Karalahana çorbası, "Dünyanın En Kötü 100 Yemeği" listesinde 7. oldu

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
arabaşı çorbasının özellikle tavşan etiyle yapılanı çok lezzetlidir ama hamur yutma kısmı herkese hitap etmez. göze de hitap etmiyor, bi itici... bu dayı videoya çekildiğini bildiğinden geyiğine löp löp yutuyor, yoksa hamuru çiğnemeden çorbadan da bi kaşık alıp birlikte yutması lazım. böylece boğazda da kalmaz. ender gelişen osasuna atakları gibi ilk defa memleketimin daha iyi olduğu bir meseleyle karşı karşıyayız, bu konu geride kaldıkça hortlatılsın
İlk defa memleketini alenen kabullendi Sjsjsjsj

dünyanın en kötü yemeği olan bu çorbayı tam da bugün yaptımmm, fernando şahit .p

tarkan ve kenan doğulu’nun bir dönem yapıp eridiği çorbadan bahsediyorlarsa eğer tam olarak “beterin beteri” dedikleri durum yaşanmış. azıcık vicdanınız varsa özür dilersiniz… konuyu da hortlatmış oldum :emoji_unamused:
neyse beyaz lahana sarmasının güzelliğine odaklanayım biraz.

tarkan ve kenan doğulu’nun bir dönem yapıp eridiği çorbadan bahsediyorlarsa eğer tam olarak “beterin beteri” dedikleri durum yaşanmış. azıcık vicdanınız varsa özür dilersiniz… konuyu da hortlatmış oldum :emoji_unamused:
neyse beyaz lahana sarmasının güzelliğine odaklanayım biraz.

intihar.jpeg

Kafam iyice karıştı. Bu Kapuskanın kara olanı mı, kapuskadan farkı kara olması ise çok da kötü olmamalı. Kapuska çorba mıydı onu da unuttum yorumlar iyice çorba etti çorba ile ilgili anılarımı. Çok da merak ederim Karadeniz yemeklerini özelliklede hakiki bir kuymak yemek isterdim. Amma yerin dibine sokulmuş Karadeniz yemekleri. Samsunda kuzenim var. O da böyle kuymağı al gerisini at diyor gerisi ne ise artık.

seksi ve güzel sevgilimle
çorbacıya da gideriz

Karadeniz yemekleri... Of... Kızları iyi hoş da, başka şeyleri pek çekilir gibi değil, off, karalahana çorbası mı, ooofff...

Böyle bir yemek mi varmış nerenin yemeği bu ?

Geri