Kalben bağlandıgınız birisi çirkin çıkarsa ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ben çirkin seviyorum zaten sorun değil jdhwhhshhashshshshqhah

Ortaokulda mektup arkadasiniz filan oldumu diyecegim sende iyice dede oldun diyeceksiniz diye korkuyorum.

Kalben baglandiysam cirkin diiildir.

Makyajsizdir .p

Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Önemli olan kalp güzelliği vs demeyeceğim fakat benim için iletişimin temeli kişinin kimliğinden ve düşüncelerinden geçer. Bu noktada kabullediğim birini objektif bir şekilde güzel yahut çirkin olarak değerlendiremem. Tanımadan belki kolaylıkla bu kararı verebilirim fakat düşünceleriyle beni etkileyen biri noktasında bu değerlendirmeyi sağlıklı yapamayabilirim.

satarız bi tarla toplatırız kaportayı be gülüm, kalbimi üzmeye gerek yok bağlanmış madem...

Eninde sonunda herkes çirkinleşecek.önceden alışmak gerek..güzel bir karakter güzel bir yüzden daha ömürlüdür.

İnsan sadece sohbet ettiği birisine kalben nasıl bağlanabilir ki?
Arada hiçbir ortak paylaşım yok, yüz yüze iletişim yok, hiç aynı ortamda bulunmamışsınız ve kalben bağlanıyorsunuz... Mantıklı değil maalesef.

çirkin olsa bile bi sewimliliği bi tatlılığı vardır ya komple bi çirkin yok bee değil-dir dhdsshh

Konu başlığı üzerinden direkt olarak fikir üretmek gerekirse, kısa süre içerisinde bağlanmak bana göre; bir boşlukta olmak gerekiyor, o boşluk içerisinde sevgilinden mi ayrıldın, hayata dair derdin kederin mi var, evdekilerle mi kavga ettin artık, ruhun sevgiye mi aç, yani bu seçenekler çoğaltılabilir. Bu tür boşluklardan yola çıkıp ertesi gün birisiyle görüşüldüğünde dış görünüme de önem veriliyor ise tokat gibi çarpar sanırım çirkin birisi.. =)

Geri