri için bir parça gözyaşı döktüm. o kadar iyi geldi ki, biraz da olsun tüm her şeyden koptum. muhteşem bir albüm, muhteşem ses, muhteşem bir grup.

“Tanrı’nın duruşmasında soracağız: Bütün bunlara neden izin verdin? Cevap bir yankı olacak: Bütün bunlara neden izin verdin?”

Biz Fenerlilerdeki sadakat da şöyle şurada………….

Off cocuklar, bugun asrin potunu kirdim. Ogle arasinda, yoga pozlarindan bahsediyorduk. Bilin bakalim ben, downward dog pozisyonuna ne demisimdir :(

Geri