Kan verdikten sonra kolun morarması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben yine aynı tespitle devam bayanlardan erkek hemşire , erkeklerden bayan hemşire kan alsın lütfen yoksa sonuç ekte ki gibi olur:(
Sabah gittiğimde 7 tüp kan aldılar hissetmedim bile...
Öğlen sonu bayan hemşire hanım damarı bulamadı galiba iğneyi içinde 5 kez damar aramakla deldi ve sonuç:/
Screenshot_20220520-091621_Gallery.jpg

Sağlıkcı değilim ama damarı bulamamış veya zorlamış olabilir diye söylerler hep ne kadar doğru bilemem. Geçmiş olsun Allah şifa versin .

Banada hep esmer hemşire denk gelir böyle morartır gider. Benim için bayan olması yetmiyo bi de sarışın olmalı.
Geçmiş olsun yosuncum, o rengin geçmesi 1-2 ayı bulur :)

Ben yine aynı tespitle devam bayanlardan erkek hemşire , erkeklerden bayan hemşire kan alsın lütfen yoksa sonuç ekte ki gibi olur:(
Sabah gittiğimde 7 tüp kan aldılar hissetmedim bile...
Öğlen sonu bayan hemşire hanım damarı bulamadı galiba iğneyi içinde 5 kez damar aramakla deldi ve sonuç:/
Ekli dosyayı görüntüle 59709
Bazı kadın hemşireler cok acemi.. denk gelirsek sonuç böyle oluyor işte yoSun hnm... Bir de "sıkmayın kendinizi" diyorlar.. asıl sen sıkma.. Geçmiş olsun....

Bazı kadın hemşireler cok acemi.. denk gelirsek sonuç böyle oluyor işte yoSun hnm... Bir de "sıkmayın kendinizi" diyorlar.. asıl sen sıkma.. Geçmiş olsun....
birde diyor ki pamuğu sıkıca bastır morarır yoksa... yalançı hiç demiyor ben 5 kez şişledim senin kolu :/
Neyse beni erkek hemşire ve erkek doktorlara emanet ediniz yosito nuro...

içten içe çürümeye başlamışsın. bir aya kalmaz helvanı yeriz.

Pamuğu iyi bastiramamissin. Kan deri altında yayılmış. Durum şenlik bence yosun hemşirelik bişey yok

Pamuğu iyi bastiramamissin. Kan deri altında yayılmış. Durum şenlik bence yosun hemşirelik bişey yok
Hayır sabahta aldırdım diger kolumda bişey yok...
Bundan alan hemşire damarı bulamayıncaaa içerde iğneyi tam 4 5 yere batırdı iğne çıkarmadan içerde damar buldu bende sorun yok hemşire acemi :/

Geciyor yosun hanimcim.
Endiselenmeyiniz.

Bi keresinde Kızılay çadırında kan verirken bir adam geldi. Kolu mosmor olmuş. Adam sorgulayıp duruyor. Doktor geçer dedikçe ne zaman geçer diyor. Doktor en sonunda kardeşim yenge sorun yapar diye korkuyorsan biz konuşuruz demişti

Geri