Bebeklerim.. aşko kuşkolarım.. kalıcı oje tırnağa zarar veriyor diyenler var. yaptıranınız, zarar göreniz, yok canım çok güzel oluyorunuz, ay ne gerek var ya sür geç işte diyeniniz var ise yorumlayın da ona göre yaptıralım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Lupe ile 3 ay dalga gecip, kizdirdiktan sonra protez tirnak yaptirip anlik’a atmam sart oldu. Jel gorunumlu olabilir mi..protez yapayım sana gel. tırnakların anası ağlıyo ama olsun iki haftada toparlanıyo. bence değer….
dklddj jel tırnak zaten. mecbur olcak yani oje mi bu nfmdjdjj@Lupe ile 3 ay dalga gecip, kizdirdiktan sonra protez tirnak yaptirip anlik’a atmam sart oldu. Jel gorunumlu olabilir mi..
Tamam ya ne yuzumuze vuruyorsun cahilligimizi hilol..hshsh. Bu tirnaklar oyle modern seyler gormedi. Irgat tirnagi bunlar anadolu kadininin tirnagi. Hey yavrum hey.dklddj jel tırnak zaten. mecbur olcak yani oje mi bu nfmdjdjj
Hayatım tırnak keratini uygululatırsan sorun olmaz. Tabi bir tırnak fiyatı o da. Jele daha çabuk adapte olursun 1 saat sonra tuhafsaman gidiyor. Aşırı estetik sürekli yenilettireceğine eminim. Artı 3 hafta rahat kullanırsın.@Lupe ile 3 ay dalga gecip, kizdirdiktan sonra protez tirnak yaptirip anlik’a atmam sart oldu. Jel gorunumlu olabilir mi..
Lütfen dandik yere gitme!10 üye vs lupe.
Yaptırıyorum. lupe kazandı.
İkna edicilikte lupe gibi olun..
tamam bebişim önerilerini dikkate alacağım..Lütfen dandik yere gitme!
Yeni yetmelere yaptırma, temiz işçilik guzel olsun köşesini ,kenarı düzgün çeksinler neden? Çünkü ilk jel tırnağın ben uyarayım.![]()