keşke vejetaryen kızlardan olsaydım da görseydin cehennemihele şuna bak ya.
az daha etten ölduruyordu bizi. jsjs
nankor1 @Sade
nankor2 sen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
keşke vejetaryen kızlardan olsaydım da görseydin cehennemihele şuna bak ya.
az daha etten ölduruyordu bizi. jsjs
Sen bi kere böyle birşeyden linç yemiştin sanki jdkdksjisabet olmuş, 1 kere yeme gafletinde bulundum. çok kötü yav.
evet Karadeniz mutfağını b*kladim diye sitedeki bütün Karadenizliler ağlamıştı, aglaklar hatırladımSen bi kere böyle birşeyden linç yemiştin sanki jdkdksj
yüce Allah'ım nasıl vermiş dersini ama.evet Karadeniz mutfağını b*kladim diye sitedeki bütün Karadenizliler ağlamıştı, aglaklar hatırladım
bilirsin 20 kişiye laf yetiştirdiğim günleri jshdjd
hahah jaaaa. gunlerce aksam yemegi olarak sutlac yemistim orada :dAynen basiyorlar aciyi basiyorlar aciyi ne bicim sindirim sistemleri var....
Çok kaygan bir şey o ya jdkndndYa da bu ic anadolu bolgesinde şlup şlup yuttuklari arabasi corbasi :d hupletirken nasil bogazda kalmiyor hayret....
Boyle yeniliyorsa sikinti...Çok kaygan bir şey o ya jdkndnd
Ama o çorba enfes bir şeyy yaa yozgatın galiba @Raskolnikov bilir nsksndn
rasko arabaşı çorbasıyla aynı odada ile bulunmamıştır.jszjjzzjÇok kaygan bir şey o ya jdkndnd
Ama o çorba enfes bir şeyy yaa yozgatın galiba @Raskolnikov bilir nsksndn
karadenizliler fındık ve karalahana dışında bir şeye ayaklansa zaten ülke kurtulacak ama mümkünü yok...“Türkiye'nin En Kötü Yemeği” seçilmişti; satışları patladı, fiyatı arttı
Gastronomi dünyasının en prestijli platformu Taste Atlas, 2023 yılının en kötü yemeği listesini geçen gün açıkladı. Listeye karalahana çorbası yedinci sıradan giriş yaptı.
Karadenizliler bu listeye ayaklanınca birçok kentte 'karalahana' etkinliği yapıldı, etkinlikte çorbalar dağıtıldı.
Öyle ki karalahananın satışları patladı, fiyatı 2 katına çıktı.
Pazarda bağı 5 liraya satılan karalahana talebin artmasıyla 10 liraya yükseldi.
Kaynak