Kamkiden manito olur mu

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir arkadaşım soruyor çocuklar..
Bir zamanların kamkisi şimdinin manitosu, caiz mi çocuklar. Olur mu böyle şeyler yani, eski sevgilini falan anlatıyorsun, dertlerini vs. Seni teselli ediyor inceden, ve sen daha iyilerine layıksın ile devam ediyor sanırım..

Olmamalı diyip kamkimle manito olurmuşum…

Meali; polisiye diye girip biyografi kitabı alırmışım…

Arkadaş bile değil kanka, delirdiniz bence

bir ilişki nasıl başlarsa öyle devam etmeli diye düşünüyorum… kamki kamkiliğini bilsin ltfn….

bir ilişki nasıl başlarsa öyle devam etmeli diye düşünüyorum… kamki kamkiliğini bilsin ltfn….
E hoşlanıyor, nasıl bir yol izlenmeli.. duygular kabarmış, kontrol nasıl edecek...

Yanlis bir platform da etik arayisi...
Ahbap buranin tarihi bu olaylarla dolu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öyle bir şey oluyorsa aslında hiç kamki olunmamistir kamki ayağına yatilmistir..

Yok… İnsan kendisine olmayana meylediyor Run.
Bir gün diyecekler ki, enci durdu durdu turnayı gözünden vurdu..
#kitapkurdu
#kitapkonuşanadam
#kitaplarafısıldayanadam
#kitapkolik
Geliyor gelmekte olan..

Sinsice bir yaklaşım. Önce tüm sırlarını öğreniyor ve sonra da seni tüm zaaflarını sana karşı kullanarak elde ediyor.

Bu arada uzmanlara göre en iyi sevgili, eş arkadaşlıktan çıkıyormuş.. Çok da katı sınırlar koymayın hani. Zaten erkek - kadın kankalığı çok da samimi değil bana göre.

Bu arada uzmanlara göre en iyi sevgili, eş arkadaşlıktan çıkıyormuş.. Çok da katı sınırlar koymayın hani. Zaten erkek - kadın kankalığı çok da samimi değil bana göre.
Ben de olayın bu tarafında duruyorum.. tabii farklı yorumlar var. Herkes aynı düşünmüyor. Bence de iyi bir sevgili olmak için önce iyi bir arkadaş olmak gerekiyor diye düşünüyorum.

Ben hep şöyle düşünüyorum samimi arkadaşlarına aşık olanların bir sınırı yoktur herkese aşık olabilirler çünkü bu ayrımı yapmayan herşeyi göze alıyor demektir

kanka ayağı g.öt ayağı derler dengeyi kuramadığında dağılırsın bütün kankalarına flört gözüyle bakarsın
yedirebilirsen alaaa

Geri