Kalem de kırılır bir gün!

Konu sahibi son olarak 2224 gün önce görüldü
tumblrn4hx5zZnB71sowe88o1500.jpg

Seni ancak kıyamete dek sürecek olan sürgünlüğün kurtarabilirdi. O yüzden seni kalbimden sürgün ettim.

Vazgeçtiğini sandığın şey ben değil, ömrün.​

Sesinin bir rengi olsaydı ne olurdu biliyor musun?
Mavi.

Yavuz Yünt​

Seni bana getirecek yollar
Seninle açılacak kapılar
Kokunla dolu odalar
Birlikte uyuyacağımız bir yatak
Birlikte uyanacağımız bir sabah
Birlikte bakacağımız bir gökyüzü
Birlikte okuyacağımız bir kitap
Herşeyden çok da seninle anlam bulan sıcacık bir çay istiyorum...

"Her Nereyi Düşlüyorsan, Oraya Aitsin."
Tayfun Topaloğlu​

"Bir mucizeye ihtiyacınız yok aslında. Bir mucize olduğunuzu hatırlamaya ihtiyacınız var."​

"Her şeyinizi kaybedin, tüm sahip olduklarınızı..malınızı, mülkünüzü, çevrenizi ve hatta eskimiş kırmızı çoraplarınızı bile.. Geriye kalanın, öz ve öz kendiniz olduğunu göreceksiniz.. İşte ona sıkıca sarılın..!"​

Sana şiirlerimden yazmak istedim, uzun süredir yazamadım.. İnanki şurada seninle yazışmak bile çok iyi geliyor bana, yanımdaymışsın gibi.. O desteğini, samimiyetini, o içtenliğini, sıcaklığını hissediyorum. başka ne isteye bilirim ki? Bu mutluluk, mutsuzluklarımı hafifletiyor, hatta yok ediyor. Bana güç veriyor.Benimle olduğunu biliyorum,(ruhen) bu bana yetiyor… Bedenen yanımda olanlardan, daha çok benimlesin ve bana yakınsın, buna inan..Mesafeler ve uzaklık olsada, Keşke, ben de seninle olabilseydim…

Ben erdemi, onuru,zerafeti,inceligi,insan olmanın onuru sende gördüm vede tattım..
Yaşadıklarım hayatımdır,Hatalarım sevaplarım aşklarım.Pişmanlıklarım da olsa keşke demedim bu güne,seni tanıyana kadar.,Gecmis gecmiste kaldı dönüp bakmam mazi der gecerdim.bende kolay biri değilim.

Tutkularim vardir vazgecmem.Bazen cok severim ama söyleyemem.
Kolay kolay güvenmem bir daha güvenmedikce sevmem.Seversem karşılık beklemem,Çıkar,yalan dolan bilmem,Sevginim yüceliğine ınanır,sevdimmide cok severim….

Ben seni düşledim hep ışıl ışıl gözlerinle yanımda. Dünyalara sığmayacak aşkımızı kocaman yüreklerimize..
Bir bakıştır belkide,şiir’dir güzel içten bir sözdür,bir damla yeşil göz yaşıdır, yürekte canbulur,damla damla büyür gelişir ve sığmaz bedene büyük gelir bazen. önemli olan ruh ikizini bulmak değilmidir, çok emek,zahmet vede sabır ister.Sende benim ruh ikizim degilmisin?

Bir ipin ucunda ömür
Darağacının koynunda çırpınıyor aşk…
Aşk ve ölümün birlikteliği,
Dolaşıyor dillerde; bıkmadan söylenen şarkı misali…
Zihnin ucunda çelişkiler,
Hecelerine ayırıyor hayatı…
Ve anlamıyorsun…
Ruhun en gizli saklısı,
Aşkın sıkıca kenetlediği elleriyle,
Saklandığı yerden çıkıveriyor.
Gizlenecek yer yok, ortaya çıkan tüm duyguların
Saatin tik tak sesleriyle eritiyor seni de
Yaşadığın tüm bu acılar sonunda;
Ömür bir ipin ucunda, aşk darağacının koynunda…​

Geri