Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Bünyeye aniden gelen protein tozu mu içsem evresi.

images

sevgim yıllardır çekirdek çitliyor sıkıntıdan
yaşamak, bende temassızlık yaptı galiba
ya da
hayallerimi yıktı y*vşaklar
otopark yapacaklar yerine –belki de
bir alışveriş merkezi.

ben bu gece geç gelicem arthur
orhan gencebay’a söyle: yatsın bu dünya
beklemesin beni.

Sonn bir isteğim sendeğğnnn birrrr daha deneyelimmmmmm bunca yıl sonra yinee bu istek çok mu söyleeğğğğ
Bayhan dinliyorum. Bıyıkları hariç güzel şarkı.

geçenlerde kitapta sağlıksız besinlerle ilgili bi metin işlemiştik, sosisten bahsettik ve aşırı sağlıksız olduğu için yememeleri gerektiğini söyledim. sosis yapım videosu izledik. bi tanesi gelip “şey ben bi kere iki tane sosis yemiştim de bi şey olur mu” dedi :D o günden beri bunun geyiğini yapıp gülüyoruz.
bugün de saatler konusunu işlerken hiçbir şey anlamayınca “beynim çok bilgiyle doldu acaba kafam patlar mı” diyo kendi kendine. aşko fazla bilgiden değil ama sen yakında tatlılıktan patlarsın bence.

Kimin bacağını sıkmışım tramvayda?
Güya bir de Galataya dadanmışız;
Kafaları çekip çekip
Orada alıyormuşuz soluğu;
Geç bunları, anam babam, geç;
Geç bunları bir kalem;
Bilirim ben yaptığımı.........

iğrençliklerin katlanarak büyümesini izlemekten hoşlanmıyorum..
ama elimde bir değnek yok.

Killing Eve gelmis Netflix’e. Izleyen var mi bunu? Cok duydum ama guzelse, baslayacagim.

@Larien, senin dedigin yapim yok benim Netflix’te

Killing Eve gelmis Netflix’e. Izleyen var mi bunu? Cok duydum ama guzelse, baslayacagim.

@Larien, senin dedigin yapim yok benim Netflix’te

Killing Eve izledim Shini ama tüm sezonları değil. Aslında güzel başlıyor ama ben sonradan sıkıldım. Ayrıca gidişata dair çok pis spoiler yedim, çok tadım kaçtı.
Yaa, yok mu, bizde hala var.
Handmaid’s Tale izledin mi? Biraz sinir bozucu ama son derece akıcı.

handmaid’s tale mi akıcı. ilk başlarda güzel gidiyor ama konu oturunca o akış kayboluyor. üç ya da dördüncü sezonda bırakmıştım.

handmaid’s tale mi akıcı. ilk başlarda güzel gidiyor ama konu oturunca o akış kayboluyor. üç ya da dördüncü sezonda bırakmıştım.

Aaa ben onu izlemeyi seviyorum. 4. sezondayım ama ara verdim. Yapımın kasveti fazla geldi.

Killing Eve izledim Shini ama tüm sezonları değil. Aslında güzel başlıyor ama ben sonradan sıkıldım. Ayrıca gidişata dair çok pis spoiler yedim, çok tadım kaçtı.
Yaa, yok mu, bizde hala var.
Handmaid’s Tale izledin mi? Biraz sinir bozucu ama son derece akıcı.
Yok izlemedim. Bi bakinayim bakalim baska moral bozmayan, eglenceli neler var…

Bu konunun eskisi silindi di mi...... Meh, arada dönüp yazdıklarımı okumayı severdim..

Geri