Kaliteli erkeklerin kızlara asılmaması

Konu sahibi son olarak 195 gün önce görüldü
Karşı cinse ilgi duyan herkes asılır/kur yapar/ilgisini belli eder/yürür bana gore hepsi birbirinin eş anlamlisi. Onun disinda yuklenilen anlamlar oznel anlam tasiyor bana gore.

Esasında karşı cinsin bunun yaparken rahatsız olup olmadığı ve kişinin nerde durması gerektigini bilip bilmedigi işin rengini belirler.

Kaliteli erkekler asılmaz kur yapar. Herkesle ilgilenmez seçicidir

Kur nedir arkadaş herkes kur deyip durmus , kizlarla konusunca hemen asilmak mi oluyor bu ? Kaliteli dediginiz erkek konusur sohbet eder bakti kafalar uyusuyor baya baya zaman geçirmişsindir karsidaki kizinda ne hissettigine gore bi yol cizer cikma teklifi flört vs olaylarina girer .

Kaliteli nasil oluyor, biri izah etsin.

Konu başlığını görünce aklıma nedense çok değişik şeyler geldi asadaddada. Hele yorumlar. :D
Ekşi sözlük sağolsun.

Baktığın zaman Gucci ‘de bir kalitedir ama pazarda da satılır.
Kaliteyi neyde aradığına bağlı.

Ajdjsjdjjddjdj
Güldüm.

Kendinden emin bir erkek kadınların peşinde koşmaz ve o erkek her zaman daha avantajlıdır, tabii bunun idrakinde olmak önemli.

Hadi ufak çaplik vs neyse de kimi de hiç yol yordam bilmiyor
Fazla asılınca kopar

Kendinden emin bir erkek kadınların peşinde koşmaz ve o erkek her zaman daha avantajlıdır, tabii bunun idrakinde olmak önemli.

Kendinden emin bir kadında erkeğin peşinden koşmaz sanırım. Peki nasıl bir etkileşim içinde olup birliktelik kuracaklar. Herhangi bir öneriniz var mı?

Kendinden emin bir kadında erkeğin peşinden koşmaz sanırım. Peki nasıl bir etkileşim içinde olup birliktelik kuracaklar. Herhangi bir öneriniz var mı?

Peşinden koşup dil dökmeden ya da gereksiz iltifatlarda bulunmadan da bir erkek kendini belli edebilir. Biliyorsun ki kadın seçicidir yani evrimsel açıdan kadın seçer ve kadınlar, bu tip erkeklere zaten seni seçiyorum sinyali verirler. Erkeğin kendini ortaya atmasına hiç gerek yoktur ve attığı an da elenir.

Peşinden koşup dil dökmeden ya da gereksiz iltifatlarda bulunmadan da bir erkek kendini belli edebilir. Biliyorsun ki kadın seçicidir yani evrimsel açıdan kadın seçer ve kadınlar, bu tip erkeklere zaten seni seçiyorum sinyali verirler. Erkeğin kendini ortaya atmasına hiç gerek yoktur ve attığı an da elenir.

Sence "kadın seçer" mantığı doğru mu? Ben seçilmem seçerim diyen kadınlar yüzünden insanlar bu kadar yalnız bence. Senden hoşlanan kişiye şans verme, ama hoşuna giden kişinin peşinden git. Fazla romantik düşünüyor bu kadınlar, herkesin alternatifi var, farkına varmak gerek.

Sence "kadın seçer" mantığı doğru mu? Ben seçilmem seçerim diyen kadınlar yüzünden insanlar bu kadar yalnız bence. Senden hoşlanan kişiye şans verme, ama hoşuna giden kişinin peşinden git. Fazla romantik düşünüyor bu kadınlar, herkesin alternatifi var, farkına varmak gerek.

Kadının doğası böyle yani kadın seçmeye programlı fakat doğru erkeği seçmekte genelde başarısız oldukları da bir gerçek çünkü ortada alfa erkek çok fazla yok ve kadınlar da alfa erkeğe en yakın bulduklarına yöneliyorlar içgüdüsel olarak.

Alfa erkek kendinden emin ve güçlü bir karakterdir yani olay kaliteden çok alfa erkek olmakla ilgili.

Kaliteli erken ne kardesim?

Geri