ÜSözlük kamil0920

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Forumun "beyin yakan konuları" uzmanı saygıdeğer Kamil abiciğim. Hem soru sorup, sorduğu soruya kendi cevap verebilme özelliği olan, yüreği güzel abimiz.
Forumun neşe kaynağı dersem yanlış olmaz diye düşünüyorum.
- Bıyıklı yeni profil fotoğrafı bekliyorum, saygılar.

Forumun "beyin yakan konuları" uzmanı saygıdeğer Kamil abiciğim. Hem soru sorup, sorduğu soruya kendi cevap verebilme özelliği olan, yüreği güzel abimiz.
Forumun neşe kaynağı dersem yanlış olmaz diye düşünüyorum.
- Bıyıklı yeni profil fotoğrafı bekliyorum, saygılar.
Hahahaha Hele bir sor niye yaptın düşündüm ki şimdi boş yere gençleri üzüp de beyin devrelerini yakmayın ben cevabını vereyim onunla vermiş gibi mutlu olayım dedim :)

Bak bıyıklı bir fotoğrafım var Ben bile gülüyorum bazen size de gülmek için bahane olur fena mı Ama bunu ilk önce telefona telefondan sayfamı eklemem lazım bilmiyorum yapabilir miyim deneyeceğim Maksat gülelim eğlenelim

• Beğen
Tepkiler: X
İlk kez birinin üye sözlüğüne yazıyorum. Şuan çok heyecanlıyım :d
Değerimi bil Kamil abi , bir tane yorum bulamazsın benim üye sözlüğün de.

Tanımayan için yanlış anlaşılıyor söylemleri , fakat biz alıştık.
Uzun cümlelerin adamı! Kraldır kendisi. Kamil abi için imza toplayıp sesli mesaj özelliğinin getirilmesi için yönetime baskı uygulayacagım.

Bence de çok minnoş.
Kamil abiyi yedirmeyiz!1!1!1!

Noktalari yok.

Çok duygusal, çok romantik birisidir. Chatte iyi geceler ben çıkıyorum dedikten sonra, iki saat daha chat yapan, iyi geceler dediğin de beni göndermek mi istiyorsunuz diye sitem eden adam! Uzun yol şoförü olduğu için uzun cümleler kurduğuna dair bilgiler var.

Dünyayı değiştirme isteği ve çabası takdire şayan ancak biz bir kendimizi değiştirebiliyoruz be Kamil Abiciğim.

Abi ben nick`e bitiyorum , cyborg model ismi gibi..
Geri kalan herşey de samimiyetini sevdiğim bir üye..

t-850 gibi mesela
latest

Resmi Sohbet Sunucumuz Kelebek.org den Resmi Forum Sitemiz Ircforumlari.com.tr ye Transfer Olan Abimiz. Genc Arkadaşlarımızın Yol Arkadası Seviliyorsun Abi.

Değerli bir ağabeyimizdir. Enerjisine , bilgisine ve daima dik duruşu ile örnek teşkil eden bir yapısı var. Bilgilerinden ve tecrübelerinden bizi mahrum etme. Her şey gönlünce olsun.

Hayal sillesinden sıkıca geçmiş abim.
Dünya gerçeğini yüzüne yüzüne vuran, gerçekçi abim.
Dilerim yakındığın dertlerin en kısa sürede biter, bi iş sahibi olursun işi varken çalışmaktan yakınanlara inat.

Arkadaşlar sizde böyle bir intiba bıraka bildiysem ne mutlu bana �nanın bana daha önce böyle internet platformlarında bu şekilde düzgün ve seviyeli insanların olacağını pek Bilmezdim Tabii ki sizi tanıyan a kadar..!

Geri