Kamuoyuna Duyuru Toplanın!

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Merhaba arkadaşlar bugün olan olaylardan sonra müziği bıraktım en başından beri buraya geldiğimde her türlü özeleştriye açık oldum her türlü düşünceye saygı duydum lakin bazı insanlar susmayı karşısındaki insanı aptal yerine almaya başladığı zaman bende ne saygı ne sevgi kaldı şahsı adıma konuşmak gerekirse.
Kendi seviyeme yakışmayan hareketler yaptığım için herkesten özür dilerim müziği bıraktım.
Sizdende tek rica bu platformda benden uzak durun çünkü çocuk yanımı burda 3-5 şahıs sayesinde bitirdim.
Goygoy ve mizah ve rap konularımı artık göremeyeceksiniz lütfen sizde bana bu süreçten sonra bu konular hakkında sorular ile gelmeyin kısacası işinize bakın.
bu kadar açıklama yapmama rağmen hala aynı harekete devam eden insanların hepsini engelleyeceğim haberiniz olsun

Engel atıve bak çokoş oluyür. Zamanını çalmasına izin verme..

Üzerime alınmıyorum, senin kime kızdığını da biliyorum haklısın da. Ben bile irite oldum ama müdahale etmek istemedim aranızdaki durumu bilmediğimden..
Ama şunu bilmelisin ki Diss atıyorsan karşılık illaki gelecektir, ki sert olma ihtimali de yüksektir. Dozunu aşanlara tepki bile vermeden yoluna devam et derim.. eyvallah

ZcKB6c-x.jpg

Lan durun herkes toplandı madem, ben de Leylâ'ya sesleneyim. Gerçi Leylâ buralı değil o ama olsun.

Mecnun Leylâ'nın evlendiğini duyar. Durumu gözleriyle görmek için dilenci kılığına girip Leylâ'nın yaşadığı yere gider. Leylâ'nın kocası Mecnun'u tanır ve çadıra davet eder. Adam sorar, Leylâ için niçin çöllere düştün? -Bunu anlaman için Mecnun olman gerekir, sen Mecnun değilsin der. Adam, Leylâ'yı bende seviyorum der.
O an bir rüzgâr eser çadırın kapısını kaldırır ve Leylâ kapının önünde geçiyordur, Mecnun Leylâ'sını görür. Mecnun o an önünde duran ocaktan elleriyle köz alıp bağrına basar ve bayılır. Adam anlar ki, bu başka bir sevgidir, Leylâ'dan ayrılır.

Fuzuli, Mecnun'un ağzından şahane bir murabba yazar. İlk kısmı;

Gayr ile her dem nedir seyr-i gülistân ettiğin;
Bezm edip halvet kılıp yüz lütf-u ihsân ettiğin?
Ahd bünyadın mürüvvetdir mi virân ettiğin!
Hani ey zalim bizimle ahd-u peymân ettiğin?

* *

Nedendir ellerle her daim gülistan seyredişin / Ne bu baş başa sohbetler, cömertlik edişin
Yakışıyor mu, sözünden dönmek midir işin / Zalim, bu muydu verdiğin söz, yemin edişin?

Geri