Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Dün bağır, çağır, tehdit et laftan anlamayan öğrencilerime öyle güzel bir duygu sömürü yapmışım var ya... Gerçi planlı olmadı, gerçekten duygulandım ama güzel ve yerinde oldu.. hepsi pıtır pıtır özür diledi.. dedim benimle konuşmayın artık, size çok kızgınım ama içten içe hoşuma gitti bu durum eheh.

Dün bağır, çağır, tehdit et laftan anlamayan öğrencilerime öyle güzel bir duygu sömürü yapmışım var ya... Gerçi planlı olmadı, gerçekten duygulandım ama güzel ve yerinde oldu.. hepsi pıtır pıtır özür diledi.. dedim benimle konuşmayın artık, size çok kızgınım ama içten içe hoşuma gitti bu durum eheh.
bi de bayıl istersen feriha ;d

çenen dursun diye öyle yapmış olabilirler, bilemedim… :ddd
Yok bee gelip kedi gibi hocam kizdiniz mi, hocam konuşalım mı, hocam affedin falan yaptılar dedim benimle muhatap olmayın artık sizi sevmicem sjxjdk tam Feriha..

Sadece iç çekesim var

bazıları eksiliyor aramızdan. bazı evlerin dumanı tütmüyor artık. bazı odalar ışık almıyor ve bazı sofralar hep eksik kalacak.

insan oturduğu yerden efkarlanıyor

pelsin ayva tuz ve limon birlesenini ovdugunde, çok gulmustum hatta dalgaya kadar varmıştı olay
ama geldigimiz noktada vazgecilmezlerim arasında yer alıyor kendisi

reisin
recep tayyip erdoğan
pek recep diyen yok
genelde tayyip diyorlar

nişanlımın annesinin yobaz bi akrabası var. oturmaya gelmek istiyorlarmış ama evde erkek olmasın diyomuş kadın. eşine ve oğluna söyle evde olmasınlar diyormuş sdjfhshk tabi nişanlım delirdi. burası laik bi ev kardeşim gelmesinler, gelirlerse donla gezicem evde diyo bhdgk

ay nasıl olur
ben sizi hiç tanımıyorum ama
hem elalem ne der sonra
mersi giderim tek başıma
ali desiderooo

salı pazarında onlaynım birazdan. :emoji_boom::emoji_boom: hafta sonu sabahın köründe şifa mahallesi otobüsüyle yedi saatte tuzla’dan kadıköy’e gelip moda’da bira içenler bizden biraz kadıköylülük öğrensin…..

iki günde toplam beş saat uyudum, uykusuzluk bende sinir yaptigibdan.
uçan kuşa bile öfkeyle bakıyorum

Geri