Kaostan beslenen Forumlar

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Kaos olması şart. Yoksa forum ölür.
Eğer kaos olmasa günde 220 konu açan yöneticileri, Burç konularını, Güncel 0 mesajlı konuları görülür. Sessiz sakin, üsttekine çiçek böcek verilir.

Bu forum öyle değil. Burada herkes çok masum. Kimse kimseyi kışkırtmaz, kimse çekirdek kola moduna geçmez. Herkes diğerinin siyasi görüşüne saygılıdır.
En övünülecek tarafımız da Kadınların birbirleriyle çok iyi anlaşmasıdır

Kaos ortamını seven üyeler olduğu bir gerçek fakat bu konuda ölçüyü kaçıranlar var yani dengeli atışmalar olabilir fakat karşılıklı aşağılama olduğu zaman ortamın tadı kalmıyor.
Kendi adıma günlük yaşamda zaten stres altındayım ve bir de sanaldaki kavga ortamlarının içinde bulunmak asla istemiyorum. Sorun varsa karşıklı konuşur çözerim ancak fazlası beni yoruyor ve forumdan uzaklaştırıyor.

Son düzenleme:
Karşı devrimci laubaliligini sevmiyoruz. Ağzını geve geve arkasına aldığı iklime dayanarak, yaşamadığı bir cografya üzerinde simcitycilik oynama hovardaligina doğal olarak reaksiyon veriyorum. Ortaya çıkan tablo kaos görüntüsü veriyorsa üzgünüm.

Bu tür forumları özellikle arar bulurum çekiyor sanırım.. .d

Bu forumda bu tür şeyler olmuyor neyse ki..

Ay hiç kaos çıkmasın, hep tatlı tatlı yaşayalım duygusallığını ve sahteliğini sevmiyorum. Hepimiz farklı görüşlerdeyiz ve ister istemez bir yerde patlak veriyor. İnsanların kendi fikirlerinde diretmeleri kaos ise-ki bence değil- yapacak bir şey yok. Çekeceksiniz. Ha bu durduk yere çıkarılan kavgalardan bahsediyorsanız ben onları da seviyorum. Ne öyle mıcmıc. Öğ.

Pek çoğumuz bir şekilde hayatın kaosundan nasibimizi alıyoruz zaten.. Hayat bu denli yorucuyken tanımadığımız insanlara herhangi bir sebepten ötürü duyulan yersiz öfkeyi, fikirlerine gösterilen yoğun reaksiyonu anlamsız buluyorum.

Kavga var denilince dükkanı kapatıp gelmiş kadınım .P

• Kahkaha
Tepkiler: 0
eğlencenin dozunu ayarlayınca tadından yenmiyor ama eğlenmeyle alttan alttan giydireyim herkes eğleniyor zanneder işine girince ı-ıh geçmiyor...
dün gece pabci konuşmalarımızı davut bey ifşalarsa işte o zaman kaos olurdu... adam en son ''hak etmişler puuh'' diyordu....

nerede o arka arkaya aynı konudan 100 tane açıp boy boy foto ifşalayan, silinmesi zor olsun diye video linklerini tek tek her üyeye profil mesajı atan üyelerin olduğu kaotik forumlar...... şimdiki forumlarda yazılan mesajı biri üzerine alıncak da kaos çıkacak...... kaos çıkaran üye kalitesi çok düştüğünden belki...... vizyon yok vizyon......

O kadar özlem dolu kaos mesajları atıyorsunuz ki çıkıp kaos için kendimi yakasım geliyor.

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Geri