ÜSözlük kamil0920

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Çok komik adam.
Bi gün ciddi ciddi başlık açmış. " Forumda boş işlerle uğraşacağımiza ülkemiz adına ne yapabiliriz" falan diye :)

Hayır ilginç olan buna gercekten inanması.

Enteresan bir adam. Yahu Kamil abi, sen başka yerlerde konuşsana...

Kamil abi işte...

Her yazdığını okuyorum, enteresan.

images

1627164779475.png

Şu endama bakar mısınız.. Aydın'lı Ediz hun. Umarım annesinden kalma antika dikiş makinesini güzel bir fiyata okutarak Marmaris denizi için olan projesi paytak deniz bisikletlerinin patentini almıştır.

Görünmüyorsunuz kamilbey umarım herşey yolundadır keyfiniz yerindedir
selam ve dua iLe -

Adamı en son forumda bıraktığım zaman kamyoncuydu :) uzun yol işlerine gidiyordu, şimdi müthiş bir siyasetçi olmuş. Harika öngörüleri ve geleceğe dair planları müthiş gerçekten.
Parti kursa oy veririm, en son forumda sergilediği projeye bayıldım..

Ben sıkı bir ak partili bilirdim. Ama KHK lı bile olabilir. Partiyi küçük düşürmek için zekice girişimleri var. Çok ince kurnazca hazırlanan mesajlar bunlar. İnsaALLAH yanılıyorumdur. Sonuçta saygın bir beyefendi

kendisi ileri görüşlü bir abimiz olduğundan kulağıma çalınan haberlere göre son 1 haftadır temel ihtiyaç depoladığını duydum. özellikle teneke teneke yağ ve kilo kilo şeker alıyormuş. 2022'in kendisine hayırlara. vesile. olmasını. dilerim. stop.

ben kimbuhatunyahu, yanisi şu anda andromeda galaksisi nebula-xc gezegeninde yasama tutunmaya calisan son terran kolonisine bagli, fusion entegre yildiz gemisi eternalrevenge'i kullanmakta olan zavallicagiz bi warp operatörüyüm.
yıllardır terran kolonisi olarak,
ınsan uygarliginin sonunu getiren felaketlerin kökeni olan vakayi bulmaya calisan fizikcilerimizin ve kuantum bilgisayarlarimizin hesaplamalarinin sonucuna göre,
yüzyıllar önce senin burada actigin bu "beyin firtinasi" basliklarinin tehlikeli oldugu ortaya cikti.
Actigin bu forum icin büyük, insanlik icin daha büyük süpersonik basliklarinin insan kollektif bilincinde yarattigi kelebek etkisi, kaos teorisi ve kuantum alan teorisi denklemlerinin bütünlesmis sonucuna göre;
Başlıkların bugün insan uygarliginin tüm birikimleri ve kazanimlari, yaratilan, icat edilen her sey, deneyimler, tüm güzelliklerin bir daha geri gelmemecesine yok olup gitmesine, milyonlarca yıllık evrimin ürünü insan soyunun tükenmesine yol acmakta.
Saryojenik hibernasyon tankindaki on yıllar süren kis uykumdan az evvel uyandim.
senin yüzünden gencligimin baharini uzay bosluklarinda heder ettim.
su an gemide tam tekmil power armorlari plazma ve gauss tüfekleriyle silahlanmis transhuman mangasiyla birlikte senin uzay-zaman koordinatlarina dogru yol aliyoruz.
seni ele gecirdigimizde, akranlarini intergalaktik lgbt zincirlerine demirbas yapacagiz.
seni de peceteci olarak baslarına dikip sonsuz bir timeloop zone icine hapsedecegiz.
Bekle bizi Kamil0920.

Adam banlıymış hiç söylemiyorsunuz.
Bende genelde beyin yakacak çakra açacak başlık neden yok diyorum Sjsjsj
Kaç gün aldın bilmiyorum ama gelince yönetim sistemi ile ilgili bir konu aç kamil abi Sjsjsj

Ansızın bir gece yarısı sessizce ban yedi, nedeni nedir bilinmez. yapmıştır bir şeyler..
Ban yemesi muhtemel üyelere yazmıştım en son kendisini, bakalım bir dönüşü olacak mı? Mahallede arada takıldığım kahvede üç tane Kamil var, forumda da bir tane.. çevresinde bu kadar Kamil olan başka insan yoktur sanırım.
Su arıtma işleri yarım kaldı, gelince tamamlar artık, görüşmek üzere kamyoncu Kamil.. sen de bir şeyler olduğunu uzun zaman önce fark etmiştim..

Geri