kapalı birinin düğünde açılması

B
  • Kullanıcı bburrccu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Benim onaylamadığım bir durum.Kapanmışsam en düzgün şekilde kapanırım bir daha da açılmam.
Pencere mi istediğin de aç istemediğin de kapat.İstikrarlı olmak gerekiyor.

Çok gülünç bir durum. Hiç tasvip etmiyorum. Allaha ve taktığın başörtüye saygısızlıktır. Bilinçli bir müslüman olmadığının kanıtıdır.

kapalı ayranı da içmek için açman gerekir.

Hadi bu neyse , birde denize tatile gidince açılanlar var ki hala sebebini çözemedim.Oralardakiler erkek sayılmıyor mu? Kendi muhitinde kapanıp sahil kıyısında başını açmanın mantığı nedir ?

Düğünde açılmak diye okuyunca ben başkalarının düğününde açılanlardan bahsedilıyor zannettim.Zira birçok arkadaşım böyle yapıyor ,her düğünde saçlarına fön çekiyor ama normal günlerde başlarını kapatıyor.Alışmaya çalışıyorlar belki de, kınamamak gerek.Ama hoş değil

Bilincli takmadiginin kanitidir. Araplarin dugunlerinde bulundum mesela carsafli geliyorlar dugune kapilar kapandigi anda o carsaflarin icinden ojeli tirnakli,agir makyajli Adnan Oktarin kedileri gibi kadinlar cikiyor.

malesef sıkça rastlanan bir durum kendi akrabalarımda da olan birşey bu
halbuki çok güzel tesettürlü gelinlikler var abartılı makyaj vs saldırmak için pusuda bekleyenlere malzeme veriyorlar başka birşey değil birde bazı teyzeler var başörtüsü takarlar saçın yarısından kulakları görünmesin diye sanırım
ALLAH ıslah etsin ne diyelim.

açıl susam açıl
sözünün faaliyete geçmesi olmalı bu.

Hobi olsun diye kapanan insanlardır :D Bir de kapandıktan bir süre sonra sıkılıp açılanlar var :D

Kabuklu fistik tan

Normal fistiga donmustur.

Gerçek bir kapalı olmadığının göstergesidir.

Dugun haremlik selamliksa orkestra erkekligini evde birakmistir. Karisiksa dugune gelenlerin hepsi erkekligini evde birakmistir. Dugun bu ya dugun gibi sicak bi ortamda oyle gunah falan cık cık...

İnsanların giyiminden bahsetmeyi bırakın artık.
İsteyen istediği gibi giyinir.

Neden takılıyoruz bu tarz şeylere pek aklımın almadığı bir durum...
Herkesin özgürce hareket edip, dilediğini giymeye ve yapmaya hakkı yokmudur acaba?
Beyinlerimiz, düşüncelerimiz kapanmasın ne diyim... çünkü onları açacak düğün bulmakta zor....

Geri