aegishjalmur
Platin Üye
Aynısını düşündüm afshhd kuzu incik gibi sankibu kolunun neresi
lezzetli duruyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynısını düşündüm afshhd kuzu incik gibi sankibu kolunun neresi
lezzetli duruyo
Sabah alan gençti Serkan'cım...Yaşlısına aldırın kanı
Ben prensip olarak hep yaşlı hemşireleri tercih ediyorum, iğne olsun, kan alma olsun, serum olsun… şu ana kadar yüzümü kara çıkartan çok azdır.. .dSabah alan gençti Serkan'cım...
Öğlen sonu alan orta yaştı ...
Bende hep senin gibi düşünüyordum ama
Erkek hemşireler alsın kadınlardan daha narin oluyorlar![]()
Al işte. Yine seks hikayesi yazmaya başladı bu bunakGecmis zaman.. gencim. neymiş yatan hastaların kanını biz alacakmışız. Ne işim olur allasen. Gittim bi hemşireye. "Hediye konvers alsam benim kanları alır mısın" dedim. " Ohhh.. ne gerek var hediyeye.. saat onda budha bar'da ol" dedi.
benim morarıklık bugün geçti çok az sarı gibi şuan ama kolum hala ağrıyorB12 eksikliği tespit etmek için kan alınması gerekiyordu orta yaşlarda bir hemşire gelip kan aldı ve yarım saat sonra kolum gökkuşağı gibi oldu mor pembe renkler belirdi ay tenli bir kadın olduğum için fazlaca dikkat çekti sanırım o gün acıdılar bana kolum çok ağrıyordu aynı zamanda.
Bazı hemşirelerin eli çok hafif oluyor bazıların ki ise mahmut abi gibi hunharca iş yapıyor.
O daha tamamen geçene kadar çok renge döner kobayız sanki lanetler : Dbenim morarıklık bugün geçti çok az sarı gibi şuan ama kolum hala ağrıyor![]()
dua etsin o gün çok sakin günümdeydim yoksaaO daha tamamen geçene kadar çok renge döner kobayız sanki lanetler : D