Kalem de kırılır bir gün!

Konu sahibi son olarak 2221 gün önce görüldü
''Bu aşk'ın suçlusu kim'' diye sorar hakim.Herkes sessizlikte boğulur cevabı duymak isterler.Ben ise başım önünde susarım.

Hakim: bu aşkı suçlusu kim söyle bakalım
Söyleyeyim Hakim bey bu AŞK'ın suçlusu benim.Ben kendı elimle kendimi öldürdüm ve Ben zamansız sevdim hakim bey.Herşeyim gibi buda zamansızdı.Tek suç benim değil zamanda suçlu en az benim kadar..

Hakim şaşırarak bana bakar..bu ne diyor bakarcasına
''Evet evet yanlış duymadınız zamanda benim kadar suçlu.Hep söylerdi m burada da söyleyeyim YA O ERKEN DOĞDU YADA BEN GEÇ DOĞDUM.Aramızda zaman farkı vardı.Yaşlarımızın zaman farkı.Yaşadıklarımızın farkını geçti'' diyorum hakime gözleri doluyor..Ben cümleleri sıralıyorum ''Zamanı ,beni geçtim de ya yaptıkları hakim bey yaptıklarını anlatmayayım.Her gece yatakta küçük çocuk gibi yorganı çekip ağlardım dakika ne ki? saatlerce ağlardım.Ya onu kazanmak için karşıma aldıklarımı saymayayım bile.Ona mesaj atarken hangi köşede saklandım ve onsan mesaj beklerken zaman geçmiyordu gibi''

Hakim:Karar diyerek mahkeme salonunda bağırıyor.
Herkes ayağa kalkıyor ve...
Hakim ''yaz kızım'' diyor: ''GEREĞİNDEN FAZLA DÜŞÜNÜLDÜ VE DEĞMEYECEĞINE KARAR VERİLDİ..
böylece dava bitmiştir.''
Ben sesizce ağlıyordum çünkü Kader konuştu ve kader konuşunca insan susarmış..sustum

1044719_538871226229377_7926532592573085479_n.jpg

Yalanların önde giden bir devir olduğuna bakınca,
PAPATYA yapraklarından doğruluk beklemek ne saçma...!!

sasaf.jpg

Hayat Bu İşte Kardeşim ;

Öve Öve Bitiremediğin Aşkı , Söve Söve Bitirirsin . . .!

Yokluğun varligima hediyedir bu şehirde...

Sayamadığım O Kadar Çok Ah` ım Var Ki Sana ... Tırnağın KırıLsa ßeni HatırLa !

Sustukca Birikti Sen Oldukca Degiştim ; Çok Başka Sevsemde Günlerce Gitmeni Çok Bekledim , Elimde Değildi Yok Ettigin Herşey İçin Dua Ettim ; Öldürdükçe Beni Kendime Getirdin ..

Yastıga Degdiginden Beri Başım Gözümün Önünde Her Karede Sen ..

Arkasından konuştugu insanın yüzüne gülecek kadar karaktersiz insanlar var .

Hayatımda iki insanı asla unutmam;
İhtiyaç anında yanımda olanı zor zamanımda yalnız bırakanı...

ÜZÜLME.!
En Azından Herkezle Hayal Kurulmıyacagını Ögrendin...

Eskiden hisLerim Vardı DokunsaLar ağLayacak Cinsten $imdi küfürLerim Var En ProfesyoneLinden...

Senin oLmayaCak Birini SewdiqiN Zaman;
Çift Mesai Yapar Hayatın,
Gündüz yaŞamaya, qeCe öLmeye çaLıŞırSın..

kRediSi BitmiS oLan inSanLarın, Limitini yükSeLtmenin anLamı yoK..

Geri