Tabiki Özlem’cim çok sevinirim. Pandemide 1 buçuk yıldır ertelediğimiz bir proje için gelecem. Kapanma olmaz diye düşünüyorum artık bana da hem gezme hem iş olacak.aaa öylemi haberim olsun geldiğinde Barış'cım![]()
Haber veririm canım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabiki Özlem’cim çok sevinirim. Pandemide 1 buçuk yıldır ertelediğimiz bir proje için gelecem. Kapanma olmaz diye düşünüyorum artık bana da hem gezme hem iş olacak.aaa öylemi haberim olsun geldiğinde Barış'cım![]()
boş aktivite .
Gram heyecanı yok .
en kötü rafting tecrübesi bundan iyidir dkdkdkdbdlkş
belki verdiğimiz para çoktu bilemedim .
Ekli dosyayı görüntüle 43709
Eyvallah Barış. Turistler için güzel eğlence, bizimkiler anca sanal tura katılıyorGörüntü süper ama. Renkler canlı kardeşim.
Güzel fotoğraf..
Eyvallah Barış. Turistler için güzel eğlence, bizimkiler anca sanal tura katılıyor![]()
3 kişilik aile 7500tl ödemek zorunda kanka hiç sorma.Herkes bütçesine göre yaşıyor ya. Turistlere belki dokunmuyor ama Türkiye’den 3 kişilik bir aile için o ay ekonomisini sarsacak. Onu düşünüyor bir de çıkıp elime şıçaydım boşa para ödedim demek var : )
Yok canım artık kapatmazlar kolay kolay..Hem vakitte var daha o zamana kadarda zaten biter inşallah.Bende çok sevinirim haberleşiriz o halde canım.Tabiki Özlem’cim çok sevinirim. Pandemide 1 buçuk yıldır ertelediğimiz bir proje için gelecem. Kapanma olmaz diye düşünüyorum artık bana da hem gezme hem iş olacak.
Haber veririm canım.
Hayır çünkü Kapadokya ismi sadece bu bölgeyi tanımlar yani peri bacası olan her yeri tanımlamak için verilmiş bir ad değildir.Ben anlamıyorum. Kapodokya ne, neresi. Mesele bacaysa Malatyadada var peri bacası. Kapodokya sayılır mı.
İnşallah beklerizÇok sevdiğim yerlerden 4 5 kez gittim fakat en son gittiğim çok ara oldu ...
Umarım en kısa zamanda yine buluşuruz![]()