Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Adi ne belgeselin merak ettim
1000 çocuklu adam.
Yazık ya cocuklara, ensest ilişki yaşamalari çok olası.
İzlerken düşündüm, yasaklanmalı böyle bir şey. Bu boyutta olmasa da böyle kaç manyak var kim bilir, takibini yapmak ne kadar mümkün olabilir ki.

• Üzgün
Tepkiler: W
traçina diye bi balık bugün ayağımı soktu denizde. ciddi alerjik reaksiyonlara sebep olabiliyomuş. koca denizde gelip beni bulmasını asla şanssızlık olarak görmeyip çok özel bi ruh olmama bağlıyorum… neyse bundan sonra denize deniz ayakkabısıyla giricez. bebeklik:emoji_nail_care:

traçina diye bi balık bugün ayağımı soktu denizde. ciddi alerjik reaksiyonlara sebep olabiliyomuş. koca denizde gelip beni bulmasını asla şanssızlık olarak görmeyip çok özel bi ruh olmama bağlıyorum… neyse bundan sonra denize deniz ayakkabısıyla giricez. bebeklik:emoji_nail_care:
Geçmiş olsun iyisin değil mi ?

Geçmiş olsun malumat. Dikkat et. Nerede girdin bilmiyorum ama Antalya taraflarında balon balığı da oluyordu. Geçen yıllarda kız çocuğunun parmaklarını yemiş resmen.

Geçmiş olsun malumat. Dikkat et. Nerede girdin bilmiyorum ama Antalya taraflarında balon balığı da oluyordu. Geçen yıllarda kız çocuğunun parmaklarını yemiş resmen.
ben ayvalıktayım da aynı balık kuşadasında da arkadaşımı sokmuş dün. tatilde zehirli balık sokması yüzünden suya girememek tam benim başıma gelebilecek türden bi rezillik hahhaa

üniversite sınavına giren iki yeğenim, -biri eğitim hayatı boyunca pahalı kolejlerde okudu, diğeri yalnızca sınav senesinde dersaneye gitti- aynı sıralamayı yapmışlar. şu olayda anlayana büyük ibretler var da işte yine de görmek istemezler.
devlet okulunun zaferidir diyelim:emoji_fingers_crossed:

“Döner olmuş herkese” kısmını anlayana kadar 5 defa okudum cümleyi.

Kilo aldığımı hissettikçe kendimi “ödem” olduğuna inandırmaya başladım.

Menfaat için toplananlar yine başka menfaatler için ters düşmeye mahkumdur şaşmaz.

W8WqwD.jpg

Birinden kendim bir şey istemek benim için zordur. Başkalarının aynı hususta hoyratça beni darlamalarına da anlam veremiyorum.

ek banka kartım geldi ve ben şifresini babamın yıllardır kullandığı şifre yaptım. değişmez bir kural oldu bu. geçici şifreyi değiştirirken kafada şu sözler dönüyordu.

"herkes sonunda olmaktan korktuğu insana dönüşür. her erkek evlat içinde babasını taşır.."

ek banka kartım geldi ve ben şifresini babamın yıllardır kullandığı şifre yaptım. değişmez bir kural oldu bu. geçici şifreyi değiştirirken kafada şu sözler dönüyordu.

"herkes sonunda olmaktan korktuğu insana dönüşür. her erkek evlat içinde babasını taşır.."

Ben de annemle babamın şifresini kullanıyorum, değiştirmekten üşendiğim geçici şifreler dışında da hep o şifreyi kullandım. Anlam yükleme bu kadar, hiç unutulmayan bilgiler, çok eskiden öğrendiklerimiz ve ezberlediklerimiz oluyor çoğu zaman. O yüzden tercih ediyoruz onları. Babanla ilgili yazdıklarını da okuyorum, birçoğu aklımda. Yazmak istedim. O yüzden alıntıladım, normalde bu tür duygusal arka planı olan pasajları alıntılamam.

Ben de annemle babamın şifresini kullanıyorum, değiştirmekten üşendiğim geçici şifreler dışında da hep o şifreyi kullandım. Anlam yükleme bu kadar, hiç unutulmayan bilgiler, çok eskiden öğrendiklerimiz ve ezberlediklerimiz oluyor çoğu zaman. O yüzden tercih ediyoruz onları. Babanla ilgili yazdıklarını da okuyorum, birçoğu aklımda. Yazmak istedim. O yüzden alıntıladım, normalde bu tür duygusal arka planı olan pasajları alıntılamam.
zaman ölsün, mesai dolsun diye yazmıştım. duygusal değildi.

Geri