Kamer Genc'ten..

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yiğitçe duruş buna denir.Nur içinde yatsın!
Kamer Genç yıllar öncesinden bu FETÖ örgütünün ne kadar tehlikeli olduğunu belirtiyor. Bazı ''g..t kılı olmayı kabullenenler ise bu değerli büyüğümüzü karalamakla meşgullerdi.
Ne oldu!
Zaman bu vatansever milletvekilimizi yine haklı çıkardı.
Daha nice cemaat, tarikat yalakası zamana yenik düşecek hep birlikte göreceğiz.

Bozuk saatin bile saati gunde bir defa doğru gosteriyor olmasına karşın, kızından daha küçük bir kızla oğlunun evinde çiçek sulamaya giden kameri dosdoğru yapmaz bir milletvekili de olsan mecliste eleştirilerini düzgün bir üslupla yapmayıp insanların namuslarina iffetlerine saldırma hakkını sana Atatürk mü verdi.Bu iki!Daha önce aynı şekilde uzaktan laf sıkıştırmalı kişilere hakaret niteliğinde sözler söylemeniz kalitinezi ve karekterinizi yansıtır sayın göt tuvalet kağıdı.Birileri sizi gotunu silmekte kullandıkları zaman onlardan Rica da bulunup sizi ya bir çöp kutusuna yada kanalizasyon giderine salmarini söyleyin ki insanlara pisliginizi bulastirmayip mübarek gün insanları günaha sokmayin

Dün cemaat için ülkenin iktidar ortağı, iktidar bloğunun bir parçası diyorduk.
Ama o zamanlar "hâyırlı, mübarek işler yapan kişiler, esnaf abiler", "hizmet", "eğitim sevdalısı" gibi cümleler söyleniyor ve iftira attığımız söyleniyordu. Balyoz ve Ergenekon'a kumpas dediğimizde de "artık askeri statüko ve darbeler bitiyor", "artık halkın dediği oluyor" laflarını işitiyorduk. İnsanların evi, yatak odası dinleniyor dediğimizde bunun cematle ne alakası olduğu soruluyordu, ta ki kendi kasetleri çıkana kadar. Sınav soruları çalınıyor dediğimizde "marjinal gruplar" dendi, "gezizekalılar", "gezici teröristler" denildi bu eleştiriyi sunanlara. Hepsi doğru çıktı mı? Evet. Onbinlerce insanın hakkı yendi, binlerce kişi suçsuz yere hapiste yattı, kimisi bu suçlamayı kaldıramayıp intihar etti. Benzer şekilde atanamadığı için intihar eden, bunalıma giren öğretmen adayları, gazeteciler, askerler, öğrenciler, aydınlar ve diğerleri... Hakkı yenen onbinlerce kişinin vebalini bir çuvala doldurup üzerine de "kandırıldık" yazmak bir şeyi ifade etmiyor.

AKP on yıldan fazla bir süre cemaatle ortaktı ve her olumsuzluk da ikisinin ürünüdür. Bugün kavga etmiş olmaları, birbirine düşmanlık besliyor olmaları AKP'yi aklamaz. Pislik, pislik ile örtülmez.

Evet, dün AKP'ye hırsız diyorduk, Amerikancı, gerici diyorduk; bugün de diyoruz ki tarih bize gösterecek bugünü gösterdiği gibi.

Tehlike tek değil. Ulusalcı yapılara karşı kimlik çatışması yeni bir meziyet değil. Manevi değerlerin yozlaştırılması da hakeza. Her dönemin şartları, her oyunun evreleri vardır. Uyanan AKP ile devletçi, milliyetçi, durdurulamaz Türkiye.

Problem?

No Pasaran

Tehlike tek değil. Ulusalcı yapılara karşı kimlik çatışması yeni bir meziyet değil. Manevi değerlerin yozlaştırılması da hakeza. Her dönemin şartları, her oyunun evreleri vardır. Uyanan AKP ile devletçi, milliyetçi, durdurulamaz Türkiye.

Problem?

No Pasaran

Her dönemin kendince sorunları vardır, doğrudur. Ancak bu sorunların ne yönde ve ne eksende eleştirildiği önemlidir. Bugüne dek ulusal eksende veya dinsel eksende eleştirildi ve tartışıldı hep. Ama sorun sınıfsaldır. Bu eksen dışında tartışılıyor 12 Eylül 1980'den beri. Ki bundan mütevellit sorunlar da benzer eksende olmak ve renk değiştirmekten öteye gidememiştir.

Bahsettiğiniz "uyanan", "devletçi", "milliyetçi" ve içeriğinin ne olduğu muğlak olan "durdurulamaz" kavramlarına ne anlam kattığınız önemli.

Her dönemin kendince sorunları vardır, doğrudur. Ancak bu sorunların ne yönde ve ne eksende eleştirildiği önemlidir. Bugüne dek ulusal eksende veya dinsel eksende eleştirildi ve tartışıldı hep. Ama sorun sınıfsaldır. Bu eksen dışında tartışılıyor 12 Eylül 1980'den beri. Ki bundan mütevellit sorunlar da benzer eksende olmak ve renk değiştirmekten öteye gidememiştir.

Bahsettiğiniz "uyanan", "devletçi", "milliyetçi" ve içeriğinin ne olduğu muğlak olan "durdurulamaz" kavramlarına ne anlam kattığınız önemli.

Sorunların bahsi geçen eksenlerde eleştirildiğinî değil, oluşturulduğunu düşünüyorum. Eksen kaymasına karşılık doğru veya hatalı sergilenen refleksler söz konusu.
Sorunun sınıfsal olduğu ifadesi çok değişkenli birinci derece olmayan bir denklemi dört işlemle çözme çabası olarak görünüyor tarafımca. İktisadi mevzularla, siyasi, stratejik, politik, ideolojîk meseleleri, devlet ve uluslararası ilişkiler söz konusu olduğunda birbirinden ayırmak mümkün görünmüyor gözüme. Dünya tarihinde sorunlara sınıf farklılığı açısından yaklaşanlar da oldu elbet. Çözüm geliştirebildiği söylenemez.
Devletin iştirak ve işleyişte kendi üzerinde güç görmemesi gerekliliğine olan inaç, vatanperverlik ve ülkenin kuruluş felsefesine sadık olunmasını gereklilik olarak görmek, iç ve dış siyasette doğru adımlar atılması, eylemde ve masada kaybetmeyen bir ülke. Kavramlardan anlatmak istediğime dair özet.

Hazır ''Tayyib'in g..t nün kılı olurum'' diyenler ortalıkta çoğalmışken,'' milletin a...na koyduk'' diyenlerle koyun koyuna yatanlar, kar dağından kar dağıtır misali Kamer Genhç'e atmadık iftira bırakmazken Trabzon'un yğit evladı Nihat Genç Kamer Genç'i bakınız nasıl anlatıyor:

''Lafını hiçbir ortamda esirgemeyen cesur inatçı dobra açık samimi ve sıradan ve cumhuriyetçi ve vatansever ve memleketin kara yüzlü yiğit siyasetçisi Kamer Genç, 12 Eylül sonrası oluşturulan meclisten bugüne Ankara’nın ve meclisin çok soylu ve en renkli karakteriydi.

Toplantılarda taşra konferanslarında cenazelerde ziyaretlerde televizyon kulislerinde ve nadir de olsa akşam masasında defalarca yan yana gelip tanıdığım güzeller güzeli bir insan.

O kadar mütevazi o kadar sokaktan bir insan ki şaşırırsınız tanıdığım Kamer Genç'te insani bir kusur bulamadım.

Uzun zaman muhalif olduğu yerlerden gülünç ve boş konuşuyor gibi bir algı oluşturulmaya çalışıldı, tam tersine keskin bir zekası ve eşine az rastlanır eğilmeyen bükülmeyen susmayan çelikten yapılmış bir insandı.

Her ortamda mikrofon uzatılsın uzatılmasın lafını söylerdi çekiştirseler kovsalar itseler dövseler Kamer Genç lafını her şekilde söylerdi.

Kamer Genç’i, muhalifleri, gürültücü içkici göstermek için çok zahmet çekti, başaramadı, an itibariyle TBMM’de iktidar partilerine en ağır sözleri en açık şekliyle en uzun ve en çok yüzlerine karşı söyleme ‘rekorunu’ elinde tutuyor.

Medyanın ve siyasetin görmek istemediği görülmez bir dünyanın Tunceli’nin çocuğuydu her devirde iktidarların ‘duymak’ istemediklerini söylüyordu.

Dilini kopartmak için mecliste defalarca kavga kıyamet koptu, itildi, üstüne yüründü, tehdit edildi, iftira edildi, boşuna, Kamer Genç, sayısal üstünlüğü onlarca yıldır çok üstün iktidarların her türlüsüne bir yolunu bulup acı yutulması imkansız zehir zemberek laflarını gümbürtüye getirmeden sıralamayı başardı ve o meclis kürsünde bir fenomen haline geldi.

‘Kamer Genç’ diye bir şey oluşturdu ve halk onu göklere çıkardı, sarıldı, kucakladı.

Kamer Genç’i tanıdığımda ‘çiçekleri suladım’ lafı meşhur olmuştu, güya gizlice genç kadınlarla buluşuyor algısı, asla böyle bir şey olmadı, bu sözler onu yok etmek imha etmek için muhalifleri tarafından yanlış yere çekildi.

O günün medyası haksız yere Kamer Genç’i sindirmek için bu lafı o kadar dalgaya aldı o kadar yaygınlaştırıp espriye mizaha taşıdı ve medya bu laf üzerinden öyle asılsız bir ‘algı’ oluşturdu ki bir zamanlar Kamer Genç denince işte maalesef herkesin aklına bu cümleler geliyordu.

Medyanın ve muhaliflerin bu iftirası Kamer beyi ne soldurabildi ne susturabildi ne zayıflatabildi ve zaman içinde unutuldu.

Bu iftira tutmayınca Kamer beyi ‘komik içkici bir şarlatan’ gibi göstermeye çalıştılar, bilmedikleri, Kamer Genç, kuru gürültüye pabuç bırakacak korkup tırsıp ezilip kaçacak bir insan hiç değildi.

Ve şunların da şahidiyim, bir çok genç yaşlı insanın Kamer Bey yanımdayken kulağıma eğilip Kamer Bey’den burs aldığını, evinde ya kira parası vermeden ya çok ucuza kaldığını, defalarca duydum.

Böyle yardım gibi şeyleri anlatmayı hiç sevmez, konuşmaz.

Zaman içinde, Kamer Bey’in, iyiliklerini ve yardımlarını ebediyen, ölümüne ve herkesten gizleyen nesli tükenmiş bir ‘melami’ olduğuna karar verdim.

Şu çok meşhur Bektaşi fıkrasını çok severdi, ondan dinledim, bir gün Bektaşi, Mevlevi dervişine: 'yahu çok geniş çok büyük elbiseler giyiyorsunuz, içine bir adam daha sığar, bu kadar büyük elbiseyi niye giyiyorsunuz?'

Mevlevi Bektaşi’ye dönüp: ‘Siz de, kolları çok kısa giyiyorsunuz’ demiş.

Bektaşi: ‘bizim günahımız yok ki üzerimizi örtelim, her şey ortada...’

Bir gün kalabalık bir masada laflıyoruz, Kamer Bey, dedim, otuz yıldır Meclis'tesiniz, bu kadar da muhalefet yapıyorsunuz, ama bu sağcı iktidarların biri gidiyor biri geliyor dedim..

Kamer Bey, tam bir Bektaşi ağzıyla: ‘bunlar Ramazan gibidir biter bayramını yaparsın, gelecek sene yine gelirler...’

NE YAPAYIM HEP BİRDEN YÜKLENMİYORLAR

Yine bir gün masada bir eski siyasi Kamer Bey’e çıkışarak: ‘yahu kardeşim sen de sağcı politikacılar gibi seçmenlere yardım edip oy topluyorsun’ dedi..

Kamer Genç’in lafı, unutulur gibi değil: ‘Kardeşim, açlığı zindana atamazsın...’

Tunceli’den her laf açılsa şu cümleler her cümlenin başında yer alırdı: ‘acılı memleket kardeşim, insanların acısı var...’

Lafın ortasında konuyla hiç alakası olmayan şöyle bir cümlesi: ‘Sorgulamıyor ki kardeşim, İbrahim niye oğlunu kurban ediyor, sorgulamıyor, Allah niye senin oğlunu öldürmeni istesin, sorgulamıyor.. Bunlar istiyor ki herkes Tayyip’e oğlunu kurban verip, sussun…’

Kamer Bey, şeker gibi bal gibi adamdı..

Bir gün kaldırımda yanına bir adam geldi, gülerek Kamer Bey’e: 'Kamer bey siz de çok sert laflar ediyorsunuz, yenilir yutulur gibi değil...'

Kamer Bey’in cevabı: ‘kardeşim ben açıktan mı sövüyom...’

Bir gün mecliste gördüm, ‘yine tek başınasın Kamer Bey, tek başına kızıp tek başına bağırıyorsunuz’ dedim.

Kamer Bey’in cevabı: ‘Ben ne yapayım (CHP grubunu göstererek) hep birden yüklenmiyorlar ki...’

‘Hep birden’ lafı hoşuma gitti, iç cebimden not defterimi çıkardım, ‘ne yazıyorsun’ dedi, ‘hep birden’ güzel laf, hikaye ederken kullanırım, dedim.

Kamer Bey: ‘O şöyle, ben şunun için hep birden dedim, bir ben konuşunca ‘deli’ gibi oluyor, onun için…’

Bir gün masada hafif çakırkeyif vaziyet Kamer Bey’in gizli yardımlarını deşip ağzından laf almaya çalıştım, Kamer Bey, dedim, bir gün bir muhtaç sizden para istemiş, iç cebinize dalıp adamın yüzüne bakmadan, paranın da yüzüne bakmadan, tomarla, sayılmamış para, uzatmışsınız, görmüşler, diyerek takıldım.

Kamer Bey: ‘Garibana yoksula para sayılarak verilmez.. Bunlar köylüye pantolon cebinden çıkartıp bir avuç kırık leblebi veriyor o kırıkları da tek tek sayıp veriyorlar…’

Kamer Genç, Anadolu’nun tam göbeğinden en sıcak en ıssız en yoksul ama muhteşem bir kültürün ortasından geldi.

‘Etik diye bir şey var kardeşim, etik değerler dinden mezhepten üstündür, derin yüzülse karşı duracaksın kardeşim susmayacaksın’ diyen adamdı.

Kamer Genç, her zaman neşeli her zaman hoş bir adamdı.

Öldüğü haberi gelince aklıma kendi kendine içinden sanki birine konuşur gibi mırıldandığı şu cümleleri geldi.

Yanında kimse olsa da olmasa da birisi onu dinliyor olsa da olmasa da, belki yapacağı bir konuşmayı düzenliyor, belki sinirini yenememiş, bilemem, ama gerçekten ‘deli’ gibi, ağzında hep birine dayılanan şu sözler:

‘Kurallara uyacaksın kardeşim, sen imtiyazlı mısın, kurallara uyacaksın, sadrazamın sol şeyi misin, kurallara uyacaksın, yurttaşız biz, kurallara uyacaksın, bin yıl önceydi o çimenliğe çadır kurmak, bu memleketin bir hukuku var bir kültürü var bir kuralı var, kurallara uyacaksın kardeşim, kurallara uyacaksın, senin benden fazla neyin var, kurallara uyacaksın kardeşim…’

Geçen yıl olmalı, yine bir cenazede beraberdik, laf yaşlılığa geldi, hastalığa geldi.

‘Çok dinçsin maşallah Kamer Genç...’ dedim..

Ne geldi aklına zihni nerelere daldı bilemem, sanki, yeter yaşadığımız der gibi:

‘İnsan, kendine, sıratı geçmek için bu adam da çok bekledi, dedirtmeyeceksin..’

Nur içinde yat Kamer bey!

Yediden yetmişe bir halk bir memleket şahidindir: kimseye minnet etmedin kimsenin önünde eğilmedin..''.

Nihat Genç

Odatv.com

Köpekleşmenin tarihi isimli kitabında geçen birbirinin yalakası insan tavrı Nihat Genç gibi insanları verdikleri oydan ötürü hamam böceği olarak görebilecek bir karaktere yakışmış. İnsanların doğru gördüğünüz çizgide olmaması, gittiğiniz yoldan gitmemesi bu denli hazımsızlık yaratmamalı.
Manolyalarıyla, papatyalarıyla mutlu mesut yaşayan, söyledikleri doğru olsa dahi belli ki yer, zaman, üslup gibi saptamalarda hayli yanılan, partidaşları tarafından dahi kafa şişiren bir geveze olarak görülen biri için olduk olmadık methiyeler düzülmüş.
Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur.
Kamer Genç'in saçma bağdaşımlar kurmadığı bir konuşmasına tanık olmadım henüz. Konuşmadan kesilen küçük bölümler karşıt delil olarak getirilmesin lütfen.

tayyip gibi şizotipal paranoidlerin normal sayıldığı mecliste, adı "deli vekil'e çıkmıştı...
simdi düşünüyorum da bence en normal vekil kendisiydi.
adam gibi adamdı. kürtçülerin, bölücülerin, saray soytarılarının ve yoboşların nefret ettiği adamdı. dobra, sözünü çekinmeden söyleyen, korkusuz bir adamdı. 2009'daki feto tehlikesini görüp ''yarına bunu en çok siz çekeceksiniz ben çekmem ki. benim düşüncelerim belli'' deyişi de ileri görüşlülüğünü bir kez daha ortaya koymuştur. tunceli'deki pkk paçavralarını gösterip "yok mu bunu indirebilecek bir babayiğit diye bas bas bağırmışlığı da vardır. çakma değil, gerçek bir atatürkçüydü. büyük bir mal varlığı da olmamıştır hiçbir zaman, 2 maaşından birini yıllar yılı ekonomik durumu yetersiz öğrencilere bağışlayacak kadar tok gözlü idi. ve halk adamı, halk çocuğuydu chpdeki bir takım salon takımı gibi tepeden bakmadı kimseye. kaç defa köylü sofrasında oturup yemek yemişliği vardır. tuncelideki sünni köylerince de sevildi, desteklendi. biz onu bir de çiçek sevgisi ile hatırlayacak ve mezarının her daim çiçeklerle dolu olmasını temenni edeceğiz. allah rahmet eylesin hocam, nur içinde yat. keşke bugünleri görseydin de ne kadar haklı olduğunu bir kez daha anlardın. nasılda yiyolar birbirlerini. beter olsunlar.

ama suda var gerek forum uzerinde gerekse sosyal medya ve amerıkancı ve fettullahcı ile yandas medayanın yıllarca sesını kesemedıklerı Kamer Genc in ölümünden sonra meydana cıkmaları bana sunu anımsattı meydan git gide hırsıza, uğursuza, teröriste çözüm ortağı olana yalakalık eden itlere kaldı..Siz gidin silivridekı yan-das hukuka haburdakı kucaklastiğinız haın pkklılara önce laf soyleyın.

bazıları gibi yvşkca yaşamadı ! kendine has çizgisini bozmadan, doğunun en sağlam atatürkçülerinden, onurlu bir bektaşi olarak bu hayattan göç etti.

ve cesurdu. Akplıler gıbi kadın pesınde kosmadı . Emine erdoğanın pesınde kosupda belli bir yerlere gelmedı .

Kamer Genç'i sevmeyenler, Türk eti yiyen haçlı ordusudur . Gizli kardinallerdir. ABD uşaklarıdır. İsrail övünç madalyalılardır. Milletin a...na nasıl koyduk diyenlerdir.
Sevenleri ise, ömrü boyunca alın teriyle kazandığı parayla aldığı dairelerinden elde ettiği gelirle burs verdiği öğrencileri ve davasına sahip çıktığı tüm Türk milletidir.
O, ülkücüler için bir bozkurt, devrimciler için üç fidandı.

Kamer Genç'i sevmeyenler, Türk eti yiyen haçlı ordusudur . Gizli kardinallerdir. ABD uşaklarıdır. İsrail övünç madalyalılardır. Milletin a...na nasıl koyduk diyenlerdir.
Sevenleri ise, ömrü boyunca alın teriyle kazandığı parayla aldığı dairelerinden elde ettiği gelirle burs verdiği öğrencileri ve davasına sahip çıktığı tüm Türk milletidir.
O, ülkücüler için bir bozkurt, devrimciler için üç fidandı.

Sevmiyorum ve tarifteki hiçbir tanıma uymuyorum. Sağlıksız, akılsız ilerliyorsunuz.

Kendi tarafınızı yüceltmeniz de fazla tatlış. Ülkücülerle devrimcilerin aynı bünyede ne şekilde buluştuğunu izah etmezseniz uyuyamam.

Kamer Genc'i sevmeyenleri dövüyorlarmı yahu ?
Kurban olayım şimdi ne farkınız kaldı Erdoğanın g..'nün kılına kurban olurum diyenlerden.
Hay Allah ya (:

gorevini yapmaya calisirken dayak yemis bahtsiz insandir. kamer genc hayrani miyim? asla hayir, hatta siyasi arenada dikkat cekmeye basladigindan beri takip edebildigim kadariyla hazzetmiyorum bile denebilir. lakin tek basina, elinden geldigince "akp imparatorluguna" karsi ve ona kiyasla demokrasinin gerektirdigi gibi davranmaktadir. altinda bulundugu catinin amacinin ne oldugunu akp' lilerden ve sozum ona muhalif partilerden (terorist uzantisi olanlari o catinin altina yakistiramadigim icin saymiyorum bile) daha iyi kavramis oldugu aciktir.

Ancak nedense yıne ustunu cızerek soylemek ıstiyorum gerek sosyal medaya ve gerekse bu forum uzerınde Kamer Genc`in Cicek sulamasına takılmıs ınsanlara

AKP Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın, "Güneydoğu'da ikinci eş yaygın. Bu bizim kültürümüzde vardır. Bu bölgelerden evlilik ve hısımlıkları artırarak, devletin de teşvikiyle sorunların aza ineceğine ve çözüleceğine inanıyorum" sözlerine

Yıne soruyorum ve alintı( odatv`den ) ıle cevap vermek ıstıyorum sıze

basbakanın ( dönemin yani RTE ) 3`esli danısmanı kım

Adı Ali Yüksel.
Başbakan Tayyip Erdoğan’ın danışmanlığına getirilen Ali Yüksel’in “üç eşli” olduğu ortaya çıktı. Yüksel niyetinin “dörde kadar gitmek” olduğunu açıklarken çokeşliliğini “sünnet bir ibadet” olarak nitelendirdi

“Her gün birimizde. Sırayla gidiyor. Günü üçe bölmüyor. Her gün birimizde. Sıra atlanmıyor. Hanımlar yanında olduğu müddetçe sıra atlanmıyor” diyerek, çokeşli yaşamlarının kuralını anlattı.
yıne akp`lilerın zengın ettiği bır isadamı var Mehmet Cengiz Oda ikı esli

Şimdı demek ıstediğim olay su

Kamer genc`in cıcek sulaması ıle alakadar olduğünuz kadar keske AKP içindekı cıft eşlilerlede mucade etseydnız :)

Sevmiyorum ve tarifteki hiçbir tanıma uymuyorum. Sağlıksız, akılsız ilerliyorsunuz.

Kendi tarafınızı yüceltmeniz de fazla tatlış. Ülkücülerle devrimcilerin aynı bünyede ne şekilde buluştuğunu izah etmezseniz uyuyamam.
Kamer Genç'i sevmeleri mümkün olmayanlardan söz ettim, siz neden alınganlık gösterdiniz anlıyamadım.
Ayrıca..
Kamer Genç'in benim yüceltmeme de ihtiyacı yoktur. Kendisi 4 dönem Türk milletinin takdirine mazhar olmuş meclise gönderilmiştir.
Ülkücüler ile devrimcilerin birlikte vatan müdafası yapması konusunda merak edilecek bir durum yoktur, bu halkımızın sağ duyusuyla, birlik ruhuyla oluşmuş, Türk milletinin tam bağımsız Türkiye yolunda yürüme hareketidir.
Ha ''Milliyetçi Türkiye'' demişsin
Ha ''Bağımsız Türkiye''
Ha Bozkurt demişsin
Ha Üç Fidan
Vatan sağolsun!

Ee o zaman akp hükümeti de 2002 den beri Türk milletinin övgüsüne mazhar olup 4 dönemdir tek başına iktidar saygı duy sen de buna -)

herkes adamin kisiliginden dem vurmus ne dedigi onemli degil bu topluma hersey mustehaktir.

Kamer Genç'i sevmeleri mümkün olmayanlardan söz ettim, siz neden alınganlık gösterdiniz anlıyamadım.
Ayrıca..
Kamer Genç'in benim yüceltmeme de ihtiyacı yoktur. Kendisi 4 dönem Türk milletinin takdirine mazhar olmuş meclise gönderilmiştir.
Ülkücüler ile devrimcilerin birlikte vatan müdafası yapması konusunda merak edilecek bir durum yoktur, bu halkımızın sağ duyusuyla, birlik ruhuyla oluşmuş, Türk milletinin tam bağımsız Türkiye yolunda yürüme hareketidir.
Ha ''Milliyetçi Türkiye'' demişsin
Ha ''Bağımsız Türkiye''
Ha Bozkurt demişsin
Ha Üç Fidan
Vatan sağolsun!

Ben de sevmesi mümkün olmayanlardan olduğumu ifade ettim. Alınganlık değildi. Mazhar olup meclise gönderilen herkes için aynı saygıyı taşıyor musunuz?

Olağan dışı hallerde birlikte hareket edebilme becerisinden söz etmediğimiz açık. Bu iki siyasi yapının bir bünyede buluşma ihtimali yoktur. Devrimci îfadesiyle chp tabanı işaret edilebiliyor olsaydı Mustafa Kemal istisna olabilîrdî belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri