Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cok cok once Muge Anliya cikmisti ordan biliyorumbaştan sona süreci takip ettin mi bilemiyorum da olayda çok anormallikler var. öyle böyle değil. çoğunluk gibi ailenin masum olduğunu düşünmeyenlerdenim.
empati yapalım ben masumsam, ailemdeki üyeler masumsa, biz kendimizi biliyorsak istedikleri kadar bana/bize yüklensinler ne olabilir. en ufak bir şüphe varsa bu şüphenin giderilmesi için yardımcı olurum, ona göre hareket eder, kafalarda soru işaretlerini yok ederim. bunlar bunu yapmıyor, yapmadıkları gibi her adımları, her söylemleri şüpheli.
Sikayete devammmmm arzummm bize yapmayacaktın bunu !geçen gün laf arasında beni masrafa sokan yosun hanımın aldırdığı ürünüm geldi ama istediğim şekilde gelmedi. kardeşim bu ülkede insanlar kendine hediye alamaz mı? sitenize “hediye paketi” seçeneği koyduysanız o zaman öyle yollayacaksınız o ürünü… bi de 6 tl’ye koymuşlar paketi, şanındandır diye ekliyorsun mesela ama paket yok. 6 tl’ye paket dedikleri kutuyu sardıkları patpatlar herhalde. böyle şeylere de tilt olurum ve “noldu 6 tl’ye paket satıyorsunuz diye ekleme zahmetinde bulunmuyor musunuz?” diye düşünüp şikayet ederim… showhaber derdimle birlikte arzum’a meydan okuyorum. bugün paket 6 tl diye 200 kişi satın alsa ve bu sürekli tekrarlansa çarpıp toplayın ve gönderilmeyen 6 tl’lik paketlerin kârını hesaplayın… 6 tl’ye sakız bile alamazken sana niye hediye paketi versinler aslında di mi? burada bi iş var… anna hanım olsa büyük oyunu görürdü de ben göremiyorum…
Nasılsın canım benim.Iyi geceler dostlar<3
Ooo cukurovanin asiiiiiii delikanlisi... napiyon.. karanlikda salonda oturmusumNasılsın canım benim.
Ben de aynı, içiyorum ve müzik dinliyorum.. her yer kapkaranlıkOoo cukurovanin asiiiiiii delikanlisi... napiyon.. karanlikda salonda oturmusum![]()
Rabbim dert tasa vermesin cano... hersey yolunda umarim.. geldimi kıṣ oralaraBen de aynı, içiyorum ve müzik dinliyorum.. her yer kapkaranlıkyaşıyoruz işte canım.
Büyünce geçer yavrumÖzlemiyorum, istemiyorum da artık ama bazı şarkılarda burnumun direği sızlıyor çokça..
Tahmini ne zaman geçer.