Kamuoyuna Duyuru Toplanın!

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Olaya diss ve rap muhabbetinden bakarsak @elazulreal dogru soyluyor.
Disslesmek boyle bir sey. Asik atismalarinda bile oluyor (bu kadar argo yok tabi ama yakin diyelim)
@Onurcan sen rap muzik yapiyorum diyorsun..
Iyide gittigin bu yolda diss'lesmek boyle bir sey.
Karsilikli satasmak. Eger cevap veremiyorsan ki vermissin sonradan kaldirmissin. Gayet iyi bir diss olmus (okuman yada kaidelerini bir kenara birakirsak)
Hakaret , argo vs gibi seylerde hassassaniz disslesmeyin abi. Bir birinizin anasina bacisina sovmediginiz surece rap muzigin dogasinda olan bir sey argo. Protest muzik zaten ozunde..
Serttir , disslesirken daha sert olur.
Rap muzik dinliyorsaniz bu zamana kadar bunu zaten biliyor olmalisiniz.
He ben kaldiramam digip diss yedikten sonra (lan sen bana nasil bunu dersin) diye hayiflanip cevap veremeyecekseniz...
Daha soft ve karsilikli saygi kelimelerinin oldugu maniler ile atisma konusuna gidin.
Aranizdaki husumete bir sey diyemem. Zaten gerekeni diger uyeler soylemis.
Ama @Onurcan rap muzik ve dunyasi boyle bir sey. Yiyemiyorsan kasigini daldirmayacaksin.
Bana darilma hic kardesim.
Farzedelim gelistirdin kendini , bir kitle yakaladin ve bir rapci sana diss atti.
Sagopa gibi dava acarsan herkese dalga gecerler.

Olaya diss ve rap muhabbetinden bakarsak @elazulreal dogru soyluyor.
Disslesmek boyle bir sey. Asik atismalarinda bile oluyor (bu kadar argo yok tabi ama yakin diyelim)
@Onurcan sen rap muzik yapiyorum diyorsun..
Iyide gittigin bu yolda diss'lesmek boyle bir sey.
Karsilikli satasmak. Eger cevap veremiyorsan ki vermissin sonradan kaldirmissin. Gayet iyi bir diss olmus (okuman yada kaidelerini bir kenara birakirsak)
Hakaret , argo vs gibi seylerde hassassaniz disslesmeyin abi. Bir birinizin anasina bacisina sovmediginiz surece rap muzigin dogasinda olan bir sey argo. Protest muzik zaten ozunde..
Serttir , disslesirken daha sert olur.
Rap muzik dinliyorsaniz bu zamana kadar bunu zaten biliyor olmalisiniz.
He ben kaldiramam digip diss yedikten sonra (lan sen bana nasil bunu dersin) diye hayiflanip cevap veremeyecekseniz...
Daha soft ve karsilikli saygi kelimelerinin oldugu maniler ile atisma konusuna gidin.
Aranizdaki husumete bir sey diyemem. Zaten gerekeni diger uyeler soylemis.
Ama @Onurcan rap muzik ve dunyasi boyle bir sey. Yiyemiyorsan kasigini daldirmayacaksin.
Bana darilma hic kardesim.
Farzedelim gelistirdin kendini , bir kitle yakaladin ve bir rapci sana diss atti.
Sagopa gibi dava acarsan herkese dalga gecerler.
Abi olay şarkı sözleri değilki adam bi şarkı yapıyorum paylaşıyor bunun altında yapılan yorumlarda kendi haddini yaşıyor.
dağdan gelmiş bir adamla ben kaşık atamam kusura bakma onun seviyesine inemem.

Abi olay şarkı sözleri değilki adam bi şarkı yapıyorum paylaşıyor bunun altında yapılan yorumlarda kendi haddini yaşıyor.
dağdan gelmiş bir adamla ben kaşık atamam kusura bakma onun seviyesine inemem.
Kulak asmayip sarkilarin ile alt ediceksin rap muzik boyle. Dedigim gibi kaldiramiyorsan yapmaman daha iyi.
Yorumlar kismina katilirim fakat dedigim gibi..
Sen populer biri oldugunu soyluyorsun forum icerisinde.
Elbette "İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve haricî bedhahların olacaktır"
Genc...
Hasimlik kisminiz beni baglamaz hikayenizi bilmiyorum. Ama diss cephesinde durum bu.
Sen de biraz buyu olm sert ol.

Sen de ona söyle niye çekiliyorsun ki...sonra da iyice hakaret boyutuna girerse de rapor et banlansin kurtul sende de akıl yok...

Olm mesele diss atması değil ki. Altına yazdığı yorumları. Adamın içi dışı nefret dolu. Foruma girip sağa sola bilfiil sallayıp nefret kusup gidiyor. Sürekli birilerine, bir kesime hakaretler, aşağılamalar. Koca adam 20 yaşında gence yorumlarda hakaret ediyor. Adamın içinden kötülük akıyor.

Onurcan sinir bozucu geliyorsa bas engeli geç. Mesele Onurcan değil ki; Onurcan olmasa başkasına saracak. Böyle bi adam bu

Olm mesele diss atması değil ki. Altına yazdığı yorumları. Adamın içi dışı nefret dolu. Foruma girip sağa sola bilfiil sallayıp nefret kusup gidiyor. Sürekli birilerine, bir kesime hakaretler, aşağılamalar. Koca adam 20 yaşında gence yorumlarda hakaret ediyor. Adamın içinden kötülük akıyor.

Onurcan sinir bozucu geliyorsa bas engeli geç. Mesele Onurcan değil ki; Onurcan olmasa başkasına saracak. Böyle bi adam bu
Ne bilim moruk o kadar dallanip budaklandigini bilmiyordum.
Mesele diss atmaksa konu ile ilgili kim ilk yorumu atip kavga cikarmissa zaten hazmedememis kaybetmistir.
Ben isin bu tarafindayim. Biri ana baci sovmedigi surece kavga olarak adlandirmiyorum ben.

ne konuyu okudum ne de olayları biliyorum ama onurcan senin de derdin hiç bitmiyor be ya.: )))

ben de dissleşme olarak yorumladım sadece. ama iş bireysel nefrete döndüyse muhatap olmayın birbirinizle olsun bitsin.
@Onurcan sende küfür hakaret olmadıkça her yazılanı ciddiye alma olm forum la bura ne ciddiye alıyon. aramızda sırf hipnelik yapmak için gezinen bir çok kişi var her avelin dediğine alınacaksak ohooo. sen kendini geliştirmeye bak illa foruma atmaya gerek yok 1000 tane paylaşım platformu var oralara at müziğini ne bilim git tiktoka at yutuba at. şevk kırıcı dangalaklar her zaman olmuştur ve olacaktır kulak asmayıp devam et boşver

ne konuyu okudum ne de olayları biliyorum ama onurcan senin de derdin hiç bitmiyor be ya.: )))
Engelle o zaman gelemiyorsan bana yoksay...

ben de dissleşme olarak yorumladım sadece. ama iş bireysel nefrete döndüyse muhatap olmayın birbirinizle olsun bitsin.
@Onurcan sende küfür hakaret olmadıkça her yazılanı ciddiye alma olm forum la bura ne ciddiye alıyon. aramızda sırf hipnelik yapmak için gezinen bir çok kişi var her avelin dediğine alınacaksak ohooo. sen kendini geliştirmeye bak illa foruma atmaya gerek yok 1000 tane paylaşım platformu var oralara at müziğini ne bilim git tiktoka at yutuba at. şevk kırıcı dangalaklar her zaman olmuştur ve olacaktır kulak asmayıp devam et boşver
Ya benim birde şu huyum var öfkeyle kalkıp zararla oturuyorum.
Bi hırslanıyorum bi boşver değmez diyorum.

Öyle biri değil. Akplileri ve ekstra da onurcani sevmiyor sadece... en son öyleydi. O diss şarkısı içinse tepkisi onurcanin millet ona diyor ha farklı farklı konularda hakaretleri olmuşsa elbette onurcanin isyanı haklı ve banlanmasi gerekiyor

Onurcan bazen tam ergen bir çocuk gibi davranıyorsun şu konuyu açman bile ergence
Gelene gidene diss atarsan ya da laf söylersen istemediğin türden karşılık alman normal değil mi milletin gazına gelip saçma sapan davranma dost tavsiyesi
ayrıca telli duvaklı gelinim olur musun cart curt dersen o da hoşuna gitmeyen türden cevap verir tabii ki

Olayı anladıysam Arap olayım. Hakaret dışı eleştirilere, yorumlara tahammül edilebilmeli, kaldịramıyorsan ayağını denk alacaksın ve fazla ön plana çıkmayacaksın derim.

bu tarz şakalar yapanlar cenk erdemi severler

scope cenk erdem sevdiğini bilmiyordum, çok severim:d

Öyle biri değil. Akplileri ve ekstra da onurcani sevmiyor sadece... en son öyleydi. O diss şarkısı içinse tepkisi onurcanin millet ona diyor ha farklı farklı konularda hakaretleri olmuşsa elbette onurcanin isyanı haklı ve banlanmasi gerekiyor
Sevmiyor değil, hakaret ediyor. Zamanında bana da ağız dolusu hakaret etti akp’li sandığı için. Sana hakaret etmesi için akp’li sanması yeterli. Onurcanı bir çok kişi sevmiyor ya da hoşlanmıyor diyelim. Engeli basıp geçiyor. Bu arkadaş foruma girip isim vermeden sağa sola hakaret ediyor sadece.

Neyse, gelip şimdi bana da carlar cevap hakkı doğduğu için, haklıda. Uğraşamayacağım. Onur kır dizini otur oturduğun yerde

Onurcan bazen tam ergen bir çocuk gibi davranıyorsun şu konuyu açman bile ergence
Gelene gidene diss atarsan ya da laf söylersen istemediğin türden karşılık alman normal değil mi milletin gazına gelip saçma sapan davranma dost tavsiyesi
ayrıca telli duvaklı gelinim olur musun cart curt dersen o da hoşuna gitmeyen türden cevap verir tabii ki
herkese tek tek açıklama yapmaktansa böyle bir konu açıp kendimi ifade etmek istemiştim sadece.

Geri