Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
20 yıllık forumcuyum bu konunun "İçinden Geçeni Söyle" konusundan farkı ne hala anlamıyorum.

Ben admin olsam konu tekrarı diye bunu kapatıp buraya yazan kişilere de 3 yıl 7 ay hapis cezası verirdim.

@HosgeldinHarunAbi yetki dahilinde diye biliyorum ama uzun zaman oldu kanun okumayalı, süre değişmiş olabilir uzmana sormakta fayda var.
Bana kalsa “O değil de” “Karalama Defteri” “İçinden geçeni söyle” konularının tamamı aynı. Teşdiden ben 6 yıl 3 ay taraftarıyım.

İnan hiç ilgilenmiyoruuuuuuummm…

doğru aday, doğru siyaset. bugün ülkücü geçmişi olmasına rağmen bir kürt, bir solcu mansur yavaş'a gönül rahatlığıyla oy verebiliyorsa bundan kaynaklı işte.
ocu, bucu demeden yavaş yavaş değişiyoruz gibi, değişiriz de umarım.

Katenin videosu sahteymiş umarım ölmemiştir. Diananın hayatını dinledim bugün cinayete kurban gittiğini belirtiyor herşey buna içerledim. İnsan nerde olursa olsun insandır hikayesi bana çok dokundu bilmediğim bu tür hikayeler içinde üzgünüm bildiklerime ise ziyadesiyle.

Babama ara sıra kombin fotisi atıyorum, bugünün yorumu harika... karizma balık.

4l0ynwt.jpg

Biraz Setsuko + Yeşilçam film müziği dinleyip ruhani intiharda bulunacağım.

Biraz Setsuko + Yeşilçam film müziği dinleyip ruhani intiharda bulunacağım.
Albay’ın Yeri’nde buluşmak için bir program yapmayı deneyeceğim yakın zamanlarda(bildiğin daha iyi yer varsa orası da olur). Haber vereceğim sana.

Bazen insanlarla aynı fikirdeymiş gibi davranıyorum ki sussunlar

2 sene önce burada çocukluk arkadaşımdan bahsetmiştim, 23 yıldır birbirimizden haberimiz olmadan geçen zamandan falan ve biz 25. yılda kavuştuk. “umarım seneler bizi çok büyütüp, çok uzaklaştırsa da karşı karşıya geldiğimiz zaman seninle de o iki küçük kız olabiliriz.” diye bir cümle kullanmışım ve biz daha fazlası olduk sanki bi anda. aynı kediden sahiplenmiş olmamıza bile gözlerim doldu, aşırı duygulandım. zaten buruk başlayan bir bayramdı, duygu seli içindeydim cenaze sebebiyle. bi de üzerine böyle şeyler eklenince iyice duygusal top oldum ama güzel hisleri ve anları hatırladıkça da kendimi çok güvende hissettiğim birkaç gün geçirdim; çok içtendi, çok gerçekti. maneviyatla ve şükür enerjisiyle doldum. +güllaç yedim ve beğendim. insan huzurla dolunca güllaç bile beğenebiliyor demek ki, sağlık olsun… <3

gelin alma bandosu için teklif istemiştim, adamın biri aradı bu saatte. gelinliğe ödediğimiz ücretin yarısını istedi resmen. :d benim disko partizani hayalleri rafa kalktı. o parayla yunanistan'a balayına gidebiliyorum lan. bandocular kötüsünüz...

Geri