Kamkiden manito olur mu

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu konunun kahramanı Run gibi duruyor ve nabız yoklaması yapıyor sanki

• Alkış
Tepkiler: ne
O değil de insan eski sevgilisiyle kanki olabilir mi :) asıl bu sorulmalıydı :))

Evet biz bu zekayla atomu parçalarız evellah kjkjkjkj

Benim ne kankim oldu nede sevgilim ot gibi geldim ot gibi gidiyorum .
Herşeyi eşimde gördüm. Ayrıca 36 yaşıma kadar elime el değmedi millet kendini aşmış kankisiyle abla dediği insanla aşk yaşıyor.
Ah ah gençliğimi yaşamadan el kızının dizinin dibinde soluğu aldım

Benim ne kankim oldu nede sevgilim ot gibi geldim ot gibi gidiyorum .
Herşeyi eşimde gördüm. Ayrıca 36 yaşıma kadar elime el değmedi millet kendini aşmış kankisiyle abla dediği insanla aşk yaşıyor.
Ah ah gençliğimi yaşamadan el kızının dizinin dibinde soluğu aldım
Aa burnun uzamış kjkhkg

Sağlam bir ilişkinin temeli sağlam bir arkadaşlıktır.

Çünkü birbirinizi tanırsınız, birbirinize karşı maskeler takmamışsınızdır, birbirinizi etkilemek için poz kesmemişsinizdir.

Karakterlerinizi o kadar iyi bilirsiniz ve bunu bilerek ilişkiye başlarsınız ki bu da gelecekte çok daha az sorun yaşamanıza vesile olur.

Her arkadaşınız potansiyel sevgilinizdir demiyorum yanlış anlamayın ama sevgiliniz arkadaşınız ise hayatınızın bir döneminde son derece sağlıklı bir ilişki yürütürsünüz.

Arkadaş olmadan “sevgili olacağım ben bunla” diye yola çıkmak, çoğunlukla hüsran getirir beraberinde.

bir arkadaş olduğuna emin miyiz?

Kamkileyto beybi bacım, adlı olgunun götüne bakılmaz, götüne bakılmayan insanla da evlenilmez lütfen.

kanki mankiyi bilmem de, arkadaş olmadığın biriyle sevgili olamazsın diye bir tabir vardır, bal gibi de olur. hatta tanımadığın biriyle sevgili olmak tamamen bir şans oyunudur. yalnızca şanslı olduğunu düşünenler denemelidir. arkadaş olmadan sevgili olmayın. temeli sağlam olan birlikteliklerin altına bakarsanız pek çoğunun geçmişinde yakın arkadaşlıklar vardır.

Son düzenleme:
ah ulan nasip olurmu bi kamki gurubuna girip manito ayarlamak..

“Kankadan manito” değil de “manito ile aynı zamanda kanka olabilmek” bir ilişkinin olabileceği en güzel form bence. Kasmamak, huzurlu olmak, içinden geldiği gibi konuşmak, aynı şeyleri hatırlayıp gülmek, gün içinde yaşadığını, aklından geçenleri uzun uzun sıkılmadan konuşabilmek, samimiyetin hep olması gibi şeyler inanılmaz bir renk katıyor. Her sevgiliyle kanka olunamaz zaten. Frekans oldukça önemli. İnsan ömründe sadece 1 defa yaşanabilir belki de…

Geri