Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
sosyal medya, 6 şubat depremi ile ilgili görseller, haberler ve hatırlatmalarla dolup taşıyor. her birini gördüğümde, o zamanlardaki hissettiğim çaresizliği tekrar yaşıyorum. hiçbir şey yapamama hissi... birçoğumuz elimizden gelen maddi ve manevi destekleri vermeye çalıştık, ama ben ne yaparsam yapayım içimdeki çaresizlik hissi hafiflememişti. benim için en zoru, bu hisle başa çıkmaktı. dilerim ki tekrarı yaşanmasın... dilerim ki bir an önce bütün depremzedeler evine, barkına, işine, okuluna, yurduna kavuşur; yaralarını biraz da olsa sarar.

En masum ayrılık ölüm dür :( geriye kalan her sebep şerefsizlik tir.

İnsanların en büyük yanılgısı vazgeçilmez olduklarını düşünmeleri. İş yerinde olsun, sevgili ilişkilerinde olsun, her şeyde. Oysa öyle bir unutulursun öyle bir yerin dolar ki, oturur sen kendi varlığını sorgularsin.

Hiç kimse vazgeçilmez değildir, ve hiç kimse kendini vazgeçilmez sanan biri kadar aptal değildir…

• Beğen
Tepkiler: Han
Ne olmuş ne anlatıyorsunuz

Düşündüm taşındım şöyle bir iş yapmaya karar verdim. Bir çiftlik içine beş bin tavuk günde eder 5000 yumurta :) güzel para ama kime satıcam yumurtaları.

Düşündüm taşındım şöyle bir iş yapmaya karar verdim. Bir çiftlik içine beş bin tavuk günde eder 5000 yumurta :) güzel para ama kime satıcam yumurtaları.
Üzülme emsalleri var daha iyi iş çıkarırsın sen kjkjkj

Üzülme emsalleri var daha iyi iş çıkarırsın sen kjkjkj
Mantıklı bak bu bana uyar. Benden de güzel dolandırıcı olur. Gel ortak yapalım ne dersin :)

Sabahattin Ali çok güzel özetlemiş: "Uğruna bir şeyler yaptığınız için pişman etmeyecek insanlar için çabalayın,sizin verdiğiniz bütün emekleri görmezden gelen insanlar için değil..çünkü bir şeye boşa emek verdiğinin farkına varmak kadar kırıcı bi' şey yok hayatta."

Mantıklı bak bu bana uyar. Benden de güzel dolandırıcı olur. Gel ortak yapalım ne dersin :)
Ben dürüst bir insanım sevdiğim tek illegal eylem kaçak çay içmek kjkjk

• Beğen
Tepkiler: Han
Abime kullandığı güneş kreminin dokusunun çok güzel olduğunu söyledim. Bugün eli kolu dolu gelmiş; güneş kremi, gözaltı kremi, cilt serumu, primer.. Abiler bu kadar tatlı olmak zorunda mı. :)

bu yıl aldığım 3. ölüm haberi. ardından iyi sözler söylenen 3 insan, 1'i çok genç idi. birazdan çıkıp cenazeye gideceğim ve zincirlikuyu mezarlığında beni şu yazı karşılayacak: "her canlı bir gün ölümü tadacaktır." insanı tuhaf hissettiriyor.
Bizim de ailede kalp krizinden ablamın dünürü vefat etti. Baya da gençti. Çok acı oldu… Allah mekanlarını cennet eylesin.

Bizim de ailede kalp krizinden ablamın dünürü vefat etti. Baya da gençti. Çok acı oldu… Allah mekanlarını cennet eylesin.
bu yıl aldığım 3. ölüm haberi. ardından iyi sözler söylenen 3 insan, 1'i çok genç idi. birazdan çıkıp cenazeye gideceğim ve zincirlikuyu mezarlığında beni şu yazı karşılayacak: "her canlı bir gün ölümü tadacaktır." insanı tuhaf hissettiriyor.
Başınız sağ olsun :(

Geri