Kaostan beslenen Forumlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
olm çalıştığım yeri kadın arayıp bana penisinin fotosunu attı falan diyordu üstelik telefonla aratan bu forumdan bir "erkek"

nerede o eski kavgalar hey gidi

Özlenen kaos bir türlü gelmeyecek. Çünkü çoğu kişi çoluk çocuğa karıştı :((

Allah'tan bir cogu coluk cocuga karismis baska da diyecegim yok. Ozlemeyin bence :d

Fikir huvviyetine saygimiz sonsuz. Dibine kadar tartisilsin. Hatta memnun oluruz.

Cennet mahallesinden firlamis gibi 3. sinif agizla her turlu hakareti etmek zavalliliktir.

Yani ben boş tenekeyi tingirdiyorum diyor. Kendi meramini anlatmak icin kufur etmenin alemi yok. Bu kaos filan degil yani.

Acikcasi cok rahatsiz oluyorum bu sekilde davranan arkadaşlarida kalici olarak uzaklastirdim aramizdan.

Birde birbirine hakaret eden insanlardan nasil bir zevk aliniyor. Bana bunu biriniz bi ara anlatin Bilale anlatir gibi.

olm çalıştığım yeri kadın arayıp bana penisinin fotosunu attı falan diyordu üstelik telefonla aratan bu forumdan bir "erkek"

nerede o eski kavgalar hey gidi
ne kadar bos beles insanlarla ugrasmak zorunda kalmıssın yivrum.

konuya da donersem ben sahsen %99unuzdan igreniyom. bazen de dusuncelerimi kendime saklayamiyorum. gözüme cok battiginizda. ve bazen de canim skilinca. durum böyle olunca kaos kacinilmaz oluyor.

Şimdi yaklaşın bi. Anlatacam: )

Şöyle ki ;

Burada kaos yok. İttirmeye kaktırmayla olmuyor, ne kaosu ya biz neler gördük yaşadık arkadaş. Forumsalcılar kaos çıkartırken aynı anda üsteki üyeyi yorumlar, asansördeki üyeyle işi pişirir, ıssız adaya 3 kişi seçerken bir resim paylaş bölümünde üye ifşalardı siz ne diyonuz : )

O derece donanımlı, çok yönlü, risk alabilen üye kimliğiyle ortalığı iki dak da karıştırır ban yer ama on dak içinde 20 nick almayı başarırdı. Nickler de imalııııı : )

İnsanlar kahve içip kırk yılın hatrına değil ellerindeki ifşaları birleştirip kanıt toplamaya buluşurdu. Havada ifşalar patlardı. Pm'ler ortaya saçılır.... İfşacılık kınanmaz takdir edilirdi. İfşacılık meslek olsa forumsaldan alırdı diplomayı : )

Her boku yapın edin sonrada size karşılık verilince ağlama duvarı misali konularda ağlayın..He canım he forum insanı değilsiniz siz herkesten elitsiniz..Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda..

Sanaldan kavga edenlerı, bırbırıne laf sokanları hıc sevmıyorum. Bende yerı yok oylelerının

Geri