Kaliteli erkeklerin kızlara asılmaması

Konu sahibi son olarak 194 gün önce görüldü
Kadının doğası böyle yani kadın seçmeye programlı fakat doğru erkeği seçmekte genelde başarısız oldukları da bir gerçek çünkü ortada alfa erkek çok fazla yok ve kadınlar da alfa erkeğe en yakın bulduklarına yöneliyorlar içgüdüsel olarak.

Alfa erkek kendinden emin ve güçlü bir karakterdir yani olay kaliteden çok alfa erkek olmakla ilgili.
Kadınlar yaptığı yanlış seçimler yüzünden sürekli güvenden veya şiddet den dert yanıyorlar. Demek ki neymiş, seçme konusunda yetersizlik var. O zaman kendilerine değer veren ve ilgilenen kişilere yönelmeleri daha mantıklı. Tabi bu içgüdüsel olarak pek olası değil, çünkü seçilmek kötü hissettirir, değersiz hissettiriyor. Çünkü o elde etmek istediği ile mutlu olur. Bu konu uzar gider böyle :)

Sorsan Hepsi Beyefendi Hepğsi Prenses Ama Sadece Sorarsan :)

Kadınlar yaptığı yanlış seçimler yüzünden sürekli güvenden veya şiddet den dert yanıyorlar. Demek ki neymiş, seçme konusunda yetersizlik var. O zaman kendilerine değer veren ve ilgilenen kişilere yönelmeleri daha mantıklı. Tabi bu içgüdüsel olarak pek olası değil, çünkü seçilmek kötü hissettirir, değersiz hissettiriyor. Çünkü o elde etmek istediği ile mutlu olur. Bu konu uzar gider böyle :)

Maço erkek ile alfa erkeği karıştırdıkları için, daha doğrusu maço erkek tavırları, alfaya çok benziyor ve kadınlar o noktada yanılıyorlar. Sorun kadında değil, etrafta alfa erkek çok fazla yok ve maçolar alfa gibi algılanıyor.

Kadın seçecek çünkü doğası bu ve karşıdaki alfa erkek değilse pek şansı yok.

Her erkek alfa olabilir isterse fakat doğuştan olanlar daha avantajlı.

Maço erkek ile alfa erkeği karıştırdıkları için, daha doğrusu maço erkek tavırları, alfaya çok benziyor ve kadınlar o noktada yanılıyorlar. Sorun kadında değil, etrafta alfa erkek çok fazla yok ve maçolar alfa gibi algılanıyor.

Kadın seçecek çünkü doğası bu ve alfa erkek değilse pek şansı yok.

Her erkek alfa olabilir isterse fakat doğuştan olanlar daha avantajlı.

Hayatında bir alfa erkek varsa rica etsem hem görsel olarak görsek, hem de biraz kişiliği hakkında bilgi versen, tavırlar ve davranışlar falan. Alfa erkek nasıl oluyor bilgilenmek istiyorum..

Hayatında bir alfa erkek varsa rica etsem hem görsel olarak görsek, hem de biraz kişiliği hakkında bilgi versen, tavırlar ve davranışlar falan. Alfa erkek nasıl oluyor bilgilenmek istiyorum..

Görsellik ile ilgili değil fakat şu an telefondan çok zor yazıyorum, bilgisayar başına geçince detaylı yazacağım.

Kaliteli erkek , kime ne zaman yaklaşacagını bilendir.
O kadar kalitesiz insan arasından kim kaliteli pek gözükmese de insan hatalarıyla büyüyor.

Liderlik vasıflarına sahip olan, toplum içinde sözü geçen ve her ortamda varlığı ile fark yaratan, güçlü karakterlerden bahsediyoruz. Kadınların peşinde koşan ve sürekli kadınları av gibi gören erkeklerin şansı pek olmaz çünkü böyle erkekleri kadınlar çok zayıf karakterli ayrıca güvenilmez bulurlar. Kadınlara karşı zayıf bir erkeğin, başka kadınlar tarafından saygı görmesi mümkün değildir.

Görsellik ya da para ile ilgisi olmayan bir durum yani tamamen kişilik özellikleri ile alakalı.

Gözüme kestirir ve söylerim. Asılmak ne abi ya? Ne gerek var? Dobra olacaksın. Olur veya olmaz. Tamamen şansına ve karşı tarafa kalmış. Sevmediğimize küfür ettiğimiz gibi hoşlaştığımıza hoşlantığımızı söyleriz elbet. O medeni cesareti bulamıyorsan kendinde bir boku başaramazsın. Çünkü cesaret etmek başarmanın yarısı gibi bir şey. Üzülmekte haklısın yani dostum.

Çok kaliteli bir erkeğim. Hiç birinize asılmadım. Kendimle gurur duyuyorum.

Kamil abi adamsın.

Bir saniye biri benden bahsediyor sanırım.

Kızlara asılmayan erkek homodur.
Asılırız, göz ucuyla, tebessüm ile, iltifat ile, yada o an aklımıza ne gelir ise.

Bu işi bıyıkaltı yapıyoruz, homoluk yok. Sadece belli etmiyoruz asıldığımızı. O da bir yetenek. Veya taktik te diyebiliriz.

Şimdi "lar" eki zaten konu da savunucak bir şey bırakmamış sağ olsun. Ekşi de bu tarz başlıkların açılmasından hep muzdarip olmuşumdur zaten.
Asılmak kelimesi ile flört etmek arasında ince bir çizgi var , ama bu demek değil ki kaliteli bir asılma olmasın. Asılmak cümlesinin siz de ne tür bir izlenim uyandırdığı ile alakalı. Neyse konuyu uzatmıcam
erkeğin kalitesini asılıp asılmaması değil , bir kadına yaklaşımı bir adım öteye taşır.
üzülerek söylüyorum ki asılınabilecek kız ile flört edebilicek kız arasında fark var maalesef.

Yani utanmak , öz güven eksikliği , gizemli olmak , dış görünüş avantajı , meriçlik
erkeği kaliteli yapan unsurlar değil.

Bıyık altına ne gerek?
Gülümse yeter.

Fişleniyoruz ama olsun. Dobralıktan ödün vermiyoruz nihayetinde efendim. Bizim ki amaçsız reyiz.

Gülümsemeyi unutalı çok oldu. Bu tür şeyler 2014 tarihinin altında kaldı. Şimdi daha marjinal ve daha parlak adımlar ile daha farklı amaçlara hüküm sürüyoruz.

Mesela;

Arabistana gidecem, bekler misin demiştim. Bekledi. Sürekli de iletişim halindeydik. Ama gel gör ki askerliğimin 3. ayında adice terk edip gitti. Askerlik bitti ara dan bir kaç hafta geçince dayanamadım ve mesaj attım. Çok uzun bir mesaj attı ama sadece ilk cümlesi aklıma kazındı.

"Keşke seni sevmeye devam edebilseydim." diye başlıyordu. O gün bugündür inanmadım. Belki inanmış gibi yapmışımdır ama ötesi değil.

Bazıları yara bile değildir ama bazıları da her kapı ona çıkar ve bastırırsın bir şekilde. Bazen de kendi elinde tuz basarsın da canın yanmaz. ^^

Fişleniyoruz ama olsun. Dobralıktan ödün vermiyoruz nihayetinde efendim. Bizim ki amaçsız reyiz.

Gülümsemeyi unutalı çok oldu. Bu tür şeyler 2014 tarihinin altında kaldı. Şimdi daha marjinal ve daha parlak adımlar ile daha farklı amaçlara hüküm sürüyoruz.

Mesela;

Arabistana gidecem, bekler misin demiştim. Bekledi. Sürekli de iletişim halindeydik. Ama gel gör ki askerliğimin 3. ayında adice terk edip gitti. Askerlik bitti ara dan bir kaç hafta geçince dayanamadım ve mesaj attım. Çok uzun bir mesaj attı ama sadece ilk cümlesi aklıma kazındı.

"Keşke seni sevmeye devam edebilseydim." diye başlıyordu. O gün bugündür inanmadım. Belki inanmış gibi yapmışımdır ama ötesi değil.

Bazıları yara bile değildir ama bazıları da her kapı ona çıkar ve bastırırsın bir şekilde. Bazen de kendi elinde tuz basarsın da canın yanmaz. ^^

Hocam her şeyde bir hayır vardır lafına inanıyorsan bu hayatta sırtın hiç yere gelmez.
Rahat ol, hayatın keyfimi çıkar

Geri