Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
TBMM’de ki kanı gördükten sonra bu ülkede yaşamanın giderek daha da zorlaştırdığını görüyorum ve gelecek için aşırı kaygılıyım..

Gece , sakin karanlığın şerrine güvenme birazdan güneş dogar ve umutlar serpilir..

Bir aydır neredeyse elimdeki sorunu çözmek için gezmediğim bölüm kalmadı son doktor iğneli emg yönlendirdi ama kağıda yanlışlıkla normal yazmış üstüne bu yetmez gibi senelik izine ayrılmış Eylül ayına kaldık.. :/
Büyük ihtimalle karpal tünel sendromu var elimde :(

Gece uyuyamayanlar
Soğuk baklava sevenler
Vejeteryanler
Şekersiz çay kahve içenler
Bosverenler

Klubü kurmak istiyorum ...

Bir aydır neredeyse elimdeki sorunu çözmek için gezmediğim bölüm kalmadı son doktor iğneli emg yönlendirdi ama kağıda yanlışlıkla normal yazmış üstüne bu yetmez gibi senelik izine ayrılmış Eylül ayına kaldık.. :/
Büyük ihtimalle karpal tünel sendromu var elimde :(
bu aralar yeni moda bu galiba, el uyuşma salgını mı var acaba? bende de vardı birkaç hafta sürdü, yüzük ve serçe parmağımda uyuşma oluyordu, arada yine vuruyor ama çekilemeyecek gibi değil şu an... gugıldan sendrom seçmece <3 geçmiş olsun sadecim. :emoji_sweat:

bu aralar yeni moda bu galiba, el uyuşma salgını mı var acaba? bende de vardı birkaç hafta sürdü, yüzük ve serçe parmağımda uyuşma oluyordu, arada yine vuruyor ama çekilemeyecek gibi değil şu an... gugıldan sendrom seçmece <3 geçmiş olsun sadecim. :emoji_sweat:
Benim artık çekilmeyecek durumda Umarım senin bu durumda kalır ilerlemez yaşam kalitem sıfırın altında -10 :((

Arkadaşlar ben de böyle bir şey yaşadım, benimki pilatesin ertesi günü dirsek ağrısı biçiminde başladı, koluma yayıldı. Solda olduğu için sağlık anksiyetimi tetikledi, dr’a gittim. Muayeneden sonra herhangi bir şeyim olmadığını söyledi ama ben o sırada kendime lateral epikondrit teşhisi koymuştum. Sonra parmaklarım uyuşmaya başladı ve ben teşhisimi değiştirerek boyun fıtığı ya da karpal tünel sendromu olduğuma hükmettim. Dra tekrar gittim, tekrar muayene etti. Muayenesi sonucunda yine bir bulguya rastlamadı, biraz düşünüp stres kaynağınız var mı bu ara dedi. Ben de evet dedim ve bunun üzerine konuştuk biraz. Ağrıyı mesela 4 iken beni uykudan uyandıracak şekilde 10 hissetmemin sebebi de bu olabilirmiş. Adamın kapısının önünde boşu boşuma “ortopedi ve travma” yazmıyor kfjd neyse strestenmiş, stresli ve hassas bir kelebekmişim…

El uyuşması bende de var ya biraz uzun süre telefon tutuyum elimde hemen başlıyor.

Geri