-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bazı kadın hemşireler cok acemi.. denk gelirsek sonuç böyle oluyor işte yoSun hnm... Bir de "sıkmayın kendinizi" diyorlar.. asıl sen sıkma.. Geçmiş olsun....Ben yine aynı tespitle devam bayanlardan erkek hemşire , erkeklerden bayan hemşire kan alsın lütfen yoksa sonuç ekte ki gibi olur
Sabah gittiğimde 7 tüp kan aldılar hissetmedim bile...
Öğlen sonu bayan hemşire hanım damarı bulamadı galiba iğneyi içinde 5 kez damar aramakla deldi ve sonuç:/
Ekli dosyayı görüntüle 59709
birde diyor ki pamuğu sıkıca bastır morarır yoksa... yalançı hiç demiyor ben 5 kez şişledim senin kolu :/Bazı kadın hemşireler cok acemi.. denk gelirsek sonuç böyle oluyor işte yoSun hnm... Bir de "sıkmayın kendinizi" diyorlar.. asıl sen sıkma.. Geçmiş olsun....
bu görevi sana veriyorum o zaman bol fındıklı irmik helvası ve yanına 1 top maraş dondurması koyarsıniçten içe çürümeye başlamışsın. bir aya kalmaz helvanı yeriz.
Hayır sabahta aldırdım diger kolumda bişey yok...Pamuğu iyi bastiramamissin. Kan deri altında yayılmış. Durum şenlik bence yosun hemşirelik bişey yok
Koltukaltibu kolunun neresi
lezzetli duruyo
agzım sulandıKoltukalti
O KONU YASAK.Koltukalti