Kaliteli erkeklerin kızlara asılmaması

Konu sahibi son olarak 189 gün önce görüldü
Asılmaya ihtiyaç duymayan erkek tipidir veya kızlardan hoşlanmıyordur. :D
Not: Konu ekşi sözlükte görüp açılmıştır, bilginize asdasdasd.​

diye bişi olmaz.o zaman asılan kalitesiz demek olur.çok kaliteliyim ve etrafımda güzel kadınların olmasından hoşlanırım

Kur yapmak olağan bir durumken kur yapmanın şekli ne vakittir kalitesizlik oluyor ?
Insanin ufku gördüğü kadar olunca olur öyle şeyler.

Genelde kuul takılıp özelden iş götürenlerden mi bahsediyosun? Asghjklhjk

Gerçekten olgun karakterli bir adam kızlara asılmaz ki mantıken onun ki asılmak değildir kur yapmaktır zaten asdaddad.

Sevgilisi ya da sevdiğine sadık da olabilir.
Erkekliğin şanındandır; çapkınlık, asılmak. Kalıba sokmayın erkekleri, serbest bırakın. bsbsbshshs :D

Yolda giderken laf atanları hiç anlamıyorum hatta çok uyuz olurum ama bu kızlardan hoşlanmıyorum anlamına gelmez. :)

Kur yapmak ta asilmanin daha kibar hali olduğu için sorun yok asilmanin şekli seni rahatsız ediyorsa bilemiyorum.

Gel seviselim demez
Bu gece seninle vakit geçirmek istiyorum der

Bu da kişinin kalitesiz ya da kaliteli olduğu anlamına gelmez.

Kaliteli erkek dediğin zaten bir hatuna yaklaşacaksa,onun dozunu ve o hatuna nasıl yaklaşacağını bilir bu yüzden de hatun bundan rahatsız olmaz rahatsız olmadığı içinde asılmış olmaz zaten.

O kaliteli değil, kendini ve ne istediğini bilen erkek tipidir. Eğer amacı gercekten bir birliktelik ise kendine uygun birini secer ve uslup ve adabiyla bir yaklasimda bulunur. Asılma diye adlandirdiğimiz yılışık hareketlerde bulunan erkeklerin istedikleri ciddi bir ilişki değil, gönül eglendirmeden ibarettir.

Konuya bak ne yani kalitesiz kız mı erkeğe asılıyor bu işin doğası erkeğin teklif etmesidir arada istisnalar çıkıyor ama bu gerçek hiç değişmez..

Kaliteli Erkek Asılmaz,
Duygularını Direk Dile Getirir..:Pp

Kalite kontrol merkezinde gibi hissettim kendimi.
Barkod okunmuyor kalitesiz bu :T:

alıntıyı silsene madem alıntı yasaktı mesajımı niye siliyon?

Geri