Kanal İstanbul...

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Ganal inşaatında ne bulacaaz? Bizans hazinelerini. Yaaa o ganimet ile naapacaz yeğenim @Majik? Yunani adaları satmaya zorlayacaz. O adaları silahlandiracaz insaALLAH. Sonra atlayacaz zodiac'lara hoop isthmia limanı. Orayı ilhack ediyoruz. Ne var o limanda? Korinfsiki Ganalı. Yaaaa al ganallar nooldu? Birleşti. Nereye aciliyo korinfsiki Ganalı? Korint korfezi. Sonra ver elini Adriyatik Denizi iyon denizi... Oğlum artık garşında Roma. Napoli. Onları sancaaaa dikip torpahlarıniza gatiyoruz. Bu cehapeliler anlamaz bunlardan. Boşver sen.

En sevmediğim siyasi İmamoğlu'dur sonra da Malum şahıs..
İmamoğlu'nun 1.sırada olmasının nedeni din istismarın da zirvede olması
Seçimden 1.gün önce pozu..
Bu adamı başımıza 2.Atatürk gibi sunmanıza izin vermeyeceğiz..

Samanyolu tv spor yorumcusundan Atatürkçü olmaz..!
HDP kapısında bekleyen adamdan Atatürkçü olmaz..!
Zaman Gazetesi kapanmasın diyenden Atatürkçü olmaz..!

ddd.jpg

amma geyik dönmüş.
şimdi kesin olarak kanalistanbul yapilacak mi? yapiĺmayacak mi?

İşte sizin gibi yüksek devlet tecrübesi ve ileri görüşlülüğü ile bizim avam zekamızı Öncü olmanız için sadece aklımıza takılan konuyu dile getirmemiz ve sizin bunun yanlış olduğunu bize angutsunuz olarak söylemeniz çok yanlış Tamam belki hata yapıyorum bu kadar değerli insanların arasında kendi cahil fikirlerimi ortaya sunmak hata olabilir ama yapacak bir şey yok ama aklıma takılan bir konu var bu yapılan hastaneler hakkında da aynı laflar söylenmişti Gereksiz harcama falan filan demişti ya da ne bileyim daha bir sürü Yollar hakkında mesela köprü hakkında mesela Hayır benim merak ettim daha iyisini düşünmeden ve bilmeden söyleyemeden nasıl kötü dinle biliyor onu anlamış değilim Burada da aklıma şu geliyor körü körüne gidip millete angut demek ne kadar angut bakıcısı olduğunu göstermektir yüksek şahsiyetinizden özür dileyerek söylüyorum lütfen tenzip buyurun... herkes mizacının uygun olduğu insanlarla hemhal olur. Mevlana demiş ki kişinin karşısında gördüğü kusur kendindendir. Bir başka atasözümüz de der ki Kişi kendinden bilirmiş işi. Lafa bakılmaz Ayinesi iştir kişinin.

Bunu şimdi gördüm böyle bir zihniyet olamaz ya pc mi açıp geliyorum yorum için telefondan uzun cümleler yazamıyorum kapatıyor forum sayfası kendini.
duckduckgo tarayıcısı ile hiç bir sıkıntı yaşamadan forumda takılabilirsin.

Screenshot_20210514-181206_One UI Home.jpg

Kanal yapıldıktan sonra süper güç olacağız Amerika Çin Rusya önümüzde duramayacak herkes reisin iki dudağın arasından çıkacak lafa bakacak

Kanal yapıldıktan sonra süper güç olacağız Amerika Çin Rusya önümüzde duramayacak herkes reisin iki dudağın arasından çıkacak lafa bakacak
KEŞke üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun konusunda karşıma çıksanda bende diğerleri gibi içimdekileri kussam sana iba :d

Varsayımlarla kanal mı yapılır ? Zaten kime peşkeş çekileceği de belli. İhalelerin kime yedirileceği de belli . Senin ülken krizle boğuşurken 10 yıllık bir projeye o kadar yatırım yapmak akıl işi mi ? Kaldı ki bu olayda köprü mevzusuna döner, garanti verilir şu kadar gemi geçicek, geçmezse şu kadar tazminat . Hala devlet o köprü için tazminat ödemeye devam ediyor . Her zaman bu olayda şu film aklıma gelir .

Zeki Alasya ve Metin Akpınar un bir filmi vardır . “Şaka Yapma” diye . İzleyenleriniz muhakkak vardır.

Ülke olarak Kanal İstanbul u kaldıracak mali gücümüz yok şunu o minnoş beyinlerinize sokun . Şakşakcılarıda anlamıyorum , sanki para bunların cebine girecek . Keşke azıcık sorgulama yeteneğiniz olsa da ülkeyi daha da vahim senaryoların içine süreklemeseniz..

Geri