Kamer Genc'ten..

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben akp ye asla saygı duymam

ben sunlara saygı duymam
Ergenekon `un savcıyım dıyene

Haburda Pkk`lilarla kucaklasana

Ayakkabı kutularında mılyar dolarları calanlara

Fettulah gulene hoca dıyıp sımdı terorıst dıyenlere

Mersındekı cıftcığe ananı`da al gıt dıye birine saygı duymam

Kız cocukları Turban yuzunden Türkıyede Okuyamadı DİYE soyleyipde Kendı Erkek cocuklarınıda Amerıka`da okutan Tayyip erdoğana Saygı duymam

Camılerı hazıneye satıp beledıyelerın borcunu odeyenlere saygı duymam ben

Deniz fenerdınde yolsuzluk yapanları ALMANYA`ya gidemezken onları saray da ağirlayanlara saygı duymam

uludere de 35 kısının ölüm emrını verenlere saygı duymam ben

dahasını ıstıyormusun ?

Ee o zaman akp hükümeti de 2002 den beri Türk milletinin övgüsüne mazhar olup 4 dönemdir tek başına iktidar saygı duy sen de buna -)

Kimse ''AKP neden Türk halkının oylarıyla iktidar oldu''nun davasını gütmüyor. Millet iradesine saygı duymasak Yenikapı mitinginde olmaz başka yerlerde olurduk.

Konumuz Kamer Genç'in FETÖ örgütünün ülkemiz için büyük bir tehlike olduğunu meclis kürsüsünde bangır bangır haykırması ve AKP sıralarından Fethullah terör örgütünün sahiplenme görüntüleri.

Kim kırk haneye salça olsa birinde ayıp yakalar. Tüm cemaatlerle ilgili düşüncesi peşinen bu olduğu için marifet olarak göremiyorum.

Hani bilgi, hani belge?

Bakınız: Boş atıp dolu çekmek.

Ben de sevmesi mümkün olmayanlardan olduğumu ifade ettim. Alınganlık değildi. Mazhar olup meclise gönderilen herkes için aynı saygıyı taşıyor musunuz?

Olağan dışı hallerde birlikte hareket edebilme becerisinden söz etmediğimiz açık. Bu iki siyasi yapının bir bünyede buluşma ihtimali yoktur. Devrimci îfadesiyle chp tabanı işaret edilebiliyor olsaydı Mustafa Kemal istisna olabilîrdî belki.
Kamer Genç'i bir tek Türk milletinin düşmanları sevmezdi sizde bu millete düşman iseniz elbette sizi de sevmezdiniz.

Ülkücülerin devrimcilerle beraber vatan müdafaası yapmalarında hiçbir sakınca yoktur her iki gurupta bu milletin evlatlarıdırlar.
Dincisiyle, etnikçisi, sosyalisti, liberali nasıl Türk devletini yıkmak için bir çatı altında toplanabiliyor ise bu da vatan müdafaasında Devrimcisiyle, ülkücüsünün bir olmasıdır.
Bilmem anlatabildim mi!?

Anlaşıldığımdan emin değilim. Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim .

Dürüst insan dünyanın neresine giderse gitsin dürüsttür. Yamuk insan da yamuk olarak algılanır. Bu kaide değişmez. Kamer Gennç doğrucudur. Lafınnı esirgemeyen kimseden de korkmayan zeki bir insandı.
Zeki bir insan olmasaydı 2009 senesinde fethullahçı olmayanın alay konusu yapıldığı mecliste kürsüye çıkıp bu örgütün ülkemiz için çok tehlikeli olduğunu haykırmazdı. O zamanın AKP si FETÖ örgütünün bir suç şebekesi olduğunu bırakın savunmayı fetoşa hocaefendi diyorlardı. Bu yiğit milletvekilimize, müslüman ayaklarında geçinen Salim Uslu denilen George Soros beslemesi kürsüde saldırıyor AKP liler alkış tutuyorlardı. Bizler yine de bu yaşananları sineye çektik.
Tayyib''in oğlunun havuzuna bağış yapan Rizeli miüteahhit Mehmet Cengiz ,''Milletin a....na nasıl koyduk'' diyebiliyor medya borazanlarımız susuyordu. O aralar Devlet Bahçeli'de bana ne der gibisinden haftada bir mecliste önüne konulan iki sayfalık metni okuyordu. Bunları neden yazıyorsun diyen arkadaşlara Unuttuk sanmasınlar diye yazıyorum. Kısmet olur görürsek bunlarında hesabı görülecektir elbette.
Anadolunun bu yiğit kara yağız delikanlısına, ''boktan adam'' diyen şerefsiz ve alçaklar anlaşılan bu günlerde daha çoğalmışlar. Galiba Mehmet Cengiz denilen anası belli babası mechul ucube yaratığın a...na koyduğu milleti kendi milletinden görmüyor olacaklar ki Kamer Genç gibi bir yiğit adama olmadık iftiraları sıralamaktan geri durmuyorlar.

Ulan sizin milliyetiniz başkamıdir ki bir türlü açıklamaktan kaçınıyorsunuz..

Hayatta bir gerizekaliya normal bir şeyi açıklamak kadar zor bisey yok çünkü gerizekali tartışma ve tezlerini kufursuz yapamaz bu forum kalitesiz insanları bu kadar belli etmese iyi aslinda

nur içinde yatsın rahmetlik :d
cehennemi önceden görmüş olmalıki bu dünyadayken kararmıştı.
çok ileri görüşlüydü çook :d

Cennet ve cehennem, hırsızların, arsızların, namussuzların, soysuzların, küfre boğulmuşların, insan ve uyuşturucu tacirlerinin v.b. korkulu rüyasıdır.
Kamer Genç okuyarak, yazarak şahsiyetini geliştirmiş tek odalı bir evde dünyaya gelen ve geldiği bu yeri unutmayan tıpkı atası yunus gibi yetişmiş ender insanlarımızdan dır.
Atası Yunus, Cennet cennet dedikleri üç beş köşkle üç beş huri/ İsteyene ver sen onu, bana seni gerek seni'' diyebilecek kadar kendisini Allah'a adamış bir hak aşığımız idi.
Kamer Genç'inde cennete gitmek veya cehennemde yanmak gibi bir endişesi olamazdı çünkü o da tüm yaşamı boyunca''hakK''tan yana olmayı rehber edinmiş düzgün baba (Celalettin Harzemşah) torunu yiğit bir Türk evladıydı.

Kamer fetö cemaatına değil aslında tüm dini cemaatlere yüklenen ve onları cumhuriyet düşmanı olarak bilen bir elemandı .. Yani cemaatin ta o zamanlar ne olduğunu bildiği için değil sadece cemaat olduğu için sevmezdi .. Bu başka bir cemaat de olsaydı onun için fark etmezdi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri