- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gördüm müthiştiii@Larien hani bana bir şey gösterecektinnnnnnnnnnnn....
benden önce atmaz:/Gördüm müthiştiii
Gece uyuyamayanlar
Soğuk baklava sevenler
Vejeteryanler
Şekersiz çay kahve içenler
Bosverenler
Klubü kurmak istiyorum ...
Mal beyani ile birlikte deli raporu olmaz ise işlem red edilir bacanak evrakları topla gel. )5-4 ✓
Arkalı önlü nüfus cüzdanı fotokopisi yeterli mi abla?
Gün sonunda biz;Mal beyani ile birlikte deli raporu olmaz ise işlem red edilir bacanak evrakları topla gel. )
bu aralar yeni moda bu galiba, el uyuşma salgını mı var acaba? bende de vardı birkaç hafta sürdü, yüzük ve serçe parmağımda uyuşma oluyordu, arada yine vuruyor ama çekilemeyecek gibi değil şu an... gugıldan sendrom seçmece <3 geçmiş olsun sadecim.Bir aydır neredeyse elimdeki sorunu çözmek için gezmediğim bölüm kalmadı son doktor iğneli emg yönlendirdi ama kağıda yanlışlıkla normal yazmış üstüne bu yetmez gibi senelik izine ayrılmış Eylül ayına kaldık.. :/
Büyük ihtimalle karpal tünel sendromu var elimde![]()
Benim artık çekilmeyecek durumda Umarım senin bu durumda kalır ilerlemez yaşam kalitem sıfırın altında -10bu aralar yeni moda bu galiba, el uyuşma salgını mı var acaba? bende de vardı birkaç hafta sürdü, yüzük ve serçe parmağımda uyuşma oluyordu, arada yine vuruyor ama çekilemeyecek gibi değil şu an... gugıldan sendrom seçmece <3 geçmiş olsun sadecim.![]()