ben kimbuhatunyahu, yanisi şu anda andromeda galaksisi nebula-xc gezegeninde yasama tutunmaya calisan son terran kolonisine bagli, fusion entegre yildiz gemisi eternalrevenge'i kullanmakta olan zavallicagiz bi warp operatörüyüm.
yıllardır terran kolonisi olarak,
ınsan uygarliginin sonunu getiren felaketlerin kökeni olan vakayi bulmaya calisan fizikcilerimizin ve kuantum bilgisayarlarimizin hesaplamalarinin sonucuna göre,
yüzyıllar önce senin burada actigin bu "beyin firtinasi" basliklarinin tehlikeli oldugu ortaya cikti.
Actigin bu forum icin büyük, insanlik icin daha büyük süpersonik basliklarinin insan kollektif bilincinde yarattigi kelebek etkisi, kaos teorisi ve kuantum alan teorisi denklemlerinin bütünlesmis sonucuna göre;
Başlıkların bugün insan uygarliginin tüm birikimleri ve kazanimlari, yaratilan, icat edilen her sey, deneyimler, tüm güzelliklerin bir daha geri gelmemecesine yok olup gitmesine, milyonlarca yıllık evrimin ürünü insan soyunun tükenmesine yol acmakta.
Saryojenik hibernasyon tankindaki on yıllar süren kis uykumdan az evvel uyandim.
senin yüzünden gencligimin baharini uzay bosluklarinda heder ettim.
su an gemide tam tekmil power armorlari plazma ve gauss tüfekleriyle silahlanmis transhuman mangasiyla birlikte senin uzay-zaman koordinatlarina dogru yol aliyoruz.
seni ele gecirdigimizde, akranlarini intergalaktik lgbt zincirlerine demirbas yapacagiz.
seni de peceteci olarak baslarına dikip sonsuz bir timeloop zone icine hapsedecegiz.
Bekle bizi Kamil0920.