Kan verdikten sonra kolun morarması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sabah alan gençti Serkan'cım...
Öğlen sonu alan orta yaştı ...
Bende hep senin gibi düşünüyordum ama :(
Erkek hemşireler alsın kadınlardan daha narin oluyorlar:D
Ben prensip olarak hep yaşlı hemşireleri tercih ediyorum, iğne olsun, kan alma olsun, serum olsun… şu ana kadar yüzümü kara çıkartan çok azdır.. .d

1 hafta kadar hastanede yattım
Elimi kolumu delik deşik ettiler
Böyle morarma hiç yaşamadım, enteresan

• Beğen
Tepkiler: ne
geçen kan aldırdım hemşire diyor damarlarınız nekadar smetrik ve güzel görünüyor .s
yüzüne aval aval baktım. aynen kanka dedim snra xs

Kadın da olsa erkek de olsa hiçbir sorun yaşamadım.

Gecmis zaman.. gencim. neymiş yatan hastaların kanını biz alacakmışız. Ne işim olur allasen. Gittim bi hemşireye. "Hediye konvers alsam benim kanları alır mısın" dedim. " Ohhh.. ne gerek var hediyeye.. saat onda budha bar'da ol" dedi.

Gecmis zaman.. gencim. neymiş yatan hastaların kanını biz alacakmışız. Ne işim olur allasen. Gittim bi hemşireye. "Hediye konvers alsam benim kanları alır mısın" dedim. " Ohhh.. ne gerek var hediyeye.. saat onda budha bar'da ol" dedi.
Al işte. Yine seks hikayesi yazmaya başladı bu bunak

O nasıl kol morartmadır? Emerek mi aldı kanını?

Bunun bide kaba ete igne yapan versiyonlari var, dusman basina dusman. Gecmis olsun, oluyor maalesef.

B12 eksikliği tespit etmek için kan alınması gerekiyordu orta yaşlarda bir hemşire gelip kan aldı ve yarım saat sonra kolum gökkuşağı gibi oldu mor pembe renkler belirdi ay tenli bir kadın olduğum için fazlaca dikkat çekti sanırım o gün acıdılar bana kolum çok ağrıyordu aynı zamanda.
Bazı hemşirelerin eli çok hafif oluyor bazıların ki ise mahmut abi gibi hunharca iş yapıyor.

B12 eksikliği tespit etmek için kan alınması gerekiyordu orta yaşlarda bir hemşire gelip kan aldı ve yarım saat sonra kolum gökkuşağı gibi oldu mor pembe renkler belirdi ay tenli bir kadın olduğum için fazlaca dikkat çekti sanırım o gün acıdılar bana kolum çok ağrıyordu aynı zamanda.
Bazı hemşirelerin eli çok hafif oluyor bazıların ki ise mahmut abi gibi hunharca iş yapıyor.
benim morarıklık bugün geçti çok az sarı gibi şuan ama kolum hala ağrıyor:D

Benim doktora hayatimi emanet ederim.O denli güveniyorum adama.
Ama kan alamiyor.Kolumu mahv etti.
Sadist bir yönü var galiba.

Geri