Kalıcı oje

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
Bebeklerim.. aşko kuşkolarım.. kalıcı oje tırnağa zarar veriyor diyenler var. yaptıranınız, zarar göreniz, yok canım çok güzel oluyorunuz, ay ne gerek var ya sür geç işte diyeniniz var ise yorumlayın da ona göre yaptıralım.

tırnağının yapısına göre değişiyor bence bu durum. eğer çok kırılgan tırnakların varsa ilk yaptırdığında sürdükleri jel sertleştirdiği için hoşuna gidiyor, oh diyorsun mis ama sürekli yaptırdığında en iyi yere de gitsen bi deforme oluyor bence. tırnaklar katman katman ayrılıyor gibi oluyor, eh bu da tekrar tekrar yaptırmaya itiyor seni. herkeste aynı olmasa da geneli böyle… sinsi bi şey, tabii rahatlığı da bambaşka. :/

kalıcı oje, jel, protez hepsinin yapımında çok daha yoğun kimyasal olmasından sebep her halükarda zarar veriyor. kalıcı oje çıkartılırken sadece aseton vs kullanılmıyor. törpüye benzer (ki artık makinaları var adı ne bilmiyorum) ojeleri kazıdıkları için, tırnak yüzeyi inceliyor ve zedeleniyor. ben, her çeşidini kullanmış biri olarak sık ve sürekli kullanım tavsiye etmiyorum. tatil, düğün vs. sadece bu tarz etkinliklerde tercih ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
70li 80li yıllardaki gibi sürülmüş bi kırmızı ojeden daha çekici olanı yok bence

@Lupe ile 3 ay dalga gecip, kizdirdiktan sonra protez tirnak yaptirip anlik’a atmam sart oldu. Jel gorunumlu olabilir mi..
Hayatım tırnak keratini uygululatırsan sorun olmaz. Tabi bir tırnak fiyatı o da. Jele daha çabuk adapte olursun 1 saat sonra tuhafsaman gidiyor. Aşırı estetik sürekli yenilettireceğine eminim. Artı 3 hafta rahat kullanırsın.
Tırnak fotini bekliyorum aşkolitam.

10 üye vs lupe.
Yaptırıyorum. lupe kazandı.
İkna edicilikte lupe gibi olun..

10 üye vs lupe.
Yaptırıyorum. lupe kazandı.
İkna edicilikte lupe gibi olun..
Lütfen dandik yere gitme!
Yeni yetmelere yaptırma, temiz işçilik guzel olsun köşesini ,kenarı düzgün çeksinler neden? Çünkü ilk jel tırnağın ben uyarayım.:)

Lütfen dandik yere gitme!
Yeni yetmelere yaptırma, temiz işçilik guzel olsun köşesini ,kenarı düzgün çeksinler neden? Çünkü ilk jel tırnağın ben uyarayım.:)
tamam bebişim önerilerini dikkate alacağım..

konuyu açtığım gibi editlemesini de bilirim. çünkü düşünceli biriyim gittim yaptırdım. çok kullanışlı çok güzel duruyor. ama benim tırnaklarımın aşırı hızlı uzamasından ötürü anca iki hafta gider.-çünkü bilirsiniz ki saç sefadan tırnak cefadan uzarmış..- çıkarınca zarar vermiş olursa kırılırım, üzülürüm ve siz may sistalarıma bildiririm.

O halde deneyimlerimi paylaşmak isterim.
Ben bu konuda 3 tarzda deneyim yaşadım.
1. Sadece protez tırnak
2. Sadece jel tırnak
3. protez üstüne jel desteği.

Tabi ki bunları yaparken de üstüne kalıcı oje sürülüyor. Kendi tırnağıma da ayrıca kalıcı oje yaptırdım. Anlayacağınız her türlüsünü denemiş biri olarak söylüyorum ki yaptırdığınızda inanılmaz güzel duruyor hatta var efendim bu benim elim mi? diye düşünüyorsunuz. Ancak biliyorsunuz ki tırnağın hava alması lazım ve kimyasalı sürekli uyguladığınızda mutlaka tırnak yapınıza zarar veriyor. Tırnak bu sefer hava almazsa sararmadan öte çürümeye başlıyor.

Onarıcı yağ, bakım keratini hatta kendim de özel olarak hazırladığım takviyeleri uygulasam da tırnak yapım bozuldu. Sürekli yaptıracaksanız ve tırnağınızdan vazgeçecekseniz devam edin. Ancak ben onun yerine artık kendi tırnaklarıma bakım-bu işlemlerden sonlandırdıktan sonra en az 1-2 ay oje bile sürmeyin bence-ve düzenli olarak limon uygulaması yaptım, çok daha iyi oldu.

Geri