kapalı birinin düğünde açılması

B
  • Kullanıcı bburrccu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
hiç kapanma daha iyi kapanmanın bir anlamı kalmamıştır herkes seni görmüştür saçmalığın daniskasıdır.

Topuz yaptirmak isteyen gelindir.
Turbanin altinda topuzla uzayli gibi gorunme ihtamalinden cekinme hali

kimseyi yargılamak bize düşmez diye düşünüorum. Her koyun kendi bacağından asılır

Gelinin dışında akrabalardan falan açılanlara da şahit oldum.
Kapanma amaçları farklıysa çok görmemek lazım.Her zaman herkes takva ile kapanamıyor ne yazık ki.
Bunu gelenek olarak sürdürenleri bile biliyorum:o

Kimse istedi diyede acılmam yani kapalı olursam

Kendi içindeki çelişkilerin pratiğe dökülmüş halidir. Tanrı ve diğer kalan insanlar gözlerini kapatmalı. Ya da ilk defa açılmanın tadını çıkarmalı bu zat :)

Calistigim Yerdeki Arkadasim Turbanli olmasina Ragmen Trasparan Denecek sekilde Acik Bir Gelinlik Tercih Etmisti.. Kapali Birine Asla Yakismiyor Bizler Sùs olsun Diye Degil Sùslerimizi òrtmek icin Kapaliyiz. Bilincinde Olmadan Bu sekilde Giyinen ve adimizi karalayanlar Cok Ne Yazikki
.

Şahsen kapalı olsam gelinliğimi de ona göre tercih ederim. Her özel günde açılıp saçılacaksak kapanmanın adabını öğrenememişiz demektir.

kimseye söz hakki düşmez ama benim onaylamadigim bir durum kapaliysan kapalisindir. Bana doğru gelmiyor bu durum kendine saygisizlik bir kere.​

yargilamak bize dusmez ama hakkaten cok sacma oluyor. Bir arkadasim yapmisti ne oldugunu sasirdik niye acildi vsvs derken ogrendikki tercih ettigi gelinlige turban modeli yakismamis...

oluyo öyle ya ama yapıcak bişey yok.

Herkesin kendi düşüncesi.

En nefret ettiğim cahil kesimin dişisel versiyonlarıdır .. Daima açık olan bayanlar bu tiplere KARAKTER OLARAK ON BASARLAR ..

varmıymış böyle birşey.s

Nihayetin de her başında türban olanı kapalı gözüyle bakmam ben.
Bazıları vardır ki gerçekten adabına göre kapanır.
Bazıları da vardır ki süs niyetine kendine süslük yapar.
Allah ıslah etsin diyelim bu düşünce de olanları.

kendinde eleştiri hakkı bulan mahalle dedikoducusu teyzelere malzeme.

Kendimiz ne kadar dòrt dörtluguz acaba lafim elestiren teyzelere

Islam düsmani, dinsiz Ateistlere malzeme.

Zaten kin kusacak yer ariyorlar. Bu tip durumlarda da "nihahahahaaa, bütün türbanlilar da böyle" diye anirirlar.

Bazi ergen kizlar ailesine yada yakin cevresine Naif görünebilmek icin acilip kapanma sendromu gecirebiliyor. Bazilarida sirf aile baskisi ile kapaniyor. Ben bu gibi durumlarda ikilemde kalan kizlara asla kem gözle bakanlardan degilim. Hata payi ile dogru olani yapabileceklerini düsünüyorum saygilar.

İslamı iyi anlamadıkları ve ne kadar cahil bir toplumda yaşamakta olduğumuz gerçeğinin aytınlatıcısı azcık fıkıh kitapları okumaları tavsiye olunur

Erkeklerin aciz iradelerini tetiklediği için mi yeriliyor bu kadınlarımız? Birilerinin fantezilerine malzeme olur korkusu mu bu?
Bkz: Git bir kendini tart önce sen.
İnandıkları doğrultusunda değil istekleri doğrultusunda hareket eden kadın, takdir ettim. Devam etmelisin bence. .p

Geri